Inchidere microintreprindere
Raspunsuri - Pagina 4
kriss79 spune:
pt.cele interesate, in Monitorul Oficial nr. 307 din 11 mai 2010 s-a publicat Legea 76/2010 pentru aprobarea OUG 109/2009 pentru modificarea Codului fiscal, astfeL:
firmele aflate in procedura insolventei nu vor mai datora impozit minim de la data deschiderii acestei proceduri, potrivit legii. In cazul contribuabililor aflati in dizolvare, scutirea de la plata impozitului minim se aplica de la data inregistrarii mentiunii privind dizolvarea In registrul comertului sau la instantele judecatoresti, potrivit legii.
Nu intra sub incidenta acestor prevederi contribuabilii care se afla In dizolvare fara lichidare.
Aceste modif.intra in vigoare de la 14 mai.
Cristina, mamica de
Alessia Stefana
Eseea spune:
wow Kriss!! multumim de veste!
problema este ca nu stiu la mine daca se aplica...cum adica
Nu intra sub incidenta acestor prevederi contribuabilii care se afla In dizolvare fara lichidare.
ca eu nu stiu daca noi suntem cu lichidare sau fara!
PS noi avem deja termen in ian 2011 pt radiere in urma dizolvarii.
Mami de fetita
si de baietel 
Noi, 2 minuni:
www.supereva.ro/vedetesupereva/folderview.asp?folder=My%20life&page=1" target="_blank">es1.jpg
www.supereva.ro/vedetesupereva/folderview.asp?folder=My%20life&page=2" target="_blank">es2.jpg
Everything is hard before becoming easy...
kriss79 spune:
inseamna ca tu esti fara lichidare
si eu am citit despre stirea asta astazi.
Cristina, mamica de
Alessia Stefana
Eseea spune:
pai kriss noi suntem deja dizolvati, urmeaza radierea. ma rog, cand te dumiresti si tu mai mult, mai da-ne detalii.
Mami de fetita
si de baietel 
Noi, 2 minuni:
www.supereva.ro/vedetesupereva/folderview.asp?folder=My%20life&page=1" target="_blank">es1.jpg
www.supereva.ro/vedetesupereva/folderview.asp?folder=My%20life&page=2" target="_blank">es2.jpg
Everything is hard before becoming easy...