Adoptia unui copil bolnav

Raspunsuri - Pagina 21

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns blackpanterro spune:

Total de acord cu Ana, o emisiune de 2 bani, cu invitati de toata jena care nu au lasat-o deloc sa vorbeasca...toti ii pun cuvinte in gura si toti spun "sunt solutii" dar nimeni nu le numeste, clar sa inteleaga tot poporul.
Sa zica "clinica asta, este aici, costa atat, doctorul cutare face tratamentul cutare"....nimic, doar discutii imbecile despre cum nevasta aluia umbla cu unul ca ii trimitea fetei lui mesaje si o psiholoaga de 3 lei care tot repeta aceleasi chestii, de bun simt dar de nici un folos pt nimeni.

Adriana 21+ si Aidan Alexander - 4 ani
A ticket to hell has never been funnier

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns RAMONELLA spune:

Intradevar mai rau a facut acea emisiune.Atat de aiurea raspundea...
Vorbeam cu mama mea despre acest caz...si a zis ca Doamne fereste de asa ceva.A avut si ea o cunostinta,era fetita ei naturala,si a trebuit sa o interneze,asa de agresiva era,chiar si cu ei.
Darrr...eu nu inteleg de ce vrea sa desfaca adoptia???Ce se va alege de ea???Doamne fereste!

Ramonel,mami de Bea(08.11.2007)

Ingerasi mici,mami,tati si Bea nu va vor uita niciodata

MTHFR C677T heterozigot, 2 sarcini oprite din evolutie la 5s si 7s

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alex_andra spune:

Vrea sa desfaca adoptia pt ca asta este singura solutie care i se ofera.

Andra, mami de leoaica Eva (03.02.2009)

Poti ajuta si tu!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns criadi spune:

"Vrea sa desfaca adoptia pt ca asta este singura solutie care i se ofera". Si eu cred acelasi lucru. Altfel ar fi gandit daca ar fi avut posibilitati materiale cu care sa "unga" intrarile in centre specializate, desi