Cainii si poporul
Raspunsuri - Pagina 9
Rufus spune:
Citat: |
citat din mesajul lui LauraNicole Ce este asa greu de inteles?Exista caini agresivi pe strada?In toate tarile civilizate cainii agresivi sunt eutanasiati numai in Romania sunt luati in brate de asociatiile si "iubitorii" lui peste |
Laura, nu te enerva. Asociatiile astea mananca sume uriase din bugetul primariilor (stransi din impozitele noastre) pentru programe sofisticate care vin "in ajutorul" cainilor, fara sa-i omoare. In fapt, s-a demonstrat (am tot vazut si noi, pe la teve, dar ne facem ca ploua) ca iubitorii de animale din asociatii tin cainii in spatii supra aglomerate si le da voie sa se manance intre ei. Astea-s programele umane. Banii merg in alte buzunare.
Ia imagineaza-ti ca ar fi eutanasiati, pe rand, toti cainii de pe strada...ce-ar mai manca asociatiile astea de protectie? Asa ca nu te enerva...nimeni nu are nici un interes sa-i omoare, indiferent cati oameni sunt muscati. Ce conteaza un procent infim de muscati fata de sumele incasate de smecheri? Mai ales ca multi le tin, din compasiune pentru caini, isonul...
RUFUS, TORA si cele 3 minuni ale lorwww.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=80cd684043d64e6bf268f6&skin_id=701&utm_source=otm&utm_medium=email br / " target="_blank"> Surpriza 2008
LauraNicole spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui Rufus
Laura, nu te enerva. Asociatiile astea mananca sume uriase din bugetul primariilor (stransi din impozitele noastre) pentru programe sofisticate care vin "in ajutorul" cainilor, fara sa-i omoare. In fapt, s-a demonstrat (am tot vazut si noi, pe la teve, dar ne facem ca ploua) ca iubitorii de animale din asociatii tin cainii in spatii supra aglomerate si le da voie sa se manance intre ei. Astea-s programele umane. Banii merg in alte buzunare. Ia imagineaza-ti ca ar fi eutanasiati, pe rand, toti cainii de pe strada...ce-ar mai manca asociatiile astea de protectie? Asa ca nu te enerva...nimeni nu are nici un interes sa-i omoare, indiferent cati oameni sunt muscati. Ce conteaza un procent infim de muscati fata de sumele incasate de smecheri? Mai ales ca multi le tin, din compasiune pentru caini, isonul... RUFUS, TORA si cele 3 minuni ale lorwww.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=80cd684043d64e6bf268f6&skin_id=701&utm_source=otm&utm_medium=email br / " target="_blank"> Surpriza 2008 "EXPERIENTA este numele pe care-l dam greselilor noastre" Oscar Wilde |
Pai stiu,Rufus!Tocmai de asta imi sare tzandara cand citesc/aud atatea mesaje de dragoste pro si contra eutanasierii .In loc sa se vaite peste tot mai bine ar cauta o solutie sa supravegheze asociatiile alea ,o solutie ca cineva sa controleze ceea ce se face,nu ca la Fisc cand iti vine controlul la firma si-ti da o amenda ca sa-si faca norma .Asta ar trebui sa se educe in primul rand in Romania nu povesti ca "de ce sa fie omorati cainii maidanezi ca sunt si ei suflete " ca si copilul meu,vecina de la 3 sau tanti Smaranda din capul strazii sunt suflete si daca unul din ei ar omora un astfel de animal din aparare,e pasibil sa plateasca dar daca un caine il ataca pe X atunci cainele e ridicat,injectat/vaccinat/sterilizat (sau nu) si i se da drumul inapoi pe strada .
----------------------------------------------
Povestile Alexei: http://forum.desprecopii.com/forum/log.asp?log_id=148914
O palma nu inseamna educatie!O palma inseamna ABUZ emotional si fizic asupra copilului !ZERO TOLERANTA PENTRU CEI/CELE CARE-SI LOVESC COPILUL FIZIC SAU PSIHIC !
ladyJ spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui Rufus
Laura, nu te enerva. Asociatiile astea mananca sume uriase din bugetul primariilor (stransi din impozitele noastre) pentru programe sofisticate care vin "in ajutorul" cainilor, fara sa-i omoare. In fapt, s-a demonstrat (am tot vazut si noi, pe la teve, dar ne facem ca ploua) ca iubitorii de animale din asociatii tin cainii in spatii supra aglomerate si le da voie sa se manance intre ei. Astea-s programele umane. Banii merg in alte buzunare. Ia imagineaza-ti ca ar fi eutanasiati, pe rand, toti cainii de pe strada...ce-ar mai manca asociatiile astea de protectie? Asa ca nu te enerva...nimeni nu are nici un interes sa-i omoare, indiferent cati oameni sunt muscati. Ce conteaza un procent infim de muscati fata de sumele incasate de smecheri? Mai ales ca multi le tin, din compasiune pentru caini, isonul... RUFUS, TORA si cele 3 minuni ale lorwww.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=80cd684043d64e6bf268f6&skin_id=701&utm_source=otm&utm_medium=email br / " target="_blank"> Surpriza 2008 "EXPERIENTA este numele pe care-l dam greselilor noastre" Oscar Wilde |
In cazul asta inseamna ca traim printre oameni fara scrup-u-l-e. Mai exact, oameni care se folosesc de existenta unui animal pentru a face bani. Oameni din a caror cauza, citesc uimita pe DC ca virgula cainii fierb mai greu, afirmatie urmata de un emoticon amuzant. Radem de ne prapadim, chiar asa, fierb mai greu? Haha, foarte amuzant.
