Aspirante optimiste > 20 ani (486)
Raspunsuri - Pagina 6
camcris spune:
bebelu ma bucur ca te simti bine
sa dea DD sa o duci asa toata sarcina ca rau este sa ai problem stiu asta de la sora prin cate emotii am trecut cu ea si spitale si medicamente etc.

mandreeac spune:
Da Cami asa va fi, sunt sigura de asta. O sa imi pun fac griji abia cand ne vom pune serios pe treaba, pana atunci nu am probleme.
Andreea M.
madutza_bra spune:
Of parca nu mai trece odata timpul asta...inca 1 luna mi se pare o vesnicie 
Povestea nasterii
Mada, mami fericita de
Cristian - 29.12.2008
Poze
---------------------------------------------
Ceea ce nu te doboara , te intareste!
roxy_s spune:
bebelu o sa fie bine, stai linistita

cosmy daaaa, as vrea sa-mi prepari si mie ceiuc![]()
![]()
, eu numai sa beau..eee, ce bine ar fi. eu dupa-masa cand vin de la servici abia mai am chef sa fac ceva, apai sa mai fac si ceaiul.

Viitoare mamica 
vas spune:
Andreea si eu stau linistita tot din acelasi motiv, ca nu ne-am pus serios pe treaba.
sa va povestesc discutie intre mine si printesa, ea pe olita eu pe jos langa ea. "Eliza daca ne intalnim cu alti copii in parc te joci frumos cu ei, da? " raspuns: Daca le dau una in cap, ce zici?
FARA CUVINTE....asa am ramas.
Cat e de mica toata e un zvac.....au o personalitate......
Andreea , mamica Elizei
poze
13.05.2007
roxy_s spune:
mandreeac nu lua duphaston asa de capul tau, ca poate nici n-ai nevoie.
ala este un hormon sintetic, nu se ia asa oricum, si depinde ce afectiune ai, daca ai.
Viitoare mamica 
bebelu86 spune:
VAs super tare fetita ta

http://davf.daisypath.com/WBynp2.png
Albumele noastre
In momentele fericite iubeste-l pe Dumnezeu!
In momentele dificile cauta-l pe Dumnezeu!
In momentele de liniste adora-l pe Dumnezeu!
In momentele dureroase ai incredere in Dumnezeu!
In toate momentele multumeste-I lui Dumnezeu!
Cand Iisus a murit pe cruce, El se gandea si la tine!
Eu-zice Domnul, te voi invata,si-ti voi arata calea pe care trebuie s-o urmezi ,te voi sfatui si voi avea privirea indreptata asupra ta
Cu ajutorul Bunului Dumnezeu, Fecioarei Maria si Sf. Nectarie sunt
4+
camcris spune:
vas am fost duminica la botez bb sorei
acolo erau 2 nepoptei baietei din partea a 2 verisoare, nu au stat deloc umbla mama unuia dintre ei cu frculita prin restaurant dupa el ca doar doar o manca si el ceva, de unde au atat energie nu stiu dar i-ti spun parca te oboseau numai cat ii urmareai si statea saraci parinti cu ochii pe ei ca imediat dispareau pe te miri unde: la baie la femei, pe sub mese, la usa sa iese afara, la dj, au fost comici rau super sunt copii astia te lasa paf
ukume24 spune:
Cosmi vezi ca si mie mi-a zis doctorul la fel. Cauterul este secretor si ca sigur imi vine ciclu in urmatoarele zile dar pentru linistea mea imi da duphaston ca sa vina. Si cand colo, dupa 10 zile cand am facut test a iesit pozitiv. Ce mi-ar placea sa se intample si la tine la fel
.
Eu cred ca duphastonul m-a ajutata sa mi se fixeze sarcina.
8+
S-a intamplat minunea mult asteptata!
cos_minutza spune:
Bebelu ma bucur ca te simti bine,sa o tii asa toata sarcina
Vas e super fetitza ta,cred ca ai ramas masca
Roxi,Cami,Mandreeac 
Cosmi