Ce poate fi???
Raspunsuri - Pagina 3
sdcristian spune:
noi nu am mai avut scaun moale de vineri, dupa ce joi am inceput tratamentul
dar il tin pe regim, ca inca imi e frica sa nu fie prea curand si sa o luam de la capat
macar am terminat antibioticul, de acum debridat
azi probabil o sa ii fac un gratar de piept de pui, sa simta ca e duminica si el...
cand sa dau send iaca- a luat o gura de ruj... macar voi sunteti mai mari, noi inca bagam absolut totul in gura, dar toootul
luny spune:
Mirela, i-am dat cartof prima data acum cateva zile, dar doar 2 cuburi pasate in supa-crema, sa vad cum tolereaza.. ieri a mancat mai mult si e ok.. sanatate si voua!
sdcristian, si al meu, la doi ani, baga tot in gura si linge tot, inclusiv garduri prin parc si are toti dintii/maselele.. sper sa treaca mai repede perioada asta, ca m-a capiat..
Iubirea mea, MATEI CRISTIAN - Mufarina Pufarina!(16 martie 2008)
Life is to precious to worry about stupid Shit!
mirela alina spune:
Sdcristian ma bucur ca voi sunteti mai bine.Cate scaune are pe zi? inteleg ca antibiotic i-ai dat 3 zile.
Noi continuam cu Biotics si Sanzyme.
Eu i-am facut orez cu morcov si telina,azi.O sa manace nu.
AAaa eu i-am dat si pastrav la cuptor(mai mult fiert) zilele trecute si la tolerat bine.Cred ca am sa ii fac deseara din nou cu orez.
Sa aveti o zi buna si fara scaune
sdcristian spune:
3 ca de obicei, el totdeauna asa a avut, doar consistenta era diferita cu boala...
mirela alina spune:
Raportam si noi doar un scaun ieri si contrar asteptarilor mele a mancat foarte bine ieri.
Acum astept urmatorul scaun sa il duc la analiza.Rezultatul ar putea fi influentat de faptul ca ia Sanzyme si Biotics?
Enterocolitele astea pot lasa urme, sensibilitati la anumite alimente?
Sanatate
Iasmin08 spune:
Alina, nu ca nu ai sti, dar pentru alte mamici care mai citesc pe aici. Probele de recolteaza in recipiente speciale. Anumite medicamente pot influenta examenul de coprocultura, este mai bine sa precizezi in momentul in care duci proba despre medicamentele administrate, medicul de laborator va sti ce sa faca.
Enterocolitele cronicizate sunt cele care prezinta sensibilitatea la anumite alimente. O enterocolita acuta (sa zicem...rebela) odata vindecata nu ar trebui sa lase nicio sensibilitate la anumite alimente (doar in cazul in care nu vorbim de un teren alergic).
Oricum aceste detalii le vei afla de la medicul pediatru.
Multa sanatate! (si nu uita sa iei flaconelul special pentru proba, si ca nu cumva sa uiti ceva, www.i-medic.ro/analize/test-coprocultura" target="_blank">aici se precizeaza cum anume se preleveaza proba).
Iasmin, mama de strengar de 8 anisori
sdcristian spune:
si noi avem 2 scaune azi, dar normale, azi ii fac orez cu mai multe legume, cartofi dulci si conopida, sa aiba si papa lui un pic de gust.
si ieri am terminat tratamentul cu antibiotic
mirela alina spune:
Multumesc Iasmin, am doua recipiente luate de la farmacie.
Doamne ajuta sa trecem cu bine peste asta si sa nu ramanem cu "sensibilitati".
Sdcristian felicitari pentru scaune.
Sa sti ca ieri i-am pus in orezul cu morcov si telina cateva fire de patrunjel verde(pe care le-am scos apoi) i-a schimbat gustul si l-a mancat cu placere.
Sa vad si eu ce ii dau azi.
sdcristian spune:
de azi trebuie sa ii dau debridat, am pus apa fierbinte in el...
cum se da? inainte de mancare, dupa, indiferent cand...???