INSEMINARE 65

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns viss spune:

havin- cum ma simt? sunt lata.ptr ca am racit, ziua urmatoare inseminarii am inceput sa stranut, pesemne ca am racit la Giulesti, cat am stat pe holuri timp de 3 ore.este foarte curent acolo. si cum incerc sa nu iau pastile foarte multe, o tin tot asa, cu inhalatii, ceaiuri,miere ,dar..nu-mi trece.imi curge nasul, ochii,stranut, ma doare capul..vai de mama mea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anna_ivan spune:

viss oscilococcinum e bun si in sarcina. eu am luat trei zile si mi-a trecut destul de repede.
tin pumnii

16+ cu bebe mic
http://blog.photostories.ro/
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristina3343 spune:

Buna fetelor,
Viss eu am auzit de o graviduta care a mancat 7 lamai crude una dupa alta,fara coaja si nu s-a racit;eu,cand toti colegii de birou erau bolnavi,am mancat 3 lamai crude una dupa alta(eu le-am mancat fara zahar si nici nu m-a durut stomacul dupa ele) si nu m-am imbolnavit de la ei;mi-am facut,inainte sa le mananc crude,ceai de lamai dar nu m-a ajutat asa ca si cand am mancat lamaile;
Va pup si sa aveti(avem)o zi buna!
Piolica te asteptam cu vesti bune
Ce face draguta de Elza?
Fetelor,nepotica mea e asa dragutaaaaa!Are 2,7 luni,e super scumpa si scot niste perle......

Mergi la inceput

Fetelor,dedicatie pentru voi

http://www.youtube.com/watch?v=iwvuVh1bRpo

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns havin spune:

SENSIBILA ai PM.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns piolica spune:

am fost la spital, am noroc ca miercurea e doctorul meu la consultatii dimineata. Mi-a zis ca e mai bine ca luna trecuta, e un folicul mai mare (sincer, nici nu stiu cit e de mare, banuiesc ca mai mare de 21 mm, pt ca eu nu ma gindeam decit la Elsa acasa si la sotul meu care ramasese cu ea si se grabea sa plece la serviciu). Deci mi-a zis ca inseminarea ar fi maine sau poimaine, depinde si de rezultatul de la analiza de singe. Insa sotul meu nu e maine acasa, oricum doctorul mi-a zis ca e mai sigur vineri si nu maine. Cel mai nasol e ca vinerea e doctorul la care am cazut si la celelalte doua inseminari si nu-mi place deloc de el. Este f. rece! Brrrrrr!!!! I-am spus doctorului meu ca nu-mi place de asta si ca as fi preferat sa fie el, saracul mi-a zis ca nu poate sa faca nimic in privinta asta si ca spera sa fie bine de data asta.

Cristina, Elsa e bine, merci de intrebare. Creste, face numai nebunii! :)

o zi buna va doresc. aici e f frig si ploua la greu, sint 5 grade!!!!

Piolica si Lizuca (12.09.2008)

Mergi la inceput

Piolica,ma bucur ca ai un folicul mare,poate de data asta va fi cu noroc,mult succes,da-l in pana mea de doctor,sa nu te intereseze mutra lui

Mergi la inceput

scuze,am apasat din greseala pe trimite,mutra lui acra am vrut sa zic;ceea ce conteaza e sa fie buna proba,a ta si a sotului
Da,sunt draguti copiii de varsta Elzei,fac tot felul de nebunii
Mult succes!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns piolica spune:

Citat:
citat din mesajul lui cristina3343

scuze,am apasat din greseala pe trimite,mutra lui acra am vrut sa zic;ceea ce conteaza e sa fie buna proba,a ta si a sotului
Da,sunt draguti copiii de varsta Elzei,fac tot felul de nebunii
Mult succes!

merci mult! Sper sa fie bine de data asta. Tu cum esti? Cind faci inseminarea?

Faptul ca din luna in luna e mai bine, ma duce cu gindul ca am avut dreptate cind am luat decizia sa nu fac pauze intre stimulari / inseminari, atit timp cit locul era curat.

Piolica si Lizuca (12.09.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sensibila spune:

viss - poti sa iei paracetamol si eu am luat ca am racit imediat dupa inseminare, hexoralleten pt gat, astea sigur. Si mi se pare ca pt nas e bun bixtonimul. Dar intreaba la farmacie

alinutahu - stai linistita, am inteles ca intr-o luna vor aduce in spitale. oricum am inteles ca nu se mai baga nimeni sa iti faca vaccinul adus de cine stie unde, ca am inteles ca a fost un caz in care copilul a murit dupa un vaccin adus din bulgaria. Ms din suflet oricum.

piolica - e bine crestem. Duminica aveam 57 de cm daca am masurat-o bine si 4850 g. Gandurim si radem toata ziua. Am pus o poa noua de saptamana trecuta de afara in care zambeste de zor cu toate ca dormea. Pe 10 facem 2 luni si mergem la vaccin si deabia asteptam botezul. Inca nu ne-am hotarat ce marturii luam si ce rochita, dar mai este ceva timp. Am vazut o rohita gogosar superba, cred ca pe aia o luam daca nu gasim altceva mai frumos. Mie imi plac foarte mult rochitele alea lungiiii de la catolici, dar am inteles ca nu prea se merge asa la ortodoxi.
Sunt convinsa ca o sa fie bine luna asta chiar daca doctorul nu iti place. Sa crezi in sansa ta, e foarte important

havin - am raspuns

Mami de Steluta Norocoasa Gia Darria nascuta pe 10.03.2010
IAD nr 3 reusita 16.06.2009 cu Dr Anca Moisa (prima IAD nereusita, a 2-a IAD avort menstrual)
Atat sunt de mare !
Poze Gia Darria
Poze ecografie Bebelina
Lucrusoare Bebelina
www.petitieonline.ro/petitie-p42643046.html " target="_blank">Spuneti NU abuzului sexual fata de minori!

Mergi la inceput