Bun. Deci, din cauza acestor imbecili care cu mandrie scot cartea de vizita a asociatiei cutarescu, ajungem sa ne imaginam cum papa chinezii castel mioritic, ajungem sa citim in ziare ca romanu´face lectii de box pe necuvantatoare, ca virgula copiii scot ochii nu´s carui animal sau ca se uita Europa socata la tarisoara asta.
Cainii trebuie adunati TOTI de pe strazi. Trebuie urmati pasii alora care-s cu 5 minute mai destepti si au putut rezolva situatii asemanatoare. Iar pasii aia se numesc LEGI. Iar ne intoarcem la ´´´facerea lumii´´ si spun:
Cand in Romania se vor respecta legile si cand se va face inchisoare pentru orice cent bagat in buzunar fara cuviinta, atunci nu vor mai fi nici maidanezi, nici copiii muscati de acestia, nici morti-din acelasi motiv.
Si nici caca de caine in care sa calcam cu minunatii nostri peep-toes.
PS- dar nu-i asa ca-i mai simplu sa dam cu animalu de pamant decat sa cerem pur si simplu RESPECTAREA LEGII ?
pisigri spune:
Eutanasierea este mai ieftina. Flaconul de T61 de 50 ml costa vreo 80 lei la distribuitor, mai putin la importator, doza este 0,3-0,5 ml/kg greutate corporala. Substanta este acceptata ca agent pt EUTANASIE.
Sterilizarea inseamna tranchilizare+anestezie (doar astea cred ca sint mai scumpe decit cel 5 ml de T61/ciine), manopera, "atza" chirurgicala, antibiotic postoperator, manusi pt vet, decontaminant pt instrumentar, solutie perfuzabila daca e sa se procedeze ca la carte. Plus ca eutanasia dureaza...3 minute/animal (cu tot cu o contentionare corespunzatoare si "prinderea venei"), sterilizarea vreo 20-30 minute/femele, 5-10 minute/mascul (pt un chirurg cu experienta).
Eu mi-am mai expus parerea referitoare la subiect si nu vreau sa o iau de la capat. Am raspuns doar unei intrebari adresata mai sus.
If you can't say something nice, then don't say nothing at all
"In a world filled with hate,we must still dare to hope.In a world filled with anger,we must still dare to comfort.In a world filled with despair ,we must still dare to dream. And in a world filled with distrust,we must dare to believe."-Michael Jackson
http://pisigri.blogspot.com/
Mami de Ilinca (5.03.2009)
ANISO spune:
Imi pare f.rau ca nu am timp sa citesc toate parerile,dar chiar daca o sa ma criticati nu pot sa nu spun ce gandesc .Subiectul asta ma face sa imi aduc aminte de ce mie sila de tara asta .Bine.... e unul din motive.Ma doare sufletul,efectiv si ...ce sa mai... degeaba.Oricum,unii oameni de pe la tara(cei care nu au suflet sa-i inece) vin si abandoneaza pisici,caini pe strada noastra ,pe unele dintre bietele fiinte ,dupa ce le-am castrat (cu oarece efort,deoarece costa exagerat de mult????)am reusit sa le gasesc famili,pe altele care aveau ceva handicapuri fizice ,binenteles ca nu.IN ac. caz nu am avut decat sa le opresc.Si erau unele pers. care ma intrebau "CE FACETI CU ATATEA ANIMALE"...ce intrebare,parca puteam sa le mananc...
ANISO spune:
Sunt atat de multi caini pentru ca cei de la putere sa manipuleze PROSTIMEA ...cu ajutorul lor.De ex. la noi in ac. oras ,din ac. minunata tara ,cand se apropie alegerile se dau drumul la caini pe strazi(din adaposturi),pt .a vedea ce eficient e primarul si sa-l votam.Primarul a fost arestat si s-au strans toate cosurile de gunoi din oras ca oamenii sa arunce mizeria pe jos ,pt. a vedea ce rau e fara primar ,si ce credeti.... s-a dat drumul la caini pe strazi,zeci de caini,cam de ac. varsta 1-2 ani,pentru a vedea ce rau e fara primar...Ce imbe.....Am ramas aici pt. ca am crezut cu adev. in schimbare....nici cand am fost gravida nu am avut greturi ,dar in ultimul timp am o stare de greata permanenta.Ma uit si ma ingrozesc ce au facut astia....din oameni....Bieti nostri copii...
