Ce gatim azi (73)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns anaemi spune:

ieri pui la ceaun cu cartofi prajiti (tot in ceaun)+ salata

azi paste

Anamaria & Filip (06.03.2007) & Anastasia (03.08.2008)

Dragostea [...] toate le sufera, toate le crede, toate le nadajduieste, toate le rabda.
Dragostea nu cade niciodata...

Doamne fa-i nemuritori pe parintii care mor (14.03.1956-20.03.2010)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica-elizabet spune:

Citat:
citat din mesajul lui ANITA75

sa sti ca arata bine salata ta monika ,cred ca f gustoasa,dar sa mai scada preturile la vinete si ardei ca aici e nenorocire cu preturile,la voi acolo tot preturi mari aveti?

bunul Dumnezeu imi va ajuta sa fiu mamica

Anita, vinetele le-am gasit la reducere zilele astea la 1/2 de dol kg(dar de obicei sunt aproape 2 dol kg) insa pe 2 ardei grasi rosii dau 3 dol...pe-astia nu-i gasesc mai jos...

azi am repetat salata de vinete cu ardei copti (tot asa 2 vinete+2 ardei) si am luat si pentru maine sa coc
supa de pui cu paste
friptura de pui pe gratar
garnitura mai aveam de ieri(linte si orez) rosioare cherry ca salata
clatite

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns silvi_2005 spune:

Si in Franta sunt scumpe si vinetele si ardeii eu una deja m-am obisnuit cu pretul daca gasesc vinele la 2 euro mi se par ieftine ...
Ieri pentru mine taietei proaspeti cu varza, la baieti Bors de pui si Somon la capac cu orez si clatite.
Monica am gasit ceva varza chinezeasca care seamana cu varza romaneasca de vara la frunze si azi fac sarmale cu fruzele oparite cum ziceai tu, merci

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nushulica spune:

fetelor azi nu stiu exact ce fac de mancare,adik cred ca fac niste ciuperci cu smantana si piept de pui la gratar daca o sa am chef...dar vreeau sa va zic ca am facut de dimineata cornurile astea: http://www.culinar.ro/forum/continut/Produse-de-Panificatie/11297/cornuri-moi-moi-moi/ care sunt dementiale,de mult nu am mai mancat cornuri asa moi si gustoase

asa ca puneti-va pe treaba care poftiti la cornuri

de David si 21+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ANITA75 spune:

pai asa sunt si la noi ,tot in jur de 2euro kg
azi am facut o ciorba de loboda rosie acrita cu zarzare

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nikole spune:

Monica, f buna salata...as fi adaugat si o juma de avocado in ea, sa fie mai satioasa/calorica, dar nu am gasit, de acum pe data viitoare...

am sa incerc si cu ardei galbeni.

Si aici sunt scumpi ardeii:(...asta e, nu mancam in fiecare zi, eu am o pofta de un fel de mancarica de ardei cum facea maica-mea...dar habar nu am cum se face, era un fel de tocanita de ardei(punea de toate culorile)...greu te puteai opri din mancat

Eu mai am de ieri fejoada
fac azi mancarica de mazare
mai am din salata Monicai...

nu am chef de gatit, e o zi superba aici, am chef de plimbat si mancat in oras...

Nikole, mami deAlbastrel/Kevin Alexander(4.08.2007) si Albastrica/Luana Maria(1.04.2010)

SA-L AJUTAM PE ANGELO

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bobocel_07 spune:

ciorba de perisoare
sarmalute in foi de vita
chiftelute

alexia_07

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ali762000 spune:

Mamaliga cu branza si ciorba de salata

Vai fetelor mi-ati facut pofta cu sarmale in foi de vita. Imi facea soacra-mea dar cum ea s-a dus de cateva luni poate ma incumet sa fac eu si sa va mai spun ceva ea le fierbea in zar de oaie in loc de apa erau dementiale.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ANITA75 spune:

nikol tradu ce inseamna fejoada?
am prajit niste cartofi si langa ei am trantit un pulpan de pui

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns silvi_2005 spune:

Ca mi-ati facut pofta am facut si eu Sarmalute in varza chinezeasca e mai fina ca varza de vara, bestiale au iesit Monica ai avut dreptate cu foile de varza s-au facut f bine, merci de sfat

Mergi la inceput