**Capsunele-n scutecele (119)** Bun Venit Dominic

Raspunsuri - Pagina 21

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns alynta27 spune:

La multi ani Antonio! Andrada sa va traiasca!
Sa nu ma da-ti disparuta, dar voi intra mai rara ca sunt in febra curateniei si a gatitului! Azi fac blatul de tort si bicuiti aperitiv(cu telemea)! Curatenie fac greui de tot... Ne bazam pe ajutorul lui tati!
Numai bine!

Alina-Mirela cu DAVID (27.06.2007) si MATEI (15.05.2009)

POZE

www.totsites.com/tot/davidipate" target="_blank">pagina lui David
Cum a aparut Printul!
Un ingeras in viata noastra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kid spune:

La multi ani Antonio, sa cresti mare si sanatos!

Teodora, de Vladut (15.05.2007)

Traieste fiecare clipa ca si cum ar fi ultima!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lbelciug spune:

La Multi Ani gemenelor Petra & Maia & Mara de Msemcu!
La Multi Ani Andreea de BettyR!
La Multi Ani Eliza de Vas!

Sa cresteti mari, frumoase, destepte si norocoase!

Liviana - mamica fericita a lui Matei (21.02.2005) si Bogdanel (30.05.2007)
My Family

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Al_Ma spune:

Liviana, sper sa nu te superi pt postarea de ieri, poate am fost prea virulenta, dar te asigur ca nu a fost ceva impotriva ta sau a preferintelor tale. Doar ca ma roade ce se intampla acum in tara, pentru ca ne afecteaza pe plan profesional.

Alina si Mara (27 iunie 2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lbelciug spune:

Da, a fost un pic virulent mesajul, dar eu pe tine nu o sa ma supar niciodata, nici pe Didi si nici pe alte fete.
Si pe noi ne afecteaza profesional, as zice chiar ca va fi o lovitura pe plan financiar avand in vedere eliminarea scutirii de impozit si taxele pe tichetele de masa.
Eu incerc sa privesc realist, nu vreau sa arunc cu noroi asa cum sunt toti tentati sa faca (vezi grevele care se anunta). Nu ma pricep la economie si nu stiu ce solutii salvatoare am avea, dar practic acum exista doar 2 variante: reducem acum la TOTI si ne punem cu TOTII pe treaba sau imprumutam iar la FMI si ajungem peste ceva timp in situatia Greciei.
Nici eu nu sunt de acord cu generalizarea, asa cum ziceai si tu ieri, dar probabil s-a procedat asa tocmai ca fiecare sa constientizeze situatia in care se afla tara. Care sunt/au fost vinovatii, acum nu mai conteaza, trebuie sa ne concentram pe cum sa iesim din criza.

Liviana - mamica fericita a lui Matei (21.02.2005) si Bogdanel (30.05.2007)
My Family

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Al_Ma spune:

Din pacate, un nou imprumut ar intra in buzunarele aceleiasi clientele. Eu as incepe curatenia de la Curtea de Conturi, care trebuie sa verifice fiecare sfant cheltuit de stat. Saguna sta de prea mult timp pe-acolo si a transformat institutia in propria "afacere". Daca l-ai auzi cum vorbeste la cursurile de fiscal - de parca el a inventat roata.

Alina si Mara (27 iunie 2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Venus2007 spune:

Capitol nou aici.

Mergi la inceput