Ce gatim azi (73)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns silvi_2005 spune:

Monica tare bine arata mor aici de pofta eu nu stiu sa pun pozele cum zici tu abia m-am invatat sa fac asa .Ce cod si cum faci explica mai pe indelete .
Eu am facut Briose crosetate reteta luata de pe blogul Gabrielei, cred ca data viitoare ies si mai bine o Salata de fructe in cupa de pepenegalben si Pita umpluta cu gratar de pui si ciuperci mergea ea stropita si cu ceva maioneza dar eu nu am pus ca sunt la regim ador mancarea asta lejera si usor de facut.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica-elizabet spune:

azi am facut mancare de linte, orez alb, pulpe de pui dezosate la cuptor
si o salata pe care o recomand...este absolut bestiala...atat de simplu de facut si atat de buna si gustoasa
Salata de vinete cu ardei copti

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nikole spune:

Monica,cati ardei, si cate vinete intra in reteta asta?

Nikole, mami deAlbastrel/Kevin Alexander(4.08.2007) si Albastrica/Luana Maria(1.04.2010)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ANITA75 spune:

eu am gatit mamcare de fasole pastai galbena cea iesita noua ,o bunatate

Mergi la inceput

Nikole, uite www.reteteinimagini.ro/Retete/Salate/Salata-de-vinete-cu-ardei-copti.html" target="_blank">reteta aici, eu am pus 2 vinete maricele si 2 ardei grasi rosii(desi vinetele erau la super reducere azi la Big Box...pe 2 ardei am dat 5 reali asa ca de-aia am redus cantitatile) 1/2 de ceapa, 2 graunti de usturoi, 1-2 linguri de maioneza, sare, piper...ornat cu ceapa verde si rosioare

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nikole spune:

Multumesc Monica...l-am trimis pe al meu la Pao de acucar sa cumpere ardei, mi-ai facut o pofta, nu mai am rabdare pana maine...
am facut vinetele, acum astept ardeii...

Nikole, mami deAlbastrel/Kevin Alexander(4.08.2007) si Albastrica/Luana Maria(1.04.2010)

SA-L AJUTAM PE ANGELO

Mergi la inceput

de la Pao am luat ieri niste capsuni ff gustoase, numai la Palma(mag japonez) mai gaseam asa bune...
sa ai spor !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ANITA75 spune:

sa sti ca arata bine salata ta monika ,cred ca f gustoasa,dar sa mai scada preturile la vinete si ardei ca aici e nenorocire cu preturile,la voi acolo tot preturi mari aveti?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns valentinag spune:

pui la cuptor cu dovlecei prajiti

"La vita e bella"
www.lizidesign.com/" target="_blank">Bijuterii hand made
De mancare
Dulciuri
Din gradina mea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns catutza spune:

sarmalute in foi de vitza

Mergi la inceput