Praline belgiene 44
Raspunsuri - Pagina 18
miri_mik spune:
salutari pralinelor!
sper ca nu v-ati topit in weekend, ca daca e pe-asa, va aruncam in frigider saptamana asta, sa va reveniti si sa fiti la adapost:)
nu se prea inghesuie oamenii sa scrie, dupa cum nici eu de altfel, asa ca leganata de plansetele lui jeremy care e acum in dresaj de somn de unul singur, urez LA MULTI ANI! sarbatoritilor nostri: BOGDAN din clubul 40, ARDEIASH din clubul 16 si SWA din clubul the Xties:))) LORENEI din clasa piticilor de 3 luni cu hainite de 6, tot binele din lume si sanatate la car!
dupa preumblerea prin mechelen (ce bine imi sta bluzita totusi) m-m intors la treburi lumesti, la golit in continuare din casa veche - care era goala dupa spusele sotului pana am fost eu in inspectie.... sa constat ca mai are cel putin un ford de transferat - si la inmultit cutii si loame in casa noua, caci gunoiul nu e gunoi adevarat daca nu e pus la pastrare ani de zile, scarmanat si-apoi infundat in alta pivnita cu ocazia mutarii:d dar sa nu ma plang...
a adormit copilul! aialalti doi dorm dusi de la 8. am mai dovedit o zi si...nah, maine o luam de la capat:))))
miri_mik mami de bruno (28.02.2006) si de sacha (08.01.2008) si de bebe jeremy (12.04.2010)
Povestea pseudo-nasterii
Povestea nasterii
Bepii spune:
Dragi praline,
Iaca am si eu ceva timp (desi ma asteapta un camion plin cu rufe de calcat) sa scriu cateva vorbe.
In ultimele zile am fost foarte ocupata! Cu atatea evenimente pe cap abia de-am apucat sa intru sa citesc pe fuga postarile de pe FB si cele de aici.
Incep cu vizita la Mechelen: Nimeni nu zice nimic, inseamna ca nu v-a placut..... M-am bucurat tare mult ca v-am vazut, am fost totusi 6 fete + un bebe Jeremy cuminte care a dormit toata sederea lui acolo, + un baietel Sebastian la fel de cuminte, amandoi frumosi foc.
S-a shopuit destul de mult, s-a probat la greu, s-a stat la soare pe terasa la grotemarkt, s-a mancat si palavragit destul desi ca de obicei ne-ar mai fi trebuit cateva ore bune sa terminam ce-avem de spus, ne-am sincronizat la intalniri cum nici nu speram... ce mai, a fost o intalnire reusita si sper s-o mai repetam daca nu la Mechelen poate in alt oras. Dar la Mechelen n-am vizitat nici macar un sfert din magazine, am ramas blocate undeva la inceputul strazii comerciale dar mai era o strada la care n-am apucat sa mergem....alta data!
Ardeiash, un calduros LA MULTI ANI pt aniversarea a 16 ani de casatorie, va doresc sa fiti sanatosi, fericiti, sa va bucurati unul de celalalt pana la adanci batraneti alaturi de puiul vostru.
Fete, va pup, ma duc la treaba desi sunt franta.
Astept vesti despre karaokele de sambata, mai e sau nu e?
Hai nu ma puneti sa trag iar de fiecare in parte, devine deja obositor.
morgane spune:
Da, Bepii, te-ai prins, nu ne-a placut deloc in Mechelen :) Nici nu mai vreu altadata ... dar ma gandesc la restul de 3/4 de magazine si imi lasa gura apa :) Atmosfera a fost incendiara, ajutata si de temperaturile ridicate din aer. Pralinele care mai de care mai sexy, trendy, hot. Ce-si poate dori omu' mai mult?! Le invidiez pe fetele cu copilasi asa de "braaf", zau.
Sa stii ca am paradat cu topje prin Bruges sambata cand am tras iar o tura de shopping cu Nele. Ea propune sa veniti voi la Bruges cand s-o nimeri, ce ziceti? Poate dupa vacanta sa se adune lumile pe acasa.
Felicitari Ardeiash pt performanta de 16 ani ! Sa fiti fericiti si impliniti si de acum inainte.
La multi ani Bogdan si Swa si pe aceasta cale !
Praline, v-am trimis activitatile Mioritei pe mail si mi-as dori sa va vad la cea mai apropiata in A'pen, la seara romaneasca.
Pupici,
morgane spune:
Chiar, si cum ramane cu kara de sambata? Eu vin. Le-am trimis vestea si baietilor. Nele nu poate veni, ca e BBQ la ea acasa, deci nu-si poate lasa invitatii vraiste, dar eu o zbughesc pe la 22.00.
Pupici,
Nora spune:
Dragelor, multumesc pentru urarile catre Bogdan!
La multi ani Swa, ce alintat estiii, bravo tie!
Felicitari Ardeiash si sa va iubiti si la nunta de aur!
