Trombofilia o cauza a infertilitatii - 25 -

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns floaredemac spune:

dangabriela, pana la urma esti doar pe aspenter sau ai primit si clexane?

"Un copil exprima parerea lui Dumnezeu ca lumea ar trebui sa continue." Carl Sandburg

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dangabriela spune:

Sunt doar pe Aspenter.Astazi am luat de la Coltea analizele si sunt ok. Dr Avram mi-a zis sa continui doar cu Aspenter si celelalte vitamine: acid folic , Magne B6 si Centrum. Ea zice ca s-au nascut multi copii sanatosi , cu mame purtatoare de Laiden , si fara Clexane. Nu stiu ce sa cred, iti dai seama ca am o mare teama.Maine merg si la ginecolog sa vad daca e de aceiasi parere!

Mutatia Factor Laiden heterozigot, 6 +

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madyrizi spune:

si eu am fost sanatoasa tun. am mai avut inaintea acestei sarcini o sarcina normala, fara probleme, nastere naturala, baiat acum de 7 ani. n-am pierdut nici o sarcina si m-am trezit la controlul de pe la 3 luni ca bebelusul meu nu avea lichid amniotic suficient, ca era dezvoltat normal dar placenta nu arata bine deloc. medicul m-a trimis urgent la fundeni, la dr. uscatescu, unde am facut analize si am primit un diagnostic care nici acum nu stiu ce inseamna exact si ce va insemna in viata mea: trombofilie. am mers pe mana ei si totul a fost bine.
dupa nastere am reinceput tratamentul cu clexane pana cand valorile au ajuns la normal.

p.s. spunea o viitoare mamica, ca poate ma va deranja. nu ma supar daca ma intrebati ceva. de ce sa ma supar? nu ma deranjeaza nimeni.

Mami de www.pregnancy-duedate.com/tickers/z7m2069icppvwhff.png" target="_blank">Mihai siwww.pregnancy-duedate.com/tickers/3n5z7sh3szzc8t5z.png" target="_blank">Alex
AlexsiMihai
AlexsiMihai

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui madyrizi

si eu am fost sanatoasa tun. am mai avut inaintea acestei sarcini o sarcina normala, fara probleme, nastere naturala, baiat acum de 7 ani. n-am pierdut nici o sarcina si m-am trezit la controlul de pe la 3 luni ca bebelusul meu nu avea lichid amniotic suficient, ca era dezvoltat normal dar placenta nu arata bine deloc. medicul m-a trimis urgent la fundeni, la dr. uscatescu, unde am facut analize si am primit un diagnostic care nici acum nu stiu ce inseamna exact si ce va insemna in viata mea: trombofilie. am mers pe mana ei si totul a fost bine.
dupa nastere am reinceput tratamentul cu clexane pana cand valorile au ajuns la normal.

p.s. spunea o viitoare mamica, ca poate ma va deranja. nu ma supar daca ma intrebati ceva. de ce sa ma supar? nu ma deranjeaza nimeni.

Mami de www.pregnancy-duedate.com/tickers/z7m2069icppvwhff.png" target="_blank">Mihai siwww.pregnancy-duedate.com/tickers/3n5z7sh3szzc8t5z.png" target="_blank">Alex
AlexsiMihai
AlexsiMihai

Imi permiti sa te intreb ce mutatii ai?

"Un copil exprima parerea lui Dumnezeu ca lumea ar trebui sa continue." Carl Sandburg

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui dangabriela

Sunt doar pe Aspenter.Astazi am luat de la Coltea analizele si sunt ok. Dr Avram mi-a zis sa continui doar cu Aspenter si celelalte vitamine: acid folic , Magne B6 si Centrum. Ea zice ca s-au nascut multi copii sanatosi , cu mame purtatoare de Laiden , si fara Clexane. Nu stiu ce sa cred, iti dai seama ca am o mare teama.Maine merg si la ginecolog sa vad daca e de aceiasi parere!

