Pufuleti de ianuarie - februarie 2010 (44)
Raspunsuri - Pagina 6
alexutzzza spune:
haioase foc intamplarile lui ALICREDO, am ras in hohote si haios si GARGARITZUL suparat pe manutza vinovata de vomi vomi
de Yannis
AMR 7 kile.... si nu vor sa plece singure
cris.dogarel spune:
Citat: |
citat din mesajul lui alexutzzza aaaaa sa nu cumva sa uit!!! ce cuscra frumoasa am! treb sa ma ambitionez si io sa slabesc, altfel Yannis o sa-si prefere soacra in loc de mama... Iar EMA e superba! merita tot chinu draga mea Cris ma uitam aseara la pozele din Aprilie si cu tati si ne-am indragostit de ea! ce par mult si negru are si ce frumos zambeste si e adorabila in toate pozele Ne bucuram ca domnul cavaler Arthur a cam dat bir cu fugitii in fata unei romance asa frumoase ( a propos, mai in gluma mai in serios danyelana ce mai face?) Cris, Ema se pare ca va ramane in regiunea balcanica de Yannis AMR 7 kile.... si nu vor sa plece singure |
Cris, mami de Ema, my Lucky 13 (13.01.2010), si Ana(2003)
AMR: 3 kile!
poze
povestea noastra
alexutzzza spune:
PALTEEA SI CRIS MARIO Bine ati revenit
MARIUCASARA m-ai ingrozit cu diversificarea....si cum o sa tin io minte ce sa-i dau si ce sa nu-i dau si...toate cele??? si pan la urma ce am voie sa i dau?
ANDRELINA DINITI?!?!?!? LOOL!!!! DEJA!?!?!?! o sa vreau poze cu patriot stirb io am zis ca o sa ma prapadesc de ras cand incep dintii si o sa il vad pe Yannis cu zambetul lui de acuma dar stirb ici colo
A propos de pampersii care nu retin "problema" eu am descoperit "mescheria"...am observat ca daca ii pun body-uri pe cale de a-i ramane mici si care se inchid la capse cam fix (adica nu raman lejere/largi) caca e afara de unde am dedus ca atunci cand se produce "explozia" pampersu treb sa tina caca asa ca o pungutza, daca e ceva ce il preseaza, iese pe parti asa ca orice body care e mai fix ori nu il mai inchid jos la capse si pun pantalonii peste ori nu il mai pun deloc si de cand procedam asa nu am mai avut nici o "scurgere de deseuri"
de Yannis
Ruxita spune:
citat din mesajul lui alexutzzza PALTEEA SI CRIS MARIO Bine ati revenit MARIUCASARA m-ai ingrozit cu diversificarea....si cum o sa tin io minte ce sa-i dau si ce sa nu-i dau si...toate cele??? si pan la urma ce am voie sa i dau? ANDRELINA DINITI?!?!?!? LOOL!!!! DEJA!?!?!?! o sa vreau poze cu patriot stirb io am zis ca o sa ma prapadesc de ras cand incep dintii si o sa il vad pe Yannis cu zambetul lui de acuma dar stirb ici colo A propos de pampersii care nu retin "problema" eu am descoperit "mescheria"...am observat ca daca ii pun body-uri pe cale de a-i ramane mici si care se inchid la capse cam fix (adica nu raman lejere/largi) caca e afara de unde am dedus ca atunci cand se produce "explozia" pampersu treb sa tina caca asa ca o pungutza, daca e ceva ce il preseaza, iese pe parti asa ca orice body care e mai fix ori nu il mai inchid jos la capse si pun pantalonii peste ori nu il mai pun deloc si de cand procedam asa nu am mai avut nici o "scurgere de deseuri" de Yannis AMR 7 kile.... si nu vor sa plece singure |
noi am mai avut accidente grave in pozitia semisezut balansoar cand si-a facut si outze si cuc de cacao si alt accident diaree produs mult - cat despre haine le prefer pe alea largi orice ar fi body, tricou, pantalonas, bluzica, pulover, totul tre sa fie cat mai larg posibil.
alexutzzza spune:
Cris Dogarel
RUXITA, projectu ca projectu....dar clasa a-8a ne omoara. manualul e scris de adulti savanti, care se dau mari fata de colegi ca stiu cuvinte rare. nu conteaza cui se adreseaza
mi-ai luat cuvintele din gura, ba chiar ai spus-o mai bine decat as fi putut eu sa exprim ideea (mai scurt evident! io as fi scris juma de pagina si nu mai intelegea nimeni de unde am plecat si unde vroiam sa ajung)
de Yannis
danasor spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui ratusca_mica
Pai la 3 luni si 2 sapt are 6,230 kg si 60 cm Ratusca mami de Andrei Ioan (12.01.2010) AMR 7 kile cucuiete si inca 7 pana la starea de Nirvana... a, pardon Gazela! |
Pai nu crezi si tu ca e fff bine? ,
Ruxita spune:
noi venim cu 2 noutati -
un gusat si jumatate si
portret de domnisoara
ce complicat a fost sa bag 2 url-uri
alexutzzza spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui Ruxita
nu inteleg cum pot bebeii vostri sa ramana nemancati atata timp... si piciul meu doarme mult, dar noaptea se foieste si cere cu ochii inchi san, la primul foit ii bag tzatza in gura si asa ma tzocaie pe la 3 si pe la 6, deschide ochii abia la 8-9. |
Yannis de exemplu ieri a mancat la 19:30 apoi a "vorbit", s-a jucat cu noi si pe la 21 a adormit pe canapea si nu l-a trezit nici talk-show-ul lui tati (TV era destul de tare, chiar prea tare ca nu =mi mai auzeam gandurile) si nici mutatul in patutz nu l-a trezit si s-a trezit azi la 7:30, deci a stat nemancat 12 ore!!! (evident mama locca , adik je, in loc sa doarma , noaptea s-a mai dus pe la el sa il zgaltzaie sa vada daca e ok...dormea dus)
Oricum am auzit peste tot ca e f important ptr el sa doarma, ei ar trebui sa doarma cam 14 ore pe zi, somnul contribuie f mult la crestere si la fixarea cunostintelor si achizitiilor zilnice, so ...
Asa ca zic sa il lasi daca se foieste si sa te odihnesti si tu si yannis se mai foieste in somn sau tzipa uneori dar cine stie ce viseaza, daca i-e foame o sa ceara nu avea grija
de Yannis
lorex spune:
mi-am adus aminte
* cris.d arati amazing!
* parul inca nu-mi cade, mi-a cazut mult in luna a 5-a
* m-am saturat sa bata vantul in fiecare zi
_
www.flickr.com/photos/44547000@N05/" target="_blank">Iuria inimii mele... (01.03.2010)
alexutzzza spune:
citat din mesajul lui ana_g azi stefan a prins o jucarie cu putere si a inceput sa o agite in aer,o zornaitoare imbracata in caine, de zici ca voia sa o faca sa zboare! eu am innebunit...m-am topit, am prins momentul pe camera, abia astept sa-i arat lui tati ce face fi-su. a mai pus mana pe jucarii, dar azi a fost foarte hotarat, ca niciodata. a si gustat-o, ca doi pumni nu-s de ajuns. furmos afara, scot puful la soare.... mama lui STEFAN |
da, am vazut asta si la Yannis , deodata ii apuca sa faca ceva si fac cu o asa energie si... dexteritate (kind of)!!!
Adica inainte ii puneam io jucaria in mana o mai tinea asa timid/accidental cateva zeci de secunde, dar cand a inceput sa o apuce o apuca zdravan, o zguduie, o studiaza, o duce la gura, etc
de Yannis