Mladite si mugurasi de mai-iunie 2008 (156)
Raspunsuri - Pagina 13
cleo78 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Luminel intrebare urgenta: daca broccoli l-am tinut in frigider si nu mai e tot verde, s-a ingalbenit putin, pot sa-l mai dau fetei? merci Lumi, mami de bombonica Elena Cristiana (26.05.2008) www.onetruemedia.com/shared?p=733a9f9f274d6633afc942&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Montaj |
nu mai e ok, are gustu mai nashparliu... luasem io o data si uitat in frigider... si l-am gatit si aruncat of course.
Lorich, ce stiam de spital e ca are cateva rezerve super aranjate si scumpe. Pt asta se duce multa lume 'cu bani'. Si pt dr, of course. Atat ca pt sterilizare/echipamente/medicamente raman/nu raman bani, si la cum stiu asistentele si infirmierele ca isi fac treaba... pe jumatate.. ca prefera sa se certe si sa barfeasca ... inca ma mira ca numai atatea cazuri "au rasuflat" in presa.
pe de alta parte, se intampla si la alte tari accidente din astea- deja e o flora specific spitalelor - rezistenta la toate antibioticele/dezinfectantele - unele amuzant, mor la soare... no, si daca ai norocul sa o culegi - asta e!
deci abia astept sa plec. Nu mai am rabdare. Sper ca vulcanul ala cu nume care in 3 zile am invatzat sa il pronuntam....
P.S. Adriana, o sa fac cadou un CNP la fetele tale
o
soarele din viatsa noastra mamica natanga de pe 9.05.2008
Luminel spune:
| citat din mesajul lui Lorich Luminel nu stiu dca apoti sa i-l mai dai, dr. menci ar zice ca nu Lori, mami de Robert din 9.06.2008 Copilul nu datoreaza parintelui viata, ci cresterea (N.Iorga) |
Lorich, si eu tot la dr Menci m-am gandit cand am intrebat
Lumi, mami de bombonica Elena Cristiana (26.05.2008)
www.onetruemedia.com/shared?p=733a9f9f274d6633afc942&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Montaj
Simonix spune:
Salutare fetele :)
A propos de spitale - si al meu a luat de aici un stafilococ auriu :) Si suntem in Belgia. Mie mi se par inevitabile cazurile astea. Oricum, diferenta nu este la "ia - nu ia din spital" ci la cum te trateaza - pe noi ne-au pupat si in fund
, am ramas impresionata de cum ne-au tratat, cat de rapid si eficient, si in ce conditii, pentru mine spitalul ramane o amintire frumoasa (ciudat, nu
) cu exceptia momentelor cand il investigau pe bebe si cand mi l-au luat de l-au bagat in incubator. Dar asta nu din cauza lor, a doctorilor, ci a situatiei, caci eram lauza, nu stiam ce are cupilul etc. Si la noi stafilococul ala a trecut foarte frumos si usor. Poate pentru ca l-am depistat rapid, ceea ce oricum a fost bine, pentru ca mi s-a zis ca daca stateam cu el noaptea acasa si nu as fi venit la spital poate nu il mai aveam azi pe Robert. Si da, greseala a fost a lor, a medicilor: neonatologul care nu l-a curatzat bine la un ochi (si colo a avut infectia) si a pediatrului. Deci greseli se fac si aici. Totusi eu tot la acelasi spital o sa mai nasc daca e cazul si tot cu oamenii aia
Si sper ca va fi mai bine, voi fi si eu mai atentasi gata.
