Prietene la bine si la greu - 5
Raspunsuri - Pagina 15
![](images/user_woman.png)
cristinica09 spune:
Am venit si noi de afara...papat si acum un mic pui de somn pt banditel,ca apoi plecam iar...s-a facut cald si nu mai bate vantul.
Mai fetelor,am si eu o intrebare...De ce dati fier copiilor?Ati facut analize si au lipsa sau asa se face?Ca mie pediatra nu mi-a pomenit nimic si in plus i-am facut analize la 3 luni si au iesit ok...si calciu si fier.
MITZI sa-ti traiasca puiutul crestinat.
Si eu ma-ntreb ce o sa urmeze dupa ce termin cu sucul asta de mar si morcov...vreau sa cumpar cartofi dulci din orhideea..sper sa ajunga sotul maine daca luam si noi masina din service.Acum sper sa si manance banditelul...eu n-am mancat niciodata.
Doamne fereste...supa la plic,auzi...ce mame nebune
DY,MONIS felicitari pt dintisori.
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/mami_p_ilinca/mami_p_ilinca.jpg)
mami.ilinca spune:
Laurairina 13:
citisem pe forum ca ,mai sunt fulgusori cu hemangiom plan dar nu retinusem cine()....intr-adevar s-a estompat si la noi dar exact cum ai zis si tu sunt zile cand e mai vizibil....bineinteles in poze se vede
.
Ai o fetita tare dulce cu niste ochi superbi,iar palariutele facute de tine....felicitari!Eu chiar nu ma pricep,dar buni sper sa ne faca si noua cate ceva.Deocamdata avem un fes alb si cateva modele salvate pe calculator.
va
Ilinca ,buburuza noastra 14.11.2009
:)
laurairina13 spune:
Cristinica, asa ar trebui sa imi fi dat si mie pediatra fierul, dupa ceva analize...ori nu...ea l-a prescris si gata!!!o banuiesc ca asa da la toti cupii...
Mami de rechinasa Amalia Teodora (03.11.2009)
rechinas in pozici
cristinica09 spune:
Am citit din retetele alea si scria acolo de nasturel...ce o fi ala? ca n-am mai auzit
cristinica09 spune:
LAURICIU pai cand am fost acum la vaccin,pediatra mi-a spus sa luam si calciu...uitase de analizele facute iar eu am sarit cat colo caci calciul era la limita de sus sau ma rog cu o unitate peste si a zis ca daca e asa nu dam calciu...pai ma-ntreb daca nu faceam analize ii dadeam copilului calciu asa aiurea si asta stiu ca nu e bun daca nu e nevoie
coquelicot spune:
Baaai, pai io asa nu ma mai joc.
Abia daca reusesc sa citesc ce se scrie, iar seara ma delectez cu cadoul Capisonului Senior, Wii Fit pentru ca cucoana capisoneasa(asta imi suna a madam CAPITANEASA, o tanti ca 'musteatza'si neg paros, cu voce groasa si care mai are si un nume d-ala ca al meu, in real life)si-a masurat body measurments alea si e naspa- sunt overweight, sunt MARIA SA SCROFOSENIA.Boon, deci Capisoana tre' sa faca ceva sa isi vare degetele borcanate si cartofizate in condurii de egreta primiti cadou de la mignona vesela si delicata ca o vrabiuta cu pene lila .
Declar asta in fata forumului adunarii generale, eu stiu ca unei cocoane ii sta bine cu solduri rubensiene infasurate strasnic intr-un halat de casa trainic, dar, orisicat, sunt mama lu' Matei, ce mama ma-sii!
Asa ca seara, daca ma prindeti pe forum sa imi bateti obrazul si sa ma trimiteti de pe bancuta pe PLACUTA.
