**Capsunele-n scutecele (119)** Bun Venit Dominic
Raspunsuri - Pagina 20
alynta27 spune:
Liviana am facut "poienita cu ciperci" pentru a doua oara! Ultima data am pus mai multa maioneza si s-a lasat un pic! Dar a iesit buna la gust! Ne place! Si are si aspect placut! Borsul era ciorba radauteana! La tort am folosit nuca de cocos colorata ! Sunt toate culorile! Si pe margine am folosit bomboane de ciocolata colorate- le-am luat vrac! Ma gandesc ca acum sa incerc sa respect culorile lui Thomas! Sa vad ce va iesi! oricum mai este pana la ziua lui David! Acum am de facut tort pentru Matei!
Mica ce ochi superbi are Maya! Sa va traiasca! La multi ani! Faine toruletele! Cu ce au fost umplute?!
Matei e marait de ieri! Si plangee... S-a calmat de la o para care a mancat-o de unul singur! Cat o tine acum!
Alina-Mirela cu
DAVID (27.06.2007) si
MATEI (15.05.2009)
POZE
www.totsites.com/tot/davidipate" target="_blank">pagina lui David
Cum a aparut Printul!
Un ingeras in viata noastra
Al_Ma spune:
A, nu era polemica sau altceva, mai degraba o constatare personala, asa cum alege fiecare sa-si scrie pe-aici gandurile, trairile, parerile etc.
Alina si
Mara (27 iunie 2007)
lbelciug spune:
Andrada, La Multi Ani pt Antonio!
Sa-ti traiasca flacaul cel mare alaturi de cel mic, multa sanatate si fericire in 4! 

Liviana - mamica fericita a lui Matei (21.02.2005) si Bogdanel (30.05.2007)
My Family
angiuta spune:
Didi noi U7a inca nu am facut, avem programare pe 2 iunie abia. Si Vladut zice"Is kann nist" e cam sasit pe germana (pe romana nu mi se pare), iar in romana a inceput sa faca propozitii din 3 cuvinte ceea ce ma bucura. Cu pediatrul nu ma astept sa coopereze, este foarte rusinos dar sa vedem...
De 2 saptamani i-am luat Laufrad si e extrem de incantat, ar merge pe ea toata ziua dar cu vremea asta...poate vine totusi si vara pana la urma si la noi.
Tu cand pleci in Ro? Noi plecam pe 26 iunie.
Legat de participarea tatalui la nastere eu sunt total pro. Pe mine m-a ajutat enorm prezenta lui si plus ca e un moment care, in opinia mea, uneste si mai mult cuplul.
Angiuta, mamica lui Vladut (8 iunie 2007)
Ioana13 spune:
La multi ani capsuneilor nascuti in perioada asta!!!!
Tot mai multa lume spune ca pleaca din tara! ferice de cele care deja sinteti plecate! Va ramine Base singur pe aici![]()
Ioana mama de
Patrick Alexandru (01.06.2007)
DidiAlex spune:
salutare,
iar io, dar copii mei se uita la Winnetoon asa ca se putea sa nu trec io prin plantatie.
Da, Ioana, ai dreptate si ma bucur ca nu a murit, de tot, umorul
Andrada, La multi ani!!! sa va traiasca 
Alina, nu nu am avut niciodata, nici o problema. nu, nu renuntz la cetatenia ro, ca ma costa vreo 700e, cel putin, si pot merge cu ele in paralele. Dar actele astea care trebuiesc reinoite, pt ca se schimba legislatia, cum bate vantu, hartii peste harti, costa de te rup, nesimtirea functionarului care ma trimite parca cu ciuda, sa ii mai aduc ceva, faptul ca nu pot calatori singura cu copii cand vreau io, fara dovada de la tata sunt invechite rau, plus ca daca vreau sa zbor in state imi trebuie viza, ceea ce ca neamt, nu e nevoie.
Scriind astea acum, mi-am adus aminte de filmul "Vanatoarea lui Octombrie rosu (Jagd auf Roter Oktober )" cand Sean Connery incerca sa il convinga pe ofitzerul nr 1 [Sam Neill] ca poate calatori fara hartii. Cam asa sper si io.
Oare unde e Adinell ca ea vb de fabricarea stresurilor.
Angiuta, se pare ca si la noi toata sapt plouuua, si frig, 6 grade.
Felicitari pt Laufrad. e o investitie foarte buna si eficinta pt copii.
dar chiar daca e asa, am reusit sa nu mai folosim masina decat la cumparaturi. Irinelul
, cand mi-ai scris tu ziceam ca nu e normal..dar se pare ca e !
Care e cu thomas? vreau sa il cumpar si io lu David, dar nu gasesc decat bucati? cum se cumpra asta? asa pe segmente.
Elteka le stia pe astea sigur.
Ioana13 spune:
Didi, Thomas e ala albastru cu nr 1 pe el. Ti-l trimit pe Patrick sa ti-i spuna, stie toate personajele principale si secundare importamnte, desi se joaca din ce in ce mai rar cu ele. Eu de aici am comandat, au preturi bune fata de Ro, nu stiu daca si fata de De http://www.buythomasthetankengine.co.uk/
Ioana mama de
Patrick Alexandru (01.06.2007)
mihamora spune:
La multi ani Antonio!!!

Mica - superba Maya, frumoase torturi a avut. Ce cadouri a primit?
La Domi e a 6a zi de gradinita si cand il lasam urla ca din gura de sarpe, apoi dupa vre-o 5 minute se linisteste si se joaca cu copiii.
Michelle cu Tudor Mateo 18.11.2009 si MARIO DOMINIC 15.05.2007