Am vazut pozele din Mechelen si am fost gelos, dar ma bucur pentru voi.
Fug dar va pup si iubesc pe toate
Antoanela23 spune:
Bonjour, praline,
Bepii, La Multi Ani pt Swa, multa sanatate, fericire si iubire pt amandoi. Am vazut pozele de pe Fb, ati avut bafta de o vreme super in ziua aceea.
Ardeiash, felicitari pentru aniversarea casatoriei si va urez sa multi ani fericiti impreuna in continuare.
Nora, mai e un pic si-ti vine nepotica, cred ca tropai deja. La Multi Ani sotului, bun venit in clubul nostru, spune-i ca nu-i asa de rau.
Si condoleante pentru pierderea unchiului sau, Dumnezeu sa-l odihneasca.
Carmita, ti-am admirat minunea mica in pozele de pe FB, stiu ca ma repet dar e superba, mai ales in pozele acelea cu rochita cu flori. Ce vreme frumoasa aveti voi acolo, si plaja, e super.
Dia, nu am mai fost de mult la Oostende insa din cate tin minte e interzisa baia numai in zona digului si a falezei inalte, in rest, unde e plaja cea mare si plata e ok.
Mirik, spor la facut/desfacut cutii, e f bien ca le faci acum, eu mai am muuulte cutii nedesfacute de la mutatul de acum 7 ani.
Morgane, chiar ma gandeam la tine zilele trecute, ce mai faci tu? Mey, pana la Bruges cu masina nu stiu daca ma incumet, mai vedem. Pe care mail ai trimis activitatile de la Miorita? Adresa mea o ai?
Fetele, sa va fie de bine shoping-uiala in Mechelen, nu am fost niciodata acolo si mi-ar fi placut sa vin. Sper ca urmatoarele intalniri sa pice in zile in care pot veni
si eu.
Am pus niste poze noi cu piticii mei, daca doriti sa-i vedeti aici.
La inceputul albumului sunt poze facute in Germania acum trei saptamani iar ultimele sunt facute sambata la noi in curte, remarcati diferenta de costumatie.
Pupici si o zi buna va urez,
ardeiash spune:
fetelor, va multamesc frumos de urari... da, si mie mi se umple gura cand zic 16 ani si tre sa recunosc ca ii sunt recunoscatoare lui cristi.. fara calmul lui .... nu mai numaram acum ..
unde mai pui ca ne cunoastem de 26 , adica mai mult de juma de viata
daca va zic de prin culise... cand m-am maritat mama mea i-a zis lui cristi : ferice de cine-o da-o , vai de mama cui o lua-o nu ma credeti
anamana123 spune:
Citat: |
daca va zic de prin culise... cand m-am maritat mama mea i-a zis lui cristi : ferice de cine-o da-o , vai de mama cui o lua-o nu ma credeti s-auzim numai de bine! si ------------------------------------------- Very-dependenta de scrapbooking - http://veryscrap.exprimetoi.net/forum.htm |
ei, si tu! doar n-ai crezut! era doar o traditionala strigatura de nunta!
nora, lamultianicusanatate lui bogdan! 40 mie mi se pare o varsta ok; adica ma gandesc ca de atunci incolo oi incepe si io sa ma maturizez (p.s. mi se pare varsta ideala sa faci un alt copil)
ana, mama Mariucai (11.03.2007)
varsta mariei
Bepii spune:
Pralinutze, eu as veni la seara romaneasca de mai jos. Pare interesant cu ansamblu romanesc, mancare si vinuri romanesti, .... la castel!!!
Dar numai daca unele dintre voi veniti.......
Am copiat o bucatica din mailu trimis de Morgane aici:
18-06-2010 te 19:30
ROEMEENSE AVOND IN KASTEEL WISSEKERKE
SEARA ROMANEASCA LA CASTELUL WISSEKERKE
9150 Bazel-Kruibeke, Koningin Astridplein
> met de groep Roma Luca en Roemeense gerechten en dranken
5 euro - leden Miorita en cursisten Roemeens gratis – info 0474 307 629 – www.miorita.be
> cu ansamblul Roma Luca si mancare si bauturi romanesti
> 5 euro; gratuit pentru membrii Miorita si cursantii cursurilor de romana – informatii 0474 307 629
Ce ziceti, care se inscrie?
Anto, ce-au mai crescut copilasii!!! Cand i-am vazut ultima oara? Nici nu mai stiu... Sunt frumosi foc, sa va traiasca!
Va pup pe toate si astept cu nerabdare reactiile voastre.
morgane spune:
Bravo, Bepii ! Ce ma faceam eu fara spiritul tau de initiativa.
Ca eu nu trimisesem la Anto si nici la Miha, trebuie sa-mi completez data base.
Mi-ar face mare placere sa va vad acolo ... si poate tragem si o sarba, hora .. ceva :)
Pupici,