INSEMINARE 65

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns piolica spune:

apropos de proba sotului, nu stiu daca v-am spus, imbecilul asta de doctor a vrut sa faca o gluma cu mine, iar mie mi s-a oarut tareeee nesarata. La prima inseminare, dupa ce i-am dat recipientul cu 'proba' sotului imi zice, aveti 5 mil de spermatozoizi, ceea ce este super bine, dar poate daca erau euro ar fi fost si mai bine. La care eu i-am raspuns cam strimb, ce-i drept, nu, eu nu as fi preferat cei 5 mil de euro. La a doua inseminare nu a mai facut nicio gluma cind m-a anuntat multitudinea de inotatori...

Piolica si Lizuca (12.09.2008)

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui sensibila

piolica - e bine crestem. Duminica aveam 57 de cm daca am masurat-o bine si 4850 g. Gandurim si radem toata ziua. Am pus o poa noua de saptamana trecuta de afara in care zambeste de zor cu toate ca dormea. Pe 10 facem 2 luni si mergem la vaccin si deabia asteptam botezul. Inca nu ne-am hotarat ce marturii luam si ce rochita, dar mai este ceva timp. Am vazut o rohita gogosar superba, cred ca pe aia o luam daca nu gasim altceva mai frumos. Mie imi plac foarte mult rochitele alea lungiiii de la catolici, dar am inteles ca nu prea se merge asa la ortodoxi.
Sunt convinsa ca o sa fie bine luna asta chiar daca doctorul nu iti place. Sa crezi in sansa ta, e foarte important

am vazut ultima poza, cea din carut la soare, ce draguta este! sa-ti traiasca si sa va bucurati de ea in fiecare clipa.
cit despre rochita de botez, Elsa e botezata la catolici, insa eu nu i-am luat rochita din aia lunga. Rochitele alea sint mai mult pentru familiile care sint f credincioase, rochia aia de obicei are o istorie, adica mai toti copiii din neam au fost botezati in ea. Vad ca acum 'se poarta' in Romania astfel de chestii, insa nu cred ca au aceeasi semnificatie. Uite ce rochita a avut Elsa la botez. http://picasaweb.google.com/Houlier/PozaInvitatieBotez?authkey=Gv1sRgCP756brwz7K9Ow#5371340397302190802
Cind i-am facut poza asta avea vreo 10 luni, iar botezul l-am facut cind avea deja 1 an.

Merci pentru incurajari, ai dreptate in ceea ce-l priveste pe doctor, da-l in ma-sa, profestionist sa fie ! Ca de asta nu ma indoiesc.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristina3343 spune:

Da,piolica,e bine ca nu ai facut pauza,eu prin iunie sau iulie fac IA

Mergi la inceput

Piolica,este foarte frumoasa Elsa si scumpa,sa va traiasca si sa fiti fericiti!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns havin spune:

Multumesc mult SENSIBILA.Imi poti spune cum pot ajunge la cabinet de la gara de nord ca nu sunt din capitala si habar nu am.te rog.

Mergi la inceput

Cristina, mult succes in vara!!! Sa iasa cu ochisori din prima. O sa-to fac galerie! Merci pt cuvintele frumoase la adresa Elsei. :)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sensibila spune:

Citat:
citat din mesajul lui havin

Multumesc mult SENSIBILA.Imi poti spune cum pot ajunge la cabinet de la gara de nord ca nu sunt din capitala si habar nu am.te rog.

nu am cum sa iti explic. Cel mai bine iei un taxi siceri sa te duca la adresa indicata. Asa ca mijloace de transport nici eu nu stiu ca circul numai cu masina si in plus zona aia nu imi e foarte aproape ca atare nu stiu ce circula pe acolo. Dar nu e f departe de gara si nu cred ca iti i amai mult de 10 lei taxiul.

piolica - elsa e superba si rochita la fel. Pe aici sunt numai tiganisme cu dantele peste dantele si bla bla. Rochita care mi-a placut mie e gogosar adica infoiata dar simpluta si eleganta si are si bolero la ea. In fine o sa vedem ce si cum si va pun si poze cand le am

Mami de Steluta Norocoasa Gia Darria nascuta pe 10.03.2010
IAD nr 3 reusita 16.06.2009 cu Dr Anca Moisa (prima IAD nereusita, a 2-a IAD avort menstrual)
Atat sunt de mare !
Poze Gia Darria
Poze ecografie Bebelina
Lucrusoare Bebelina
www.petitieonline.ro/petitie-p42643046.html " target="_blank">Spuneti NU abuzului sexual fata de minori!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinutahu spune:

sensibila ....foarte frumosa fetita sa-ti traiasca si sa creasca mare si sa va umple de bucuri

piolica ...bineantales ca si a ta este foarte frumusica ...sa iti traiasa si sa cresca mare si sanatoasa

buburneak

Mergi la inceput

Multumesc frumos piolica

Mergi la inceput

sensibila, alinutahu, merci frumos!
sensibila, sa ne arati rochita dupa ce o cumperi. (wow, vad ca ai reusit sa-ti pui la semnatura imagini, o sa ma uit si eu sa vad cum se face. hmmm, acele imagini se vad numai cind esti in fereastra de raspuns si vrei sa vezi din nou mesajele...)

Mergi la inceput