Antibioticele la copii
Buna.Am o intrebare,cum le dati antibioticele copiilor mici?Fiul meu in varsta de 2 ani dupa 3 zile de febra a fost diagnosticat cu amigdalita bacteriana a primit antibiotic dar nu reusesc sa il dau.Pana acum il amestecam cu iaurt si nu ii simtea gustul dar se pare ca aceasta cominateie nu este buna,nu-si face antiioticul efect.Pe seara l-am amestecat in suc proaspat de portocale a reusit sa-l bea dar dupa o cautare pe googe se pare ca nici aceasta combinatie nu este buna.Am incercat sa-l fortez,rezultat:a vomat tot.Credeti ca este in regula amestecarea lui cu un alt suc?Isi face efectul?Va mutumesc?
Raspunsuri
desprecopii spune:
te rog scrie titlul fara majuscule - din respect pentru alti autori si cititori.
Citesc cu placere: Supereva.ro | Blogul meu |
miereamara spune:
Cu o seringa introduci antibioticul rapid intre obrajor si gingie, apoi ii tii gura inchisa cateva secunde pana de asiguri ca a inghitit tot. Nu ar trebui sa iti ia mai mult de 30 de secunde toata operatia.
Baietelul meu a trebuit sa ia antibiotic de vreo 6-7 ori in interval de 4 luni, am incercat cu iaurt, cu apa, suc, nu reuseam decat sa il fac sa nu mai manance/bea produsul respectiv, cand vedea lingurita intorcea capul.
Acum plange un pic cand il imobilizez, dar ii trece rapid, e singura solutie rapida pe care am gasit-o.
www.flickr.com/photos/14984866@N07/" target="_blank">Baby Gator
szivarvany spune:
In mana ta seringa cu antibiotic, in mana lui un bibe/pahar cu ce suc/ceai prefera la maxim !
Tu ii dai rapid medicamentul si el poate sa bea si mai rapid lichid sa dispara gustul.
Daria & felina fioroasa GIULIA(2004 08 16) cu Sela
lulu77 spune:
Exact cum a zis mamagiuliei, sau alta varianta, cu siringa de medicamente copii, introduci in gura copilului medicamentul si il ti putin de nas, automat va trebui sa inghita si imediat sa bea ceva lichid.
Alina ,mamica lui LUCA GABRIEL (20.08.2007)
www.picasaweb.google.com/comenzi.hainutze/
"Nu exista funie sau lant care sa lege mai strans si mai iute decat itele dragostei!"
nico27 spune:
Va multumesc pentru raspunsuriAm incercat cu seringa sa-l fortez dar iar a varsat,l-am diluat in putin suc dar la baut f greu timp de 2 ore.Oare isi mai face efectul daca il bea intr-un interval asa mare?Pana acum il dadeam cu iaurt sau suc de portocale dar se pare ca in combinatiile astea nu-si mai face antiioticul efect.
daviduca spune:
salut
si eu tot cu seringa i-l dau,anul asta a facut otita de 4 ori asa ca....am luat ceva antibiotic.incearca sa ceri pediatrului suspensie,are gust si miros placut,de fructe,ar trebui sa fie mai usor.succes!!
alina,mama di davide,15 luni
Miriluta spune:
Aici se prescriu pt copii numai suspensii cu gust de fructe care au un gust placut. Fiu-meu e in culmea fericirii cand trebuie sa ia vreun ''sirop''. Vorbeste cu pediatrul.
Sanatate pt bolnavior
Leditia spune:
Si eu i-am pus antibioticul cu o lingurita de iaurt,altfel imi varsa si ce mancase la masa de dimineata si varianta asta nu-mi convine.1 varsa mancarea si 2 varsa si antibioticul,deci nu faci nimic.Eu i-am spus si dritei,ca altfel mi-l varsa si a zis k e ok,daca altfel il varsa,dar sa-i pun f putin iaurt.Stiu,ca iaurtul si lactatele ii scad din efect,dar daca-l varsa mereu chiar ca n-o sa-i treaca niciodata.
Acum vom lua iar antibiotic,ca iar e bolnav...vom vedea cum vom face de data asta,caci eu nu-i dau suc,lui nu-i place sucul proaspat de portocale de ex.Abia l-am facut sa bea apa.
La noi nu se pune problema de luat,ca am dexteritate,la cate medicamente i-am dat,saracutul,ci ca varsa dupa aceea.
Multa sanatate.
POZE CU NOI
de David Christian
Speranta si incredere pentru David
Bazar general