Prietene la bine si la greu - 8
Raspunsuri - Pagina 20
raluci_b spune:
daca-i pe poze atunci poze sa fie
legat de scremut am zis eu acum cateva pagini cand intreba smaranditza, am zis ce am incercat eu, acum fiecare reactioneaza in felul lui
Raluca, mamica de Remus Andrei(8 nov '09)
Poze BUBU
asa creste Bubu
raluci_b spune:
Citat: |
citat din mesajul lui tinonino81 Raducu tocmai a cazut din patul nostru.L-am luat in brate si s-a potolit imediat.E tot asa vesel deocamdata,dar a vomat putin,ca tocmai mancase.Am lipsit un minut din camera si l-am auzit plangand,sper sa fie bine.Ce ar trebui sa urmaresc?Sunt tare speriata |
pai vezi la cap cucuie chestii, daca mai vomita, da-l doare ceva la palpare, roteste-i manutzele fa exercitii asa ca seara la masaj
sper sa fie bine
Poze BUBU
asa creste Bubu
raluci_b spune:
citat din mesajul lui Lidia74 RALUCI f faine pozele in campul cu flori galbene. Lidia |
sarumana, foarte frumos la gradina botanica, doar ca mai trebe invesit, este o parte in care sunt doar brazi asa de fain este aerul acolo.....dar la 5 lei intrarea ....ahaaaaa ulti ani inainte
Poze BUBU
asa creste Bubu
Andrecluj spune:
Tino Stiam ca trebuie urmarit daca vomita, multa sanatate!Ashe, am promis niste exercitii pentru picioare Diana Evident ca am postat la voi comentarii anonime, ce vroiam sa spun e ca va admir foarte mult. De cate ori simt ca pic, ma intreb tu oare cum poti si eu de ce nu pot. Alinush Imi faceam griji ca nu ti-a ajuns PM-ul, sa va fie cu folos! Chiara Ada, vita mia , Chiara creste Odiseea plecarii noastre acasa
Andrecluj spune:
Raluci Esti un fenomen! Nici nu am postat pozele ca le-ai comentat! Multumim. Bubu e tare simpatic si-mi place ca-l dezbraci, esti o mamica tare curajoasa. Chiara Ada, vita mia , Chiara creste Odiseea plecarii noastre acasa
raluci_b spune:
citat din mesajul lui Andrecluj Raluci Esti un fenomen! Nici nu am postat pozele ca le-ai comentat! Multumim. Bubu e tare simpatic si-mi place ca-l dezbraci, esti o mamica tare curajoasa. |
esti la favorite, si se aprinde "beculetzul" si repede intre doua trebi am bagat comenturi
eu il imbrac clar ca si pe mine, parca mai subtire ca el tot timpul da din tentacule si se incalzeste,sper sa fac bine, ca noi toate de altfel
Poze BUBU
asa creste Bubu
monis5 spune:
helau
am vinit si noi din parc, unde am vazut copii in haine de iarna ... si eu care credeam ca-l tin dezbracat pe Santiago....
asa, si profitand eu ca am primit acum un an cadou un PSP cu care n-am facut mare lucru, mi-am luat o carte despre diversificare format PDF pe care am reusit s-o citesc.... Cred ca ma las de sportul asta, parca cu cat citesc mai mult, cu atata mai greu mi se pare. Oricum, mi-a ramas o intrebare: eritemul fesier inseamna ce facem ceva gresit in diversificare? sau e doar urmarea relativ fireasca in urma anumitor alimente?
Tinonino - stiu ca e de urmarit daca varsa in jet (se poate ca la voi a varsat doar ca s-a speriat sau a plans si s-a agitat), sa nu fie letargic, somnolent la ore neobisnuite. Daca ti se pare ceva straniu, mai bine dai o fuga la medic, decat sa te stresezi singura in casa cu copilul. Sper sa nu fie nimic mai mult decat sperietura. Pupam
am vazut pozici frumoase tare de Raluci si Andre
dar ce liniste... cred ca toata lumea curata morcovei
monis si piticutzul Santiago (Iulian 02 nov '09)
monis5 spune:
ia sa fac si cap nou, daca tot is in zona
monis si piticutzul Santiago (Iulian 02 nov '09)
tinonino81 spune:
Multumesc de sfaturi!
Raducu e bine,s-a speriat doar,a cazut de la distanta mica,si pe covor.Nu a vomat in jet,si e vesel,nu are nimic neobisnuit,dar eu m-am speriat foarte tare.
Va pup
poze poze mai noi