Ce gatim azi (73)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ali762000 spune:

Ciorba de gulii cu bilute de carne (nu le-am facut guliile umplute, le-am ras pe razatoare)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns absoluta spune:

Puila cuptor cu mujdei si mamaliguta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns silvi_2005 spune:

Absolta vai ce pofta mi-ai facut .
Ieri la cina langa pui Gratin de conopida
Azi Piept de pui umplut cu ciuperci si cascaval cu cartofi tiganesti si salata si pt cina o Salata de vara cu ruccola

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danangie spune:

Buna dimineata,

Tare va madmir pe voi fetelor care reusiti sa faceti atateaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa feluri de mancare si sa mai aveti grija si de casa sid e copii.....cum faceti sa fiti mereu in forma? Cum reusiti sa faceti atatea feluri de mancare, nu stiu. Acum ma inspir si eu de prin bucatriile voastre si vroiam sa va multumesc pentru ca intrati si postati retetele astea atat de gustoase si atat de minunate. Ma refer la blogurile celor care au un blog cu retete Stiu ele cine sunt.

Acum am preparat puiul la cuptor a la James si nu mai stiu cum de pe blogul SYLVIEI. Felicitari pentru toate retetle de acolo. Cat de curand vreau sa fac prajitura aia atat de bestialaaaaaaaaa depe blogul GABRIELEI care se chiama ROLLS CINN etc...etc....Hmmm de-as avea puterea necesara!

S-a mai nascut o stea: ALESSIO MICHELE! (07/06/2008)
A doua minune din viata mea: MATTIA GABRIEL! (21/10/2009)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danyalo spune:

paste carbonara
varza noua calita cu costita
papanasi fierti( pt.copil) -am papat si noi:))

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bobocel_07 spune:

ciorba de rosii
salata de vinete
salata cu ciuperci si maioneza

alexia_07

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica-elizabet spune:

gratar !!
azi noapte am facut o supa de pui ca tot ma uitam la film

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns silvi_2005 spune:

Monica esti mortala am crezut ca numai eu bucataresc noaptea .
Eu am gatit mai dietetic in ulta vreme pentru mine la Dieta Rina la ziua de carbo Paste penne rigate cu trei feluri de ciuperci si Ghiveci de legume chinezesti la ziua de legume, la baieti le-am facut niste piept de pui dezosata asezat pe un pat de cartofi in vasul roman, am pus numai o lingura de ulei de masline peste ele si condimente si a ieist bestial zic eu care nu aveam voie sa il mananc.
Danangie multumesc de laude, sa stii ca eu una nu fac nimic deosebit si nu merit laude in ultimul an am avut mai mult timp liber de cand cu piticul care merge la gradi si am profitat de el testand retete si facandu-mi mici placeri. Nu reusesc nici eu sa le impac pe toate mereu ( a se citi mai niciodata ) abia astept si eu sa testez rolls-ul ala mi-am facut la ziua de dulce de la dieta briosele crosetata si au ieistt f bune, nu am apucat sa pun reteta.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns catutza spune:

varza cu scaricica afumata
placinta cu branza de vaci

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bibitica20 spune:

si eu gatesc noaptea pe la 12-1
azi: ardei umpluti la pranz si seara o cina "taraneasca", asa o numesc eu, "nesantoasa", dar buna: oua prajite cu slaninuta afumata si mamaliguta!
o seara frumoasa!

Mergi la inceput