Daca ai incredere in ea, e in regula, trebuie sa gasesti un medic bun care sa te faca sa te simti linistita, sa iti dea certitudinea ca totul va fi bine, sa iti explice. Am incercat sa citesc din urma, nu mai stiu daca tu ai pierdut vreo sarcina sau nu. Din cate am "studiat" eu, daca ai doar aceasta mutatie si fara antecedente (probleme cu sarcina, trombi,etc), nu este intotdeauna obligatoriu sa faci clexane. Sper sa nu vorbesc prostii, dar asa am inteles eu de pe forumurile internationale pe care mi-am mai aruncat ochii. Este un grup in lb engleza pe yahoo, daca vrei iti dau link-ul, unde poti citi tot felul de pareri. Nu stiu cat e de bine, insa pe mine m-a ajutat sa ma calmez si sa accept ideea de clexane.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns denisa220972 spune:

floaredemac Draguta incearca sa-mi transmiti din nou Formularul pune-l ca attach . Ti-am mai transmis un email dar, nu prea stiu daca l-am transmis sau nu,(am avut o zi de haus ieri) batranetea haine grele..
Multumesc.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madyrizi spune:

floaredemac, da' tu crezi ca eu stiu ce scrie in chinezaria aia de analize? dr. uscatescu si asistentele sunt profesioniste in meseria lor, dar sa nu asteptati vreodata sa va spuna pe limba voastra ce inseamna chinezariile din analize. e adevarat ca sunt foarte ocupate. eu am primit un raspuns frumos cand am intrebat si eu cate ceva: "ai incredere in mine? ia ce-ti dau eu si o sa fie bine". ce sa ma intrebi cand te expediaza asa elegant. eu nu m-am suparat pt. ca a fost bine.si apoi, doamne fereste sa te superi... ca ti-o iei la bot... si pa amabilitate... ca te tin minte...

apropo de clexane: la umanitare - donatii medicamente este o mamica, care are niste clexane. nu stiu daca mai este valabil anuntul ca e din 3.06. dar puteti incerca.

AlexsiMihai
AlexsiMihai

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carpediem spune:

Salutare fetelor!

Din nefericire trebuie sa ma alatur si eu grupului vostru de "trombofilice", caci doar ce mi-am luat rezultatele la analizele de trombofilie si nu sunt grozave deloc.
Gena MTHFR Mutatia C677T - genotip heterozigot
Mutatia A1298C - genotip heterozigot
Si Gena PAI - polimorfism - risc trombofilie.
Asta scrie pe rezultat.
Singurul lucru bun din asta este faptul ca, in sfarsit, dupa 2 ani de intrebari si analize, am reusit sa aflu de ce mi s-a intrerupt din evolutie prima (unica)mea sarcina la 15 sapt.
Acum, insa, nu reusesc sa mai raman gravi...
Ginecoloaga mea mi-a dat sa iau jumate de Aspenter/zi, Magne B6, Omega 3 si 6, Acid folic si m-a pus sa merg la endocrinoloaga Corina Neamtu pt a-mi face o schema de stimulare, pt ca datorita dereglarilor hormonale, nu mai raspund la clomifen, desi inainte reactionam f bine. Iar pe urmatoarea sarcina ma asteapta Clexane...
Sapt. viitoare merg la Buc, sa speram ca imbinarea dintre endocrinolog si ginecolog va da roade pt mine !
Sunt tare trista oricum... si obosita de tratamente si...

O zi frumoasa sa aveti !

"Homo sum, humani nihil a me alienum puto!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dangabriela spune:

Da, floaredemac, am doar aceasta mutatie, nu am antecedente, nu am pierdut nici o sarcina dar asta poate pt ca sunt si la prima sarcina.Am vazut ca Uscatescu urmareste in sarcina pt stabilirea dozei de Clexane , IR-le , mie insa Avram nu mi-a facut asa ceva,ci D-dimerii pe care Uscatescu cica nu-i face! Eu nu mai inteleg nimic!Pana la urma in functie de ce anume ti se da sau nu Clexane si in ce doza??!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danny1 spune:

mie doza de clexane mi se stabileste in functie de IR.nimic altceva.si pana acum suntem ok.

mami de , premiata la concursul de dans 23+

avort spontan(4s,5s,6s)mutanta:A1298 homozigot,C677 heterozigot-hihihi si bleah,bleah,bleah

Mergi la inceput