Lapte rece de la frigider pt copii

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns deliafairais spune:

conteaza f mult cum te obisnuiesti! si eu si sotul meu am fost invatati doar cu lapte incalzit...iar acum, daca bem ceva din frigider imediat ne apuca durerile in gat. pe pitic il invat total diferit. laptele i-l incalzesc deocamdata, pt ca se stie ca laptele cald are efect de somnifer dar iaurtul i-l dau din frigider.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns inaioana spune:

Copiii mei beau direct de la frigider lapte, suc, orice si mananca inghetata pe orice vreme fara sa aiba nimic.
Eu, in schimb, nu pot bea nimic rece, imediat mi se inflameaza amigdalele. Asta nu pentru ca nu as fi fost "calita" in copilarie ci pentru ca am un microb prost tratat=netratat in gat. Trebuie sa ajung intr-o zi sa imi fac si eu un exudat ca lumea cu antibiograma si tot tacamul si sa il rezolv. Dupa ce il rezolv, ca sa verific daca chiar a disparut va trebui sa beau ceva rece. Daca mi se inflameaza iar gatul atunci e clar ca tratamentul nu a fost ok si microbul era acolo latent si l-am reactivat.
Unii au acelasi lucru in sistemul digestiv asa ca la lichide reci fac diaree, altii au o cistita prost tratata astfel incat daca se spala jos cu apa rece, re-fac cistita. Asa se activeaza microbii netratati si asa se verifica un tratament corect sau nu.
De aici vine si celebra problema a curentului in Romania. Romanii au in general infectii dentare netratate. "Curentul" rece le activeaza, asa ca in loc sa ne tratam dintii (sau sinuzitele) ne ferim de curent ca dracu de tamaie.De fapt nu curentii de aer rece sau lichidele reci ne produc infectiile. Ele sunt un factor indirect care ne arata ca avem gargauni dormind netratati prin gingii, prin sinusuri, prin gat, prin stomac si asa mai departe.
Sper ca am fost coerenta.

Ioana cu Serghei (2 mai 2006) si Katja (30 martie 2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madau spune:

Fimea mananca inghetata de la 1.5 ani, de baut apa bea numai de frigider (avem din acela cu dispenser de apa), daca-i dau la temperatura camerei nici nu se uita la ea. Nu mi-a racit niciodata din cauza asta, nu a durut-o gatul. Deci din punctul meu de vedere, daca e sanatos copilul si nu are vreo sensibilitate ceva, nu ai de ce sa eviti laptele sau alte bauturi date de la frigider. Depinde cum il obisnuiesti. La noi nici iarna nu lipseste inghetata din meniu...suntem addicted, deh

Madau si Alexia Miruna (15 dec 2005)
www.flickr.com/photos/madau/collections/72157600567493374/" target="_blank">poze pana la 1 an, www.flickr.com/photos/madau/collections/72157600567398541/" target="_blank">de la 1 la 2 ani, PARTY 3 ANISORI , de la 3 la 4 ani , Turcia 2009
www.geocities.com/nov_dec_2005/povesti2005.htm#madau" target="_blank">povestea nasterii Mirunei, www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1b04435806e76a5905bfb2&skin_id=4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulet aniversar
filmuletze poznase www.dropshots.com/madau" target="_blank">1 si www.dropshots.com/Miruna" target="_blank">2

bijuterii noi la UNIQUE BIJOUX

Mergi la inceput