Antibioticele la copii
Raspunsuri - Pagina 2
nico27 spune:
Asa se prescrie si aici asta si avem suspensie antibiotic cu gust de fructe.Nu o accepta o varsa nici macar in suc nu o bea.Singurul in care reuseam sa ii dau este sucul de portocale dar nu isi face efectul.In mancare nici atat pt ca nu mananca mai nimic de cand e bolnav,nu mai stiu cum sa procedez.Va multumesc pt raspunsuri
nico27 spune:
Leditia stiu pt ca asa a fost si la noi cu greu mi-a accepta apa fructe suc.Un copil bolnav a fost si el raceli,otita,luni intregi de aerosoli cu cortizon,op la testicole,op la urechi etc...Povestea fiului tau o citesc demult,in urma cu un an si fiul meu a fost suspect de fibroza chistica,te inteeg stiu ce inseamna boala aceasta si stiu ca nu are leac.Noi a treuit sa asteptam o luna pt ai face testul transpiratiei,nu iti zic ce a insemnat asteptarea,nopti pierdute pe net pt a citi totul despre boala,disperare plangeam zi si noapte eram aproape sigura ca asta are si el mai ales ca avea viroza dupa viroza si nu scapam de secretii.Din fericire testul a fost negativ.Multumesc lui Dumnezeu!Cred ca singura soutie ramane sucul de portocale sau iaurtul.Inca o data va mutumesc pentru raspunsuri.
Alizee spune:
Mergi la medicul care a prescris antibioticul si spune-i ca baietelul tau nu vrea sa il inghita, probabil pt ca nu ii place gustul. Va gasi el, ca medic, o solutie. Antibioticul trebuie luat, mai ales in infectii.
Sanatate copilasului.
allinta
A fi fericit nu inseamna ca totul este perfect.
Inseamna ca te-ai hotarat sa privesti dincolo de imperfectiuni.
Leditia spune:
Nico,da,stiu ce zici,am fost "acolo" si inca mai sunt uneori,viata mea a devenit o lupta continua cu toata lumea,sistemul,dri,etc etc..Ma bucur enorm ca ati scapat si testul a fost negativ.
Nu e vba de gust,caci David a luat multe antibiotice pana acum,ci ca pur si simplu nu le suporta.Eu ii gust medicamentele,mancarea,cam tot,io-s cobaiul caseisi vad pe propria piele daca-s ok sau scarboase.
De azi probabil incepem si noi tratamentul cu Clacid,in functie de cum se va simti pe parcursul zilei si chiar ma gandeam cu disperare ce ma fac daca varsa iar, pt ca el oricum trebuie sa pape mai mult decat alti copii,iar cand e bolnav nu prea papa si asta nu e bine pt el..Daca mai si varsa putinul pe care-l mananca...intelegi tu..
Multa sanatate si sa treaca amigdalita repede,repede.
POZE CU NOI
de David Christian
Speranta si incredere pentru David
Bazar general
toanca spune:
salut
si eu tot cu seringa ii dau; nu cred ca e indicat sa il dai in sucul care il bea in decurs de 2 ore...
Mai bine vorbeste cu medicul, dar nu mai pune iaurt sau alte cele.
Alizee spune:
Mi-am amintit ca atunci cand fetita mea lua un antibiotic cu gust amar, imediat dupa ce inghitea medicamentul, ii dadeam o tableta de ciocolata.
allinta
A fi fericit nu inseamna ca totul este perfect.
Inseamna ca te-ai hotarat sa privesti dincolo de imperfectiuni.
dennissa spune:
eu antibioticul la baietelul meu i-l dadeam la masa, inainte de ultima lingurita cu mancare (de obicei supa, ca aia-i place si nu face mofturi la ea) ii puneam antibioticul in lingurita fara sa-si dea seama si il inghitea, apoi se stramba ca ce i-am dat dar important e ca-l inghitea, apoi bea apa sau ceai
Sau il culcam pe spate, ii dadeam ceaiul in bibe si cand deschidea gura sa-si introduce tetina, ii bagam pe la coltul gurii antibioticul cu seringa. Nici nu-si dedea seama ca bea ceaiul si se ducea gustul amar
Multa sanatate
Luna1 spune:
Prin mituire. Nu stiu daca exista ceva care ii place f mult, ciocolata, inghetata, orice care in mod normal nu ii dai voie, ii explici ca daca ia medicamentul are o bucatica de cioco, inghetata, etc. La noi functioneaza mereu in caz de forta majora.
Mamica de stelute Cosmin (30 iulie 2001) si Adelise (11 august 2007)