A propos de sosete si gresie, am uitat sa va arat niste poze care au oripilat-o pe mama: Robert pe balcon, pe gresie, in piciorii goi - mama s-a socat :) Degeaba i-am explicat ca pe balcon erau 30 de grade cred, ca era in plin soare si gresia aia era incalzita si ca facea foarte bine la piciori, si noi tot desculti eram. Nu si nu - io imbolnavesc cupilul :)
http://picasaweb.google.com/poze.robert/BalconulNostru#5463767379861165746
Cleo sanatate - in 2 zile trece, cu antibiotic :) Bine ca ai insistat
O sa ai o fata fresh in concediu 

Elenuca - of mai ce greu va este acum ... Nici eu nu cred ca e bine sa stati cu piticii pe acolo, si eu am facut-o de doua ori, mi s-a sfasiat inima sa il vad asa de "suferind" si nu am facut decat sa il chinui mai tare in momentele alea. Aveti incredere in oamenii de acolo, in copiii vostri si in voi. Ma gandesc ca ce bine ca l-am dat mai devreme pe pitic ... daca ar fi putut sa imi sis spuna ca nu vrea la gradi, sau sa strige dupa mine, cred ca m-as fi duuuuus ... Uf... Succes 
Dani - superbi copiii tai, Andra este minunata, Vladutz un simpatic :)
Laurita - sanatate la copilashi
Sper sa nu ii tina raceala lui Mirci asa de mult cat a tinut la mine, piticii sunt mai rezistenti ca noi, sa stii :)
Esme - am uitat sa te pup ieri 
Auzi, sa stii ca Love is blind sau poate nu chiar blind, dar chioara rau. Fiu-miu asta cum vede o fetitza mai blondutza asa incepe sa tipe LOLAI LOLAI si o hartuieste pe aia mica !!! Ieri pana si eu m-am speriat
caci era in parc o papusha care de la spate jurai ca e Lorelei - aceleasi bucle blonde, aceeasi lungime la par, ce sa mai ... Asta al meu era in leagan si mai mai sa zboare de acolo sa fuga dupa Lolai - a trebuit sa ii spun de 1000 de ori ca Lorelei e la ea acasa si ca mergem sa o vedem in weekenduri, ca ea e mai departe, ca nu poate fi ea in parc, e doar o fetitza care seamana cu ea
O fi inteles ??? 

Adriana - sanatate pentru Lara ! Si succes cu gasitul de spital/doctor care sa va convina 
Simona cu Robertzel baietzel frumos
Cum a venit Robertzel in viata noastra
Poze cu noi toti si Poze cu bebe
Adriana_78 spune:
Cleo, da vreau CNP - da ce' lucrezi la primarie? ![]()
Aaa, si eu am un brocoli la congelator insa, da cred ca e de vreo 3 luni acolo, mereu ma uit lung la el si sunt in dubii daca sa-l gatesc sau nu, da nici nu-l arunc![]()
Si cum Luminel, salata verde nu e bine s-o tii in frigider?
Adica cumparata din piata si mancata imediat?
Hmmm ... noi tinem in frigi salata cate 2-3 zile si facem un castron de salata zilnic, din una mancam cam de 2 ori
elenuca spune:
Simonix, m-ai imbolnavit cu balconul, cu ochisorii aia superbi, cu lacul cu lebede, sa-ti mai spun?
Tare frumu' acolo la voi, sa fie de bine mutatul in casa noua ca n-am apucat sa-ti zic la momentul respectiv. A, iar poza in care Robertel papa orez cu legume, e mortala, ce tacticos tine el lingurita... ii place sa pape cu stanga?
Gabitzam si voi ati fost bolnaviori, uf,
sa treaca odata perioada asta de viroze, tare greu e.
Adriana, poti sa incerci si la CMU - sediul de la Opera, e special pentru copii si dr sunt buni, eu nu am ce sa le reprosez.Multa sanatate Larei
Scurt rezumat dupa ziua 5 de gradi : plans, dar nu asa de tare, mancat din traista niste crochete, ca n-a vrut si basta sa pape de la ei ( o alergau cu mancarea in jurul unui patut si ea fugea si radea)...Am luat-o la 12:30 sa manance acasa si sa faca nani, dar cum o incepe sa pape la gradi, cum o trecem pe program lung. Nu va mai spun cum a papat acasa varzica cu carne inabusita... cu ambele maini ca nu avea rabdare cu lingurita
Si le-a acceptat pe edcatoare, sta in brate, se plimba ca un pasa pe acolo. Eu zic ca evoluam in bine.
