Cu dragoste din Iasi (95)
Raspunsuri - Pagina 15
connie1974 spune:
Buna, sunt AVENTURILE LUI HABARNAM la targ, la standul Humanitas!
Constanta si Calin
Calin - cel mai frumos poem al vietii noastre
www.calendare2010.blogspot.com
GabrielaG spune:
LA MULTI ANI tuturor ELENELOR si CONSTANTINILOR!!!! Si petrecere frumoasa, deseara sau cand sarbatoriti!!!
O zi superba,
Gabriela si baietii
buli spune:
Citat: |
citat din mesajul lui connie1974 Buna, sunt AVENTURILE LUI HABARNAM la targ, la standul Humanitas! Constanta si Calin Calin - cel mai frumos poem al vietii noastre www.calendare2010.blogspot.com |
tiparite ???
www.youtube.com/watch?v=YhWZ7bpfQag" target="_blank">@
connie1974 spune:
Da, Anca, 22 ron, era reducere nu mai stiu de la cat.
Constanta si Calin
Calin - cel mai frumos poem al vietii noastre
www.calendare2010.blogspot.com
buli spune:
uau, super de tot - merci de pont!
www.youtube.com/watch?v=YhWZ7bpfQag" target="_blank">@
herra spune:
tiparite sau cu dvd-uri?
of, le vreau si eu dar nu stiu daca ajung!
Eu
stau pe tarm si-sufletul mi-e dus de-acasa.
S-a pierdut pe-o cararuire-n nesfârsit si nu-si gaseste
drumul înapoi. (Lucian Blaga, „La Mare”, 1919)
ioana spune:
Fetelor, am o rugaminte: cine stie de unde pleaca autocarele Iasi - Bucuresti? De la Autogara Vest? As avea nevoie sa ajung la Bucuresti pe la ora 5 dimineata. Stie cineva ceva?
Multumesc,
Ioana.
herra spune:
Citat: |
citat din mesajul lui herra tiparite sau cu dvd-uri? of, le vreau si eu dar nu stiu daca ajung! Eu stau pe tarm si-sufletul mi-e dus de-acasa. S-a pierdut pe-o cararuire-n nesfârsit si nu-si gaseste drumul înapoi. (Lucian Blaga, „La Mare”, 1919) |
am ajuns pana la urma!
multumesc si eu de informatie
am prins si un super concert de folk, acolo la intrare a fost ansamblul "spune ceva" de la ateneul din tatarasi...mi-a placut mult.
we placut in continuare.
Ioana, imi pare rau dar nu stiu nimic de microbuze. iti urez drum bun!
GabrielaG spune:
Ioana, intra pe autogari.ro eu stiu c-am intrat mai demult si am gasit mai multe. Poti suna sa faci rezervare. Eu n-am mai plecat atunci cu ei, dar o prietena merge frecvent si a spus ca-s ok.
Drum bun! Si eu trebuie sa plec maine noapte, dar la 9 trebuie sa fiu in Bucuresti.
O zi superba,
Gabriela si baietii