Prietene la bine si la greu - 5

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns krelia spune:

placinta de dupa-amiaza

Lavi, cum ti-aiesit ciorba? Dar felul 2?

Evy, cum mai este tusea lui Gabi?

Dy, felicitari pt reusita combinatie avocatu+banana ...ct de curand incerc si eu combinatia asta...astept sa se inmoaie avocatu' (sper sa nu mai vina mama sa mi-l arunce si p'asta )

Cory, voi incerca si eu piersica, la fel, cat de curand. tare curioasa sunt cum o va percepe...si mai curioasa sunt de reactiile din scutec . Unde vaz si eu pozele, ca ma facusi curioasa (ce de curioase in fraza asta )

RamonC, vazut Domi cu ochelari, meshker, nevoie mare!

Floriciku, toate bune cu Ema, da?

Many, felicitari pt rezulttul analizei!

Ava, uite, o dovada ca puiutii sunt diferiti..Rares papa super bine piure-ul de morcov (acu' ma intreb..oare faptul ca i-am dat de la inceput suc de morcov, sa fi contat?)

Lauradi, despre care Raluca imi spuneai tu ca trebuie 30 in loc de 20? (sa ii spunem Ancutei acum, ca ea a deschis capitol nou)

Mitzi, cu placere!

Lili, sper ca ziua de azi ti-a fost mai buna decat cea de ieri, si ca morcovetele a fost acceptat azi Si felicitari pentru premiera

Ralu_seby, Crissa, Strumphy (nu am de ce sa ma supar), mersic inca odata, de aprecieri!

Marijan, sanatate Gabrielei!

gata capitolul 4.

_
Krelia, mami de tzutzupid Rares-Mihai

"Children make you want to start life over."
Muhammad Ali

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laurairina13 spune:

Smara, da chiar ca e o zi de nastere tare emotionanta cum povestesti tu acolo!! Slava Domnului ca a scapat ok sotul, si nu a fost cu urari nasoale accidentul! petrecere frumoasa!!!
moama ce m-am emotionat citindu-ti urarea..

Mami de rechinasa Amalia Teodora (03.11.2009)

rechinas in pozici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lili_a spune:

Bai gagici, eu de cind cu diversificarea groazei, nu va mai prind. De azi dimineata alerg sa recuperez capitolul trecut, am facut si placintica, o sa vedeti ca incepe cu buna dimineata ca era 9 cind m-am apucat
Capitolul asta nush cind mai apuc sa-l citesc, iar live cred ca nu va mai prind vreodata
Deci va zic repede ca cine stie cind mai apuc - urasc diversificarea!!!
Buna dimineata!
Iar am facut scrum marul fetei la cuptor, am bagat castronul incins in apa rece si l-am facut zob, d-astea de-ale mele...
Ma intorc la galera, pardon, recuperarile din capitolul trecut
Biara – of, imi pare rau de sperietura si de “tratamentul” de la urgente
raluci – esti tare cu scremutul srl, haz de necaz,nu? Ce face Bubu?
coquelicot – de voi nu zici nimic?
lauriciu-licuriciu da’ daca rechinila e alergica la niscai flori si d-aia are muci si probleme cu respiratia? dymomo zicea ca se poate face un panel de alergeni,poate faci si tu
miany sa-ti traiasca bunicul! sper ca ai rezolvat cu lucrarea aia
dienutze,alexa si la mine se adevereste chestia cu legatura dintre pasiunea dupa mirosul de flori si viitoarea fetita din burtica. Eu am avut dambla cu mirosul de liliac
RamoC mi-au dat lacrimile de ce frumos ai zis tu acolo despre dragostea ta pt broscoi . Mai zic o data sa-ti traiasca sanatos si vesel, dragul de el, ce frumos ii sade cu ochelarei
lauradi sa treaca dorul de Ducu cel independent. Las’ ca-i bine ca preia el initiativa, eu sper sa faca si-a mea la fel mai incolo, ca altfel cred ca eu nu mai dezlipesc de ea si nu prea e sanatos asa.
Lidia cum mai e gitutul? ai rezistat la dentist? Aaaa, ca ma tin de mult sa-ti zic. Dupa calculele mele au trecut alea 3 luni,so?
ralu_seby iti trebuie putin lapte muls pt amestecat cu cereale la inceput, 30-50 ml.Pina si eu am facut-o
Diana mi s-a facut pielea de gaina cu povestile cu copii sub apa si in fata masinii,offf,eu ii iau lesa lu asta mica ca ai intrebat de mine, si tu si mami de renus
cristina_boc cum mai sint bubitele lui Andrei?
K ce tare e albastrel cu palarita aia de www.polyvore.com/disney_cartoon_movie_aristocats_geese/thing?id=3299071" target="_blank">Abigail
floricik imi pare rau ca a facut Ema buf, bine ca n-a patit nimic

