Cereale bebe fara lapte
Raspunsuri - Pagina 2
patrisuca spune:
buna! eu ii dau fetei cereale de la milupa, se fac cu apa. citesti pe cutie sunt care se fac cu apa sau sunt care se fac cu lapte. sunt ft bune..de toate felurile.
arcadia spune:
Cand sa ma hotarasc si eu sa ma mulg, am constatat ca s-a stricat pompa..
Bee, ieri le-am facut cu apa, ca nu aveam nici lapte muls si nici ideea cu fructele nu-mi venise, si le-a papat dar picea mea se arata a fi o mare pofticioasa si mancacioasa, spre deosebire de frati-su care-i mofturos si are preferinte.
AgnesLuca, azi chiar le-am facut cu mar copt, si iarasi le-a papat de acum incolo asa le fac, cu fructe, si ocazional cu laptele meu. mai am pe lista pere, mango, ananas
miha_iv, este unul dintre motivele pt care nu am vrut sa ii dau cereale cu lapte.
Llaura, buna idee, sa incerc si cu fulgi de ovaz
andruskandu, piscoata mea nu pare atasata de san cum a fost fratele ei, il foloseste doar sa pape, lucru care ma bucura de altfel.
ymca, nasol a fost la voi acum a scapat de alergia la laptele de vaca?
intr-adevar, daca ii dau de la inceput chestii care pot parea fade, probabil ca le va accepta si pe termen lung
offtopic: picea mea poarta acum rochite de la voi, luate de la bazar, care ne plac tare
Bazar DC
Mami de Calin Gabriel (8 mai 2007) si Ioana Carolina (24 noiembrie 2009)
brk spune:
Buna.Eu folosesc cereale bio fara lapte 3 cereale de la Milupa.Pe cutie este recomandat sa se prepare cu lapte formula.Initial i am dat bebelusului Rares cereale cu lapte de san, dar nu era suficient de consistent pt el. Noaptea se trezea si cerea papa iar,desi el a renuntat la masa de noapte de la 3 luni(acum are 7 luni jumate).Asa ca i am dat cu formula de lapte si nu am mai avut probleme, le primeste f bine.
Ana mamica lui Rares
ionik76 spune:
In general, cerealele pe a caror cutie scrie ca se prepara cu apa, au lapte inclus in ele. Pe cutia celor care sunt fara lapte inclus scrie ca se pot prepara cu laptele pe care il bea in mod obisnuit sau il tolereaza copilul.
Ioana e alergica la proteina laptelui de vaca si eu i le prepar cu laptele pe care ea il tolereaza. Folosim cereale fara lapte de la Milupa (orez simplu) si mai nou de la Topfer (orez, orez cu banane).