Inca un caz (3)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns XIO spune:

Citat:
citat din mesajul lui ioanadara

Citat:
citat din mesajul lui XIO
In fine , din prostia lor (parinti , doctor , fata) a murit biata fata.

Sa inteleg ca medicul a facut chiuretajul desi era ilegal si tu care erai de fata si stiai clar legea nu ai sesizat nici unui for superior acest lucru?

NU. Sa intelegi ca e vorba despre 2 cazuri diferite , unul din presa si altul de acre am spus eu .

***Fur is for petting**

http:/www.4animals.ro/ajuta.html/

www.adoptiicaini.ro
www.adoptiipisici.ro

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns petra spune:

Vorbind despre al doilea caz, indiferent de ce spun parintii, medicul daca stia ca este ilegal nu trebuia sa face acel chiuretaj. In fata legii parintii nu sunt vinovati ca fiica lor a murit , ci medicul care cu buna stiinta a facut chiuretajul. Dar probabil acolo a fost un concurs de imprejurari in care medicul a zis ca poate ii iese de data asta.
Medicul care a decis sa faca interventia, cu buna stiinta ca este ilegal si cunostea riscurile, poarta singur vina. Aici nu mai este de vina sistemul, asistentele sau mai stiu eu cine .

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui petra

Vorbind despre al doilea caz, indiferent de ce spun parintii, medicul daca stia ca este ilegal nu trebuia sa face acel chiuretaj. In fata legii parintii nu sunt vinovati ca fiica lor a murit , ci medicul care cu buna stiinta a facut chiuretajul. Dar probabil acolo a fost un concurs de imprejurari in care medicul a zis ca poate ii iese de data asta.
Medicul care a decis sa faca interventia, cu buna stiinta ca este ilegal si cunostea riscurile, poarta singur vina. Aici nu mai este de vina sistemul, asistentele sau mai stiu eu cine .

La toti numai bine!

Da , medicul ete de vina si parintii de o prostie rarisima si incomensurabila. Cand ti se spune ca poate sa-ti moara copilul si ca e riscant dar pe tine te intereseaza mai mult sa nu ajungi in gura lumii se numeste ca esti prost, nesimtit si egoist.
A , la categoria prosti intra si doctorul, nu tiu cum i-a trecut prin cap asa ceva.

***Fur is for petting**

www.adoptiicaini.ro
www.adoptiipisici.ro

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mikaela_a spune:

Nu, medicul nu intra la categoria "prost" ci "spagar". Familia spune ca medicul a cerut 50 de milioane, ei au dat cam 20 sau 30, iar dupa decesul fetei medicul le-a dat banii inapoi.

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Mikaela_a

Nu, medicul nu intra la categoria "prost" ci "spagar". Familia spune ca medicul a cerut 50 de milioane, ei au dat cam 20 sau 30, iar dupa decesul fetei medicul le-a dat banii inapoi.

Doar nu aveai impresia ca va face ceva ilegal pe gratis.
Si ba da , intra si la categoria prost , ca trebe sa fii prost sa-ti risti viata cu asa ceva.

***Fur is for petting**

www.adoptiicaini.ro
www.adoptiipisici.ro

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mikaela_a spune:

Daca ma gandesc bine ar trebui arestati cu totii. Eu stiu ca in Romania sa dai si sa iei mita este infractiune. Parintii au si recunoscut. Mai mult de atat... Actiunea lor s-a incheiat dezastruos. Autoritatile ce fac?
Daca nu se creaza un precedent, probabil ca vor mai muri multe fetite ca cea in cauza. Si poate si mai mici.

Mergi la inceput

Citat:

Daca ma gandesc bine ar trebui arestati cu totii. Eu stiu ca in Romania sa dai si sa iei mita este infractiune. Parintii au si recunoscut. Mai mult de atat... Actiunea lor s-a incheiat dezastruos. Autoritatile ce fac?
Daca nu se creaza un precedent, probabil ca vor mai muri multe fetite ca cea in cauza. Si poate si mai mici.

Daca doctorul le-a explicat inainte riscurile cred ca ar putea sa fie acuzati de neglijenta sau ceva de genul asta.

***Fur is for petting**

www.adoptiicaini.ro
www.adoptiipisici.ro

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura25 spune:

Citat:

Momentan i s-a desfacut contratul de munca si are un dosar in lucru la parchet. Deci autoritatile fac. Nu stiu daca este arestat preventiv sau nu, dar cred ca va fi judecat pt omor din culpa, sau ceva de genul asta.

Bazar umanitar DC

Laura, mami de shtrumphi gemeni: Bianca Andreea si Rares Mihai (13.06.2005)
Cugetari gemene, Poveste cu shtrumphi

'Cos what I feel is the only truth for me

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns a_alinta spune:

xio, ma sperii deja. cum adica daca doctorul le-a explicat riscurile pot fi acuzati de neglijenta???.. care neglijenta, ca nu si-au pazit fata sa ramana gravida, sau ca un doctor, constient ( ca e sau nu prost asta pentru mine e un alt mare semn de intrebare in randul doctorilor) ca un avort e ilegal si riscant in acelasi timp face asta.

ca au insistat parintii, asta nu are nici o treaba cu decizia doctorul, ca doar nu i-au pus pistolul la tampla.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elizaj spune:

cu riscul de a-mi atrage bobarnace,eu tot spun: asa m-am saturat de subiectul asta care n-ajunge la nicio concluzie,stam si despicam firul in 14,dar solutii ioc...nimic nu se schimba de ani de zile!
xio,cand o sa ajungi tu medic,o sa mai acceptam sfaturi,deocamdata traiesti intr-o lume paralela cu cea descrisa aici,sa zic asa(imi cer scuze daca te-am suparat!)cand o sa fii medic sa tii minte cu cata ambitie ai aparat cauza medicilor si sa nu faci niciodata ce fac asa-zisii medici din cazurile astea!

Mergi la inceput