Asaaaa, pe scurt, zic ca am vazut foarte frumoase poze de familie de Motanei pisicosi, de Danut si n-am vazut ghiocela
Salut venirea lui mami.Ilincacare, inteleg, ingroasa randurile pacientelor filantropice.
laviDar e ok , pana la urma , brocoli, asa de curand? Parca e cam flatulent, ca si varza de bruxelles, conopida, varza...
Sorry ca n-am retinut mai multe
Fug
mami de MATEI -TUDOR
(10.11.2009)
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/strumfy_12/strumfy_12.jpg)
strumfy_12 spune:
LA MULTI ANI RARES!!!
, sa cresti mare si sanatos si sa ii bucuri pe parintii tai
La multi ani Smaranditza, Carla, Tina!
Ilinca bine ai venit!
Lauraeu pt pete folosesc un spray de la Amway..nu e scump(10 lei cred) dar scoate petele fff bine.
Lumi o luna trece repede... si nu esti singura..esti cu noi
Eu nu scoteam fata dak vedeam ca se misca crengile copacilor, dar am observat ca jos nu se simte vantul asa cum vad miscandu-se copacii. Acum iesim in fiecare zi aproape.
Dankuta felicitari pt micuta crestina!
Andre vreau si eu sa ma balcesc in mare!!
Abia v-am ajuns din urma.
Andrei i-a aparut cea ciudat pe fata..ca o pecingine..si nu am nici cea mai mica idee de la ce Am fost azi la doctor, ne-a dat tratament(un unguent) si dak nu trece ..tresa mergem la dermatolog...
imi e asa urat sa vizitez doctori.
Mami fericita de strumfita
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/necunoscut.jpg)
smaranditza spune:
Multumim mult de urari.
Vine si cinstea pentru mamici:
Iar pentru pitici facem cinste cu laptic din belsug
LA MULTI ANI FERICITI si multa sanatate si pentru TINA si CARLA!!
LA MULTI ANI si pentru bebe Rares!!! La cat mai multe lunite si ani frumosi, in care sa ii bucuri pe parinti si sa te bucuri de viata!
Acum sa fac un scurt rezumat al "celei mai scumpe zile de nastere" (cum a numit-o sotul )
Aseara la 11.50 se trezeste bruc Timi. De obicei incepe sa planga. Acum doar a facut ochii mari si scancea usor. Parca s-ar fi inteles cu tata-su...sa-mi cante "La multi ani" exact la 12 noaptea, ca sa fie ei siguri ca sunt primii care ma felicita. Asa ca, la 12 vine sotul cu o lumanare super, il ia pe Timi in brate si imi canta amandoi (fiecare-n limba lui
)
Azi sotul si-a luat liber. Pe la 10 pleaca de acasa "cu treburi" cica. Stiam eu ce treburi are el de rezolvat...flori, cadou si toate alea. Nu-i zic nimic, raman cu copchilu acasa sa ne iubim
Se face amiaza, vad ca nu mai ajuge, sun, imi inchide. Sun pe celalalt telefon, inchide din nou. In fine...resemnata...dau copchilului sa pape, ne dragalim, il schimb, il culc, si adorm si eu. La un moment dat il aud ca intra in casa, vine in camera cu un ditamai buchetul de trandafiri (cati ani am implinit ), dar cand ma uit cum arata....
Vad nu doar ca era el murdar pe maini de zici ca venise de la sapa, ci si cativa trandafiri "fara cap"
numai cozile. Sar din pat ca arsa, ies din camera sa nu trezesc copchilul, si imi spune cu lacrimi in ochi: am avut accident cu masina in drum spre Mall, cand ma duceam sa iau tortul.
Sotul e sofer de ani buni si asta e primul accident din viata noastra. A incercat sa ocoleasca niste gropi, a dat in altele, si nu isi explica cum, a iesit de pe carosabil si a ajuns pe calea ferata de langa Tot care l-au vazut, i-au spus ca Dumnezeu pur si simplu i-a dat din nou viata azi. A trecut la cm printre doi stalpi de curent, nu s-a lovit de niciunul, iar trenul trecuse pe acolo exact cu 3 minute inainte.
