Sezatoarea canadiana (180)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns pitilache spune:

ce liniste-i pe aici... numai anka cu probleme de mancare! Lol!

Frais-urile alea de supraveghere nu-s prea mult (numai imi aduc aduc aminte cat exact, parca le plateam pentru 1/2 an sau un an intreg), le platesc toti cei care mananca la scoala si nu sunt la serviciul de garda. Soferul banuiesc ca o sa te sune maine sa stabiliti pentru miercuri... Iar ref la mancare, de obicei nu-i mai pui inca o farfurie separat, decat daca vrei tu neaparat. De obicei copii mananca din cutia in care au mancarea de acasa si care se baga la microunde. Si ar fi bine intr-adevar sa-i tai tu mancarea sa nu se chinuie singura. Si in boite a lunch sa-i pui un baton din acela care se pune la congelator si tine mancarea rece.

Mult succes!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nelia spune:

Anka, bafta multa Elizei la scoala! Eu platesc intre 36 si 40 pe luna pentru supravegherea de la prinz. Ii tai totul de acasa, si legume si fructe, i le pun in cutiute, nu in pungute, adica nu in ceva care se arunca pentru ca au verificarea ecologica si vrea sa ia zimbete, nu chipuri triste.

Chiar ca e liniste pe aici!

CORNELIA, mami de www.dropshots.com/nelia#date/2009-03-30/13:05:37" target="_blank">AGATA, TUDORA si LISANDRU

Life is just what happens to you, while you're busy making other plans. (John Lennon)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mikiion spune:

uf, din partea mea o sa tot cam fie liniste. Pentru ca nu am acces la nimic la servici. Nici mail , nici bloguri....Sunt foarte f. stricti!!!!!
Si acasa trebuie sa pregatesc mutatul. Ca am avut revelatia ca mai sunt 6 saptamani si eu n-am facut nimic.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cge spune:

Roxana, multumim de raspuns, gata, s-a programat pe 20 mai.

Anka, eu ii mai dau lui Victor la pachetel si salata boeuf, pizza facuta in casa sau din Costco, sandvichuri,paste cu sos.
Eu i-am luat din Wallmart o cutie izoterma, termos si i le pun acolo, ca sa nu mai incalzeasca la scoala. Evident, totul taiat.
Plus collations + desertul.

Bafta la scoala !!

Cristina,
mama lui Victor 07.01.2000 si a Ancai 16.09.2005

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns zavalita spune:

am nevoie de ajutor...poate asa mai dezmortesc si sezatoare.
am inceput sa-mi caut chirie si e tare greu...nu m-am lamurit unde ar fi bine , am nevoie plz de sfaturi..
daca ati sosi acum si nu ati avea copii, pana in 650 unde ati cauta chirie?
am fost pe decarie cu horne si nu mi-a placut..m-am plimbat mult si inutil...e tare greu fara masina.am mai fost si pe langa sauve, am vazut cateva triplexuri atre dragute dar basement-ul de 3 si 1/2 nu-mi place.
de NDG ce parere aveti? sau bois de bouloigne? maine vreau sa caut pe acolo chirie.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns casandra spune:

Eu am fost duminica la biserica din Lachine, de pe malul fluviului.
Dupa slujba a fost si adunarea generala a membrilor.
M-a surprins cat de mari sunt problemele pe care le are o biserica aici, care practic abia reuseste sa supravietuiasca. Parintele mi se pare un adevarat model de statornicie si devotament. Numai dragostea pentru Dumnezeu il poate sustine si motiva sa faca tot ce e de facut intr-o biserica. Foarte multa munca, iar biserica se confrunta cu mari dificultati financiare. Pentru mine a fost asa o binecuvantare sa gasesc o biserica romaneasca asa aproape de casa, in care m-am simtit ca acasa :) Sa ne intareasca Dumnezeu.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamaana spune:

dupa mai bine de 2 saptamani de cand mi-au venit socrii, astea mici au inceput sa se joace cu bunica, si chiar au pupat-o. au fost foarte foarte reticente. uf si cand merg la parc, daca sunt copii pe care nu-i cunosc nu se joaca cu ei. ce s-or face ele la scoala in toamna?? uf.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Doloress spune:

Zavalita e foarte personala treaba cu casa, fiecare iti va zice zona lui preferata. Eu de exemplu, stau in Lasalle, pe malul apei, aproape de Lachine, de cand am venit in Canada. N-as da zona asta pe nimic, chiar daca fac cateodata 45 de minute pana la metro Angrignon. (noroc ca am trenul aproape si fac 15 minute pana in centru, insa trenul nu este decat dimineata si dupa-amiaza, cate 4-5 trenuri parca, deci in afara orelor astea, sunt cam descoperita). Bine, noi avem masina, cu cumparaturile nu imi fac probleme. Daca n-am fi avut masina de la inceput nu ma vedeam bine in Lasalle pe malul apei, primul magazin e la vreo 20 de minute de autobuz, pe jos nici nu poate fi vorba. Dar eu una cred ca masina e absolut necesara aici.
Zona e superba, cand ies sa ma plimb si vad totul verde si frumos, parcurile, si mai ales apa, omuletii pe biciclete si pe role pe malul apei nu-mi mai trebuie nimic. Dar, cum ziceam, dezavantaje : e departe de magazine, e departe de centru cu mijloacele de transport.
Fiecare zona are plusuri si minusuri, conteaza sa gasesti locul ala care face click! cu tine. Mie mi-a mai placut mult St-Laurent de exemplu, apoi Hampstead, apoi Plateau pentru tineri fara copii.
Noi am zis de la inceput ca vrem malul apei, si numai pe malul apei am stat. Mi-am luat bicicleta si toata vara bateam insula in lung si-n lat. A fost un mod super sa cunosc si sa iubesc orasul asta.

Mami de pitic Patrick (29.04.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Doloress spune:

Mamaana e bine ca sunt mai circumspecte, al meu sare in bratele oricui, da pupicuri la toata lumea, daca nu il baga un copil in seama e tragedie. E foarte sociabil, ma bucur, insa pe de alta parte e greu sa-l fac sa inteleaga ca unii copii nu vor sa se joace cu el, ca nu e chiar bine sa dea manuta primului venit. Bine, deocamdata nu insist ca suntem noi pe langa el permanent, insa sunt sigura ca va veni o vreme cand va trebui sa-i explic de-o mie de ori treaba asta.

Mami de pitic Patrick (29.04.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns casandra spune:

Eu, ca si Doloress, stau aproape de malul lacului, in Dorval, pe langa bulevardul Bouchard, tot aproape de Lachine :)
Centrul comercial este destul de aproape, autobuzul este aproape, la fel si gara.

Mergi la inceput