Prietene la bine si la greu - 8

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ionelamaria spune:

Diana, si eu cred ca nu e ok sa trimitem mesaje fetelor care intra rar. Asta NU inseamna ca nu sunt bine venite... ba din contra... LE ASTEPTAM CU MARE DRAG. Dar, daca ele nu sunt interesate de forum, la ce sa le batem la cap? simt ca as deranja... sau... ar fi total inutil... Le asteptam cu drag pe citittoarele din umbra sa posteze

Despre Marea d, probabil ca as putea sa spun ca am inceput de cateva zile... desi... la cum procedez eu... e departe de D... Incercam cate ceva... dar... nu place mar, morcov...cereale cu lm da... si acum... azi... cartof dulce. altceva nu am incercat... si cred ca stau la astea o vreme... astea... adica deocamdata carof si cereale... si mai incercam peste o vreme mar si morcov...Inca nu combinam nimic. Si ce mananca... tot cateva lingurite ... nu am cantarit... consider ca ii place daca deschide gurita si asteapta sa-i dau... Oricum... nu ne grabim... cand refuza ceva... ne oprim... si tztzi pana se satura... doar 1 data pe zi papam altceva decat san... inainte sa i se faca fomica...

Monis, pai am tot umblat la cumparaturi... asa... printre picatele. Am luat pantofi de seara 9 ceva negru, simplu, saten si costume, camasi, cravate la sot.

Ancutza, na ca acum mi-am amintit ca eu tineam scorul la voturile pentru numele Sabinei

Lavi, tare cu scrisul de la nunta... ma gandeam ca iau si eu luctucul si sa-l pun pe masa de prezidiu sa va scriu de acolo... impresii la cald... sau sa transmitem nunta in direct...
Sper sa te refaci repede

Citeam pstarearamonikai( cuscrelu drag) si confirma caldurile din Iasi... iesi a stat Mihnea lu' mami la tricou cu maneca scurta si pantalon 3/4 ... mare caldura mon cher ( ce-om face la 40 gr nu am habar)

Laurairina, imi place teribil de tare broscuta breloc.

lili, nu cred ca numai mama ta indoapa copiii... dar... nu cred ca ne consoleaza daca se intampla si altora

Smara, nu te pot ajuta cu rusii. la mine venisera la 6 sapt dupa nastere... imediat ce am inceput sa iau contraceptive. Cum veneau haotic si tineau cate 10 zile ( adica de 3 ori in o luna jum) mi-am bagat piciorul in pastile.. si nu am mai luat. A mai venit o data... imediat ce am intrerupt contraceptivul si pa... nu m-au mai vizitat... dar nici test de sarcina nu am facut...sper sa nu ma trezesc peste cateva sapt sa va pun sa-mi faceti iar galerie ( glumesc... sigur nu sunt gravi)

Lumi, am fost sambata prin zona... dar numai sa vizitam un magazin sa ia tati costum

mitzi, sa fie in ceas bun nasitul. cand e nunta?

dankutza, Doamne ce zi ati avut! va imbratisez cu drag sa depasiti momentu. Sper sa gasiti "omuletii" si sa platesca pentru ce au facut. Despre mama ta.. ce sa spun... ne rugam sa nu fie nevoie de operatie ... sa fie bine asa... fara

sarbatoritilor

Mami fericita de Mihnea
Mihnea creste mare (14.11.2009 )
aniversarea nuntii
POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ionelamaria spune:

noi cred ca ne pregatim de ieseala...va doresc o zi faina.... ne "vedem" mai pe seara

Mami fericita de Mihnea
Mihnea creste mare (14.11.2009 )
aniversarea nuntii
POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lylyana.ion spune:

Many, acu am vazut ca e 1 juma', ne auzim pe la 2 juma-3 suntem prin zona

Lili, mami de Alexandru (18.11.2009)
pozicile noastre

varsta noastra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monis5 spune:

Diana - superbe pozele, grozava iesire

Tina - belea faza cu servetelele umede si cu petele . spor la bagajeala

monis si piticutzul Santiago (Iulian 02 nov '09)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ali762000 spune:

LA MULTI ANI SARBATORITILOR DE AZI !

MULTUMIM PENTRU URARI

Azi i-am dat pentru prima data mar la Mihai da nu i-a placut, oare din cauza ca a fost numai el ras, trebuia sa il combin cu ceva?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns grigore_tina spune:

fi-miu e un plangacios.
nu stiu ce are.
am poze noi incepad de aici

Mami de Bebe George-Stefan (15.11.09)

poze geo

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tinonino81 spune:

Raducu tocmai a cazut din patul nostru.L-am luat in brate si s-a potolit imediat.E tot asa vesel deocamdata,dar a vomat putin,ca tocmai mancase.Am lipsit un minut din camera si l-am auzit plangand,sper sa fie bine.Ce ar trebui sa urmaresc?Sunt tare speriata

poze poze mai noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns grigore_tina spune:

tinonino,nu stiu ce sa te sfatuiesc.al meu inca n-a ajuns la capitolul cazaturi.noi tocmai am avut o criza de plans din cauza constipatiei.nu mai reusesc sa il fac sa iasa afara cu nimic.supozitorul nu are efect,lass baby parca ii dau degeaba.a avut acum o ora o masa de cartofel cu dovlecel piure cred ca asta l-a ajutat.simt ca nu mai pot cand il vad cum se screme si plange.ceai de musetel a inceput sa bea cam 50ml pe zi.va rog sa imi spuneti daca mai stiti alte remedii (pe alea cu bicicleta,masaj,...le stiu si eu dar la noi nu merg).va multumesc.

Mami de Bebe George-Stefan (15.11.09)

poze geo

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alinus25 spune:

No ziua buna si de la noi

Io mai rarut p-aci din lipsa de timp... am avut o groaza de recuperat...

LMA sarbatoritilor din zilele trecute si de azi
Cu intarziere mare multumesc fetelor care mi-au raspuns in legatura cu inotul..cred ca o inscriu (tati zice ca e prea mica)...

Diana am citit povestea nasterii lui Vlad, foarte frumos ai povestit...

Raluci ce fain papa Bubu supica... mor de ciuda

Sa va spun de noi, am inceput si noi cu sucul de mar, care evident nu-i place, nu am insistat, i-am dat apoi mar copt...aceiasi soarta...so rabdare multa.

Andre multumesc mult.
Ma pun sa vizionez si eu niste pozici.... aaaa, am vazut pozele de la intalneala...f fain.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lidia74 spune:

DIANA ce faine pozele de la munte. Si baia in trei e ”mortala”. Ahhh...si tati care o duce pe printesa in wrap sau sling (nush care-i ala). By the way...Eu tare as vrea linkurile pt mei-tai.

Mergi la inceput