Elenuca mami de
Lizuca 29 Mai 2008
Simonix spune:
Bravo Elenuca
Merci pentru urari, ne simtim tare bine acolo si sper sa amenajez un pic balconul. Cam asa sunt apartamentele pe aici, inca al nostru are balcon mic, e pe lat de apartament, nu pe lung, de regula balconii sunt imensi
Noi mai avem insa un balcon pe spate, la camere, ala e luung cat casoiul, dar e mai pe umbra.
Cat despre stanga/dreapta - habar nu am de preferintele lui, nu prea am dat importanta, a trebuit sa ma uit la poza sa imi dau seama ca da, manca cu stanga. Nu stiu, cred ca pe ambele amandoua mainile
si le foloseste cam la fel deocamdata. Chiar m-ai facut curioasa
Tin minte cand era mic ca mi-a zis doctorul ca are "sanse mari" sa fie dreptaci ca era mai activ pe dreapta
In fine ...
Simona cu Robertzel baietzel frumos
Cum a venit Robertzel in viata noastra
Poze cu noi toti si Poze cu bebe
belleane spune:

Naomi si Gabriel!!! Sa cresteti frumosi si sanatosi !!!
Cleo: Astea se numesc parca minicolectii sau travelcolectii sunt in dutyfreeuri la parfumuri, au cutii foarte frumoase si colorate cu pozele parfumurilor pe ele.
Luminel spune:
| citat din mesajul lui Adriana_78 Cleo, da vreau CNP - da ce' lucrezi la primarie? Aaa, si eu am un brocoli la congelator insa, da cred ca e de vreo 3 luni acolo, mereu ma uit lung la el si sunt in dubii daca sa-l gatesc sau nu, da nici nu-l arunc Si cum Luminel, salata verde nu e bine s-o tii in frigider? Adica cumparata din piata si mancata imediat? Hmmm ... noi tinem in frigi salata cate 2-3 zile si facem un castron de salata zilnic, din una mancam cam de 2 ori |
Da, Adriana, asa zice dr Menci ca nu e bine sa stea la intuneric, ori in frigi e intuneric...
www.onetruemedia.com/shared?p=733a9f9f274d6633afc942&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Montaj
Luminel spune:
Elenuca, bravo! tineti-o tot asa
...sa scapi de stresul cu acomodarea.
Am citit ca i-ai dat varza Lizucai...chiar voiam sa intreb de mult timp daca le dati la copilasi varza, fasole boabe, mazare, chestii care baloneaza?...eu n-am avut curaj pana acum, am citit ca e indicat dupa 3 ani sa le dam...
Simonix, frumos balconul si vederea!...dar cam deschis asa...nu va e teama sa nu cada pe sub balustrada aia?![]()
Dragoste mare la voi cu Lolai! Cand va fi mare o sa spuna Robert ca s-a indragostit la nici 2 ani![]()
Despre maini, cand sunt mici cred ca le folosesc pe amandoua...si Cris papa cand cu stanga cand cu dreapta, in ultimul timp mai mult cu dreapta...cred ca mai tarziu se definitiveaza procesul,ca sa zic asa...
Sanatate rapida Larei, Marei...Ilincutei sa-i treaca repede mucutzii!
Oare ce-or mai face MsBB, CrinaAndreea? fetelor, daca ne cititi, mai dati-ne de veste despre voi!
Adriana_78 spune:
Simonix, mai da de unde le scoti ?
"balconii", "piciorii" ![]()
Si mie mi-a placut balconul vostru si pare marisor si mai ales e fain ca e insorit
Elenuca, am auzit ca la CMU ar fi doct. buni, insa la Opera acolo mi se pare f departe de noi, vom merge la CMU in Baneasa la Oftalmo deocamdata, sa vedem cum e
Acomodare rapida mai departe Lizucai!