Cu dragoste din Iasi (95)
Raspunsuri - Pagina 14
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
![](images/user_woman.png)
GabrielaG spune:
IulianaM, ti-am trimsi un email cu nr de telefon.
Herra, mersi, acum am vazut mesajele.
Anca,am palarie de Zorro cu Z pe ea. Costum n-am, dar mai gasim o pelerina ceva. Totusi cred ca te-ai referit l;a gabiarama, nu?
Maine imi pleaca amandoi baietii la concurs de karate la Oradea, sper sa fie ok. Ei abia asteapta, caci vor sa ajunga si la Baile Felix si sa inoate. Oare sa le dau colac? Cine a fost [pe acolo?
Multumesc,
Gabriela si baietii karateka
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/buli/buli.jpg)
buli spune:
da, la Gabiarama
dar am notat si palaria ta, merci
tu mergi la tirgul de 1 iunie? vrei sa-ti dau fluturasi antiabuz sa ii dai?
www.youtube.com/watch?v=YhWZ7bpfQag" target="_blank">@
Lumi_Nag spune:
Salutare!
Sunt si eu o mamica de baietel de 3 anisori din Iasi si vreau sa va avertizez in legatura cu circul care este acum in Iasi...cel din Nicolina.(nu cred sa mai fie altul) Am fost sambata la circ cu copilul si pe langa faptul ca e o porcarie (chiar daca e doar 10 lei biletul), baga si copiii in sperieti. Cel putin al meu nu a dormit toata noaptea, se trezea plangand.Ca un sfat celor cu copii micuti si mai sensibili sa nu se duca la acest circ groaznic. Parerea mea!
buli spune:
aaaa, ce bine ca ai zis - eu chiar voiam sa-l duc pe Matei la circ.
gabiarama spune:
Anca , nu am uitat de costum .Palaria pe care ti-o ofera Gabi e numai buna.Costumul meu are doar o masca care acopera si capul si se leaga la ceafa .Are pantaloni , bluza , curea , si pelerina.Ti-as da si sabia pe care o am acasa ,dar ii trebuie lui Fat -Frumos
Sa-mi lasi un nr de tel pe PM.
Gabi , tu doar vinzi costumele sau le si inchiriezi ? Intreb , pentru ca mai cunosc mamici de la gradi care nu au gasit costumatie inca pentru copii ,dar nu-si permit sa cumpere .De ex, o Cenusareasa de 6 ani ai avea ?
iulia-stefy spune:
La sala Polivalenta e targ de carte. Sunt multe edituri cu oferte la carti pentru copii, dar si pentru adulti.... Eu am luat pentru Stefy de la Nemira, de la Iri si de la Prut....
Eu am avut o zi... dupa cum vedeti azi nici nu am dat si nici n-am apucat sa beau.... sunt zombie.... Aseara ne-am culcat pe la 23... eu si Stefy. Eu m-am trezit pe la 4 de stres... iar pe ea am trezit-o la 6... ca suntem doar noi doua acasa.... Iar azi am avut si audit si ar fi trebuit sa ajung mai devreme... dar am zis pas....
buli spune:
Gabi(arama),
multumesc , am trimis nr de telefon pe pm.
e ok, avem noi sabie.
sa-ti traiasca baiatul multi ani si sa va bucure
chiar asa, daca are cineva nevoie de o platosa (si sabie - dupa 5 iunie) - avem noi un set nou-noutz si baiatul nu-i deloc interesat.
GabiG,
adjudecam deci palaria :)
buli spune:
ce misto e la baile felix ... superfain.
Gabi, da-le neaparat colac, sint bazine cu apa calda, nu-ti vine sa mai iesi din ea.
eu am fost in aprilie si am stat toata ziua in apa.
GabrielaG spune:
Tocmai ce mi-au plecat copiii. Anca, acum am citit ca sunt bazine cu apa calda, eu am urmarit vremea si se pare ca va ploua duminica, atunci cand ar trebui ei sa se plimbe. Sunt acoperite bazinele?
Palarie de Zorro iti pastrez.
Gabriarama, eu inchiriez costumele...Cenusareasa am, dar varianta cu rochia supereleganta,de printesa, nu cea cu petice...
Lacramioara, multumesc de info despre targul de carte...
Pupici si o zi superba,
Gabriela si baietii