Masina e putin indoita (roata si bara de protectie), dar Slava Domnului, sotul nu are absolut nimic.
Imbratisati, am inceput amandoi sa plangem cand ne-am gandit cate s-ar fi putut intampla daca tocmai atunci ar fi trecut trenul, daca nimerea un stalp de curent, daca intra pe contrasens, daca lovea alta masina...daca....si daca...
Deci, pe langa toate cadourile primite azi, ii multumesc lui Dumnezeu pentru cele mai frumoase 2 cadouri ce mi le-a facut in viata asta: SOTUL si TIMI. Sunt asa de fericita ca-i am
Fierul si tablele se indreapta ele, se inlocuiesc, dar sanatatea si oamenii dragi...never.
A fost o zi de emotii traite la maxim. Of course ca m-am apucat de bocit cand tati mi-a dat cadoul lui (un parfum pe care mi-l dorisem) si in brate il tinea pe Timi care avea un plic in mana (si incepuse sa-l molfaie deja ) In plicul de la Timi aveam o felicitare scrisa "de el" cu ajutorul lui tati (i-a dat pixul in manuta si asa s-au chinuit sa scrie
) si un abonament la cea mai tare sala de aerobic,
cu specificatia: "mami, eu am facut-o, eu o dreg"
(in urma sarcinii am ramas cu atatea kg, deci...il mustra constiinta pe baiatu mamii
).
Acum ma grabesc sa ma fac mumoasa ca iesim imediat in oras.
Multumesc inca o data pentru urari.
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/many_bani/many_bani.jpg)
many_bani spune:
Mitzi da-mi voie sa va felicit ptr. micul crestin, in gand am facut urarile cand am citit, dar dar am uitat sa le pun pe hartie
Monis primul ditzoc, pupam pe Iuli cu dinti.
Dy abia are baiatul un dinte si jumatate si te apuci la spalat dintzocii
Lumi sa nu fii supi, ramai pe mana noastra
Coquelicot te vreau mai activa, Ilinca nu este "filantropeasa" este de CF2, eu asa stiu ca presteaza madam Gherasie.
Copilul meu este negru pe manute, este asa un contrast cu restul pielii. Si eu am mainile negre de la impins carutul, ca nu am ascultat sa-i pun manusile de dantela
M bag la facut manichiura la Vlad, care ma omoara pana ii tai unchiile.
Pup
M-a omorat reclama asta la pampers, acum il urasc si mai mult
mami de Vlad (29.10.2009)
Poze
miany75 spune:
buna seara...la cluj e cam innorat asa ca azi sarim plimbarea de dupa-masa...
David a papat azi 150ml de supa-crema si a mai cerut un mic supliment
...nu stiu cum a putut manca ce i-am pregatit ..bleaaahhh..dovlecel,morcov,pastarnac si patrunjel,facute la aburi...
si acu sa raspund pe masura ce citesc...
mami.ilinca bine ai venit la noi!! daca ne-ai cautat cand am disparut ca magaru'in ceata inseamna ca ti drag de noi...
mitzi asteptam cu nerabdare sa il cunoastem pe Motanelul crestinat!!!
DANKUTZA felicitari ptr.crestinarea Cezaricai si multa sanatate mamei!!!
P.S. tot am vrut sa-ti zic ms de pontul cu revista "bucate ptr.bebe"...mi se pare tare buna si utila
marijan sigur ti-au raspuns fetele pana acu ,dar mai zic si eu : pediatra mi-a recomandat cate 1 pic/kgcorp,de rotunjit rotunjesti in jos (adica 7,200=7pic)fara pauza..
LUMI ma bucur sa te revad; las ca trece si ea,luna asta..ce mai face Annabelle?!
ANDRE mama ei de "cinstita"!!! vad ca se tine ca scaiul de tine...
trimit si mai revin...