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns strumfy_12 spune:

Smaranditza Bine ca s-a terminat cu bine...si vorba ta tabla se indreapta..Va si sa petreceti fara alte peripetii.

Mami fericita de strumfita

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miany75 spune:

cuscrela,doamne-fereste sa doara in permanenta,ca pana le ies toti...o luam pe aratura..; in alta ordine de idei..o sa fii o soacra grozava ,daca bucataresti atat... si pe nora mofturoasa!!

Monica sa scapati fara reactii adverse!!

monis ce fain !! aveti un dintisor!! noi ne chinuim...who knows how much...santiagu suparat..

krelia ms de ponturi...cant si legan de imi vine sa dorm eu...mi-e mie ca nu doarme mai mult de juma de ora ,in timp ce afara doarme mai mult (asta ca sa am timp de bucatareala -nu ca m-as da in vant dupa ea; si alte treburi administrative).
apropo de 'bady-ul minune',imi zicea maica-mea ca "madam surprize" ar fi castigat ceva premiu la Geneva (ptr.inventie,cica)..e pe bune,oare?!

lansez proiectilul si mai citesc..scz ca va bombardez,dar altfel memoria imi joaca feste..

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crissa13 spune:

Aseara am vrut sa vad pozele lui Danut si am ramas fara net, dar le-am vazut acum.E dulce foc bebele tau Dymomo, mai ales mozolit de mancarica.

La multi ani Smaranditza,Tina si Carla!!!

La cat mai multe lunite Rares Cristian!!!

Stephy

Mami.ilinca bun venit!

Dankutza sa iti traiasca micuta crestina!Multa sanatate mamei, sa dea DD sa se refaca cu antibioticele sa nu mai treaca printr-o operatie.

Evy am vazut si eu reportajul si m-am enmervat, daca era copilul lor de sange faceau la fel??(cred ca e acelasi cu copilul cu autism)

Dragonitza nu mi s-a intamplat sa planga asa mult Robert. ai incercat sa ii dai cu vreun gel de dentitie sa vezi poate se calmeaza?? zic si eu ca poate sunt dintisorii.

cristinica si eu am sotul dezordonat, parca am 2 copii, mereu strang dupa el, iar daca aseaza el hainele in sifonier zici ca e dupa razboi. nu gasesc nimic.

laurairina super palarioara, iar Amalia e foarte frumoasa!!!

Andre multa sanatate!!!

Lumi ce bine ca nu are fren Anabelle si un pt ca a plecat tati, sa treaca mai repede luna in care sunteti despartiti. Felicitari pt reusitele cu mancarica.

Alinush bun venit in noua casuta!

Monis felicitari pt dintisor . Ceilalti sa iasa fara durere.

Mihamora distractie placuta in Spania!

Lumi eu il scot pe robert si cand e vant, mai ales ca stam la mare si aici e tot timpul vant, dar cand e prea puternic stam in casa.

