Praline belgiene 44
Raspunsuri - Pagina 17
miri_mik spune:
cu capul dintre noile cutii achizitionate:
shopping numai dupa ora 11 eventual va gasesc io pe undeva, si scurt pana revinsa-l scot pe bruno.
kara... putin probabil.
pupici.
ps? am regasit cartea d ela tine acu la desfacut cutii. ma bucur ca n-am facut pocinogul s-o pierd!!!!!
miri_mik mami de bruno (28.02.2006) si de sacha (08.01.2008) si de bebe jeremy (12.04.2010)
Povestea pseudo-nasterii
Povestea nasterii
Nora spune:
Dragelor, nu am mai scris demult, dar tot va iubesc... oi scrie mai multe cand oi putea, acum repede-repede un update, cu bune si rele:
1) Am fost samabata la Simonic si m-a tratat regeste si m-a facut frumoasa, maaah. E o bomboana fata asta!
2) AMR 8 zile pana o vad pe Anne-Sophie (si parintii ei)!!!
3) Ieri, barbatul meu drag a implinit 40 de ani si s-a declarat "officialy old"! Cum o fi, il iubim
4)si ultima, trista de data asta: a murit unchiul lui Bogdan (care i-a fost ca un tata) si iubitel merge maine in Romania pentru inmormantare... Ooof, o poveste trista!
Bepii spune:
Deci maine zi de Mechelen!
Va astept cu mare drag si nerabdare.
Nina, Ana, Scumpi, Miri (pe la ora 11) si Morgane pe la ora 12. Mai e cineva?
Madi, hai si tu, mai ales ca te-ai incumetat sa conduci tu prin Brussel, in Mechelen e floare la ureche!
Oana, tu cum lucrezi maine, nu pot sa vi macar asa scurt?
La fel si celelalte fete, haideti!
Miri, sa fie vorba de "La est de Eden"? Bine ca n-ai pierdut-o ca-mi place cartea asta. Daca pe la ora 11 esti in Mechelen atunci suna-ma si-ti spun precis unde ne aflam. Eu ma gandeam sa parcam in grote markt in subteran ca deasupra e f greu sa gasesti un loc de parcare. Iar de acolo, fiind in centru putem merge primprejur. Eventual da un semn si venim la parcare sa te luam.
Morgane, e valabil si pt tine. Cred ca-i cel mai usor de gasit si de parcat in grote markt subteran. Cand esti in zona suna-ma si venim sa te luam.
Puneti pe GPS Grote markt Mechelen.
Scumpi, nu uita sa ne dai ora cand sosesti la gara si eventual ce destinatie are trenu ca sa-l gasim pe afis si sa stim la ce linie trage. Cauta sa iei un tren intre orele 10 - 10.30
Deci fetelor la mine e intalnirea intre 9 - 10. Bem o cafea pana ne strangem cu toate, facem un plan, mergem la gara dupa Scumpi care oricum se afla in drum spre oras apoi mai vedem.
Nora, un calduros LA MULTI ANI pt Bogdan!!! Sa-ti traiasca barbatul sa fiti fericiti si impliniti alaturi de copilasii vostri. Daca si el la cei 40 de ani se declara "old" ce sa mai spuna altii la 50, 60, samd? spune-i ca de fapt e in floarea varstei, e cea mai frumoasa varsta atat la barbati cat si la femei si sa se bucure de anii astia din plin.
Ma duc la somn, Doamne ce-am mai muncit si azi dar cand ma uit in jur nici macar nu se cunoaste!!!
Va pup xxx
oanademunck spune:
Va scriu la ora la care haladuiti deja pe strazi prin mechelen, dar sa stiti ca m-am declarat absenta de pe facebook!
o sa va dau orarul meu ca sa stiti cand mai programati cuterierari din astea;)So azi inceput la 12.30 asea ca nu avea rost sa fac deplasarea:)
Bai am fost la decathlon cu copchii ieri sa le luam dina stea de tabara pt cei care o taie in vara asta la munte si la mare si mi-am luat neste chestii minunate la neste pretzuri si mai minunate! Nu vreti si voi;)?
pupam si sper sa va distrati azi
ardeiash spune:
la multi ani scumpetei mici Lorena si mamicii ei , va pup dulce dulce de tot
welcome in club pentru Bogdan si la multi ani cu sanatate
distractie placuta fetelor maine
pup
ardeiash spune:
fete.. am facut si noi 16 ani de mariaj ... sunt fericita
nu-+-mi vine sa cred ca s-au adunat atata.. ii simt numai pe ultimii
pupici si we placut
carmita_baby spune:
Ardeiash multumim si noi te pupam, deasemenea si pe Vladut. 16 ani deja, wow o gramadaaaaaaaaaaaa Felicitari!!!
Nora azi amr 3 zile :-) pana la intalnirea cu Sophie.
Sincere condoleante :-(
dia_tm spune:
Felicitari Ardeiash! Multi ani fericiti impreuna si de-acum incolo!
Cum a fost la Mechelen?
Am testat si noi sambata litoralul belgian ... dragut...nimic impresionant, dar se pare ca la fata noastra ii e de-ajuns sa aiba nisip si cateva valuri micute ca sa fie distractia impecabila.
Am fost la Knokke; si seara cand plecat am hotarat sa facem o scurtavizita si in Oostende ... acolo (pe "plaja mare") m-au surprins semnele cu innotatul/scaldatul interzis ... stie cineva de ce? a fost vreun "acident ecologic", e ceva temporar, sau asa e in mod normal (semnele pareau definitive, nu ceva improvizat)... e vreun motiv anume/clar pentru asemenea restrictii?
Diana - mami de Adriana(n.14.02.2006)
ardeiash spune:
saru mana fetelor + ana si robertinutz
bepii: inca o data la multi ani din tot sufletul pt swa ... sa fie sanatos si sa va bucurati unul de celallalt pana la adanci batranete
tuturor o saptamana usoar a si insorita