Iasmin08 spune:
Citat: | ||||
citat din mesajul lui crystall
Ba sa-mi fie cu scuzare domnita Iasmin08, cred ca dumneata nu ai fost atenta la ceea ce am postat eu cand TOCMAI CA am sustinut ca in tarile civilizate euthanasierea este una dintre solutii, si in special a caiinilor agresivi Nu stiu de unde ai scos afirmatiile pe care atat de cu drag te-ai repezit sa le asterni aici vizavi de mine ...mai ales ca in posturile mele am relevat ca pana si in tarile asa-zis civilizate, cu legislatie si norme riguroase in domeniu, eusthanasierea e s t e una dintre solutii - ce n u s-a inteles de aici? Ba dimpotriva, inainte de a o avea pe fiica-mea am fost de 2 ori muscata de catre caini, iar o alta data s-a repezit o haita la mine si ma mir si acum ca am scapat teafara. Pana sa fiu muscata prima oara iubeam cainii neconditionat - si am fost muscata rau, in special de maini - pt ca m-am aparat. Iar dupa aceea...mi-am dat seama ce presupune un ditamai animalul agresiv. Si mai ales, ce i-ar putea face unui copilas , ca eu doar sunt o femeie in toata firea, dar barem un copil... VERZELE - simtul umorului nu a murit |
Crystall, nu tu erai domnita....Domnita era cea din linkul pus de Cygni- unde o nemtoaica ne dadea ca solutie sterilizarea si lasarea pe strazi.
Mda.... Te citesti numai pe tine, este?
Hai ca acuma dupa ce ca te-ai luat de mine pe nedrept sa dezvoltam in paralel cu subiectul.
Eu imi cer scuze ca nu am fost suficient de explicita. Tu ar trebui sa iti ceri scuze ca ai inteles gresit. Astept flacarile
Iasmin, mama de strengar de 8 anisori
unducthable spune:
Citat: | ||||||
citat din mesajul lui LauraNicole
Si in UK se intampla ce s-a spus despre USA.Daca te freaca atata grija de maidanezi si oamenii strazii si tot dai sfaturi sa-i luam acasa sau sa "donam dar nu chiar donam dar totusi sa donaaaaaaaaaaam " terenuri,bani etc , de ce nu o faci tu prima ca sa dai exemplu?Duhhhh! ---------------------------------------------- Povestile Alexei: http://forum.desprecopii.com/forum/log.asp?log_id=148914 O palma nu inseamna educatie!O palma inseamna ABUZ emotional si fizic asupra copilului !ZERO TOLERANTA PENTRU CEI/CELE CARE-SI LOVESC COPILUL FIZIC SAU PSIHIC ! |
Laura Nicolae din UK , EU AM VB DE TERENURI DE CARE NU SE OCUPA NIMENI , care nu au nici o folosintza , Duhhh . Alo ! a venit primavara ...hai pa ; am uitat : tanti Laura , f frumos vorbesti , imi place , mai zi ; eu nu iti mai raspund ca am treaba , da tu vorbeste acolo ca poate te premiaza cineva
"Eu iubesc pe cei ce ma iubesc si cei ce ma cauta ma gasesc."
http://www.dianabostan.evonet.ro/album%20mare/album%20mare%202007.swf
claujro spune:
Citat: |
citat din mesajul lui ANISO Primarul a fost arestat si s-au strans toate cosurile de gunoi din oras ca oamenii sa arunce mizeria pe jos ,pt. a vedea ce rau e fara primar |
Nu este o scuza ca oamenii sa arunce mizeria pe jos. Eu, daca nu gasesc cos de gunoi pastrez ambalajul in geanta sau in buzunar si il arunc fie la tomberonul blocului, fie in punga mea de gunoi de acasa.
Cei care arunca gunoil pe jos nu o fac pt ca nu exista cos de gunoi ci pt ca sunt necivilizati si prost-crescuti si la fel ar face si cu 70 de cosuri de gunoi in jurul lor.
valentinag spune:
Ce-mi plac mie subiectele astea.
Cand e vorba de tari civilizate,moama ce ne place sa facem paralele,aia n-au gunoaie,aia n-au caini vagabonzi,aia au reguli care sunt respectate.La noi,bleah,comunitari,mizerie crunta,nimeni nu respecta nimic.E,cand se arata solutiile prin care tarile alea civilizate au ajuns asa,de le admiram acum,nu se poate domne!
Pe individa aia din germania,n-o asculta nimeni la ea si a venit la fraieri sa dea sfaturi utopice?
Doamne ce cu doua fete suntem si ce ne mai place sa judecam stramb.
"La vita e bella"
www.lizidesign.com/" target="_blank">Bijuterii hand made
De mancare
Dulciuri
Din gradina mea