Andre ce peripetii ati avut cu scaunul!!!bine ca ati gasit intr-un final

Am vazut si familia frumoasa a lui mitzi

Am terminat pg 12 si restul ramane mai pe seara, motivul un bebe plictisit care vrea dansat.

Va pup pe toate

mamica implinita de bebe Robert Andrei (14 decembrie 2009)
poze bb Robert

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miany75 spune:

dymo imi pare rau ca va chinuiti iar;danutzu cavaler!!

Laurici frumoasa palariuta-ghiocel;ma repet,dar e musai sa o zic :ai niste maini de aur!!!

Mitzi ma bucur de cunostinta!! frumoasa familia de Motanei!!

Smara asta da aniversare deosebita!!! ( bine ca e totul in regula)Distractie placuta in oras!!!

lili "mission acomplished"

s-a trezit maraila ( a dormit iar 20 min)..va

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dragonitza spune:

raluci ideea asta nu mi-a venit, si am dat 17 lei pe kg de piersici care sunt numai bune de aruncat la gunoi.
lumi multumesc de sfatul cu lingurita ... o sa incerc si asa sa vad daca o binevoi piciulina sa deschida gura.
cristinica noua ne-a zis pediatra ca se da fier in lunile 5-6 pt profilaxia anemiei ... asa cum se da vitamina D pt profilaxia rahitismului.
crissa nu m-am dotat inca cu gel pt dintisori ca am zis ca nu e cazul, dar dupa repriza de aseara o sa iau si asa ceva.

Maine mergem la dermatolog ca o suspectez de dermatita atopica . am folosit Aderma Exomega si Avene Trixera. Prima a avut efect aproape instant, dar dupa un timp cred ca a devenit imuna iritatia aia ca nu a mai trecut. Pe Trixera am dat banii degeaba, nu a avut nici un efect ... si i-am luat si gel de dus, ca sa fac tratamentul complet

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crissa13 spune:

Dymomo OMG supa la plic la copil de 4 luni!!! Mare e gradina domnului.
Felicitari si pt cel de-al doilea dintisor.

Vad ca vorbit de vitamine si de calciu la bebei, noua pediatra ne-a dat vitamina C iar de calciu a zis ca nu ne trebuie pt ca suntem grasi (8300g).

Smaranditza waw ce peripetie a avut sotul!Slava Domnului ca este bine!

Many si eu si Robert suntem bronzati pe manute parca am fost la sapa .

Mama ce ma enerveaza mousul asta, face figuri, acum vad ca face asa doar pe forum, ori s-a stricat si asta - l-am de maxim o luna, ori merge aiurea forumul.

Gata am recuperat!!L-a luat soacra pe bebe .

mamica implinita de bebe Robert Andrei (14 decembrie 2009)
poze bb Robert

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dymomo77 spune:

Cristinica eu cand am stat cu Danut in spital in ianuarie i-am facut analizele si statea prost cu Ca si Fe. I-am dat Ca Gluconic si Ferum Haussman 3 luni si in acum cand am facut alergenii am repetat si analizele vechi si a iesit Ca la lim sup si Fe la mijloc asa ca nu ii mai dau.
Coque ai niste mesaje super tari. Mie imi inveselesc ziua.
Smaranditza bine ca nu a avut urmari accidentul. Tabla se face ea la loc. Si ce sotior atent ai... sa iti traiasca.
Many bani si a mea soacra a zis ca nu is sanatoasa ca deja il spal pe dinti dar vreau sa nu pateasca ca noi(care avem dintii varza) ca deh nu era moda spalatului pe dinti de la 6 luni.
Nu mai stiu cine zicea de cantecelul cu "bate vantul frunzele" dar Danut il adora. Azi chiar l-am facut sa rada(printre ).

mami fericit de Dan Mihail 28.10.2009
http://picasaweb.google.com/nov.dec2009/Dymomo77?locked=true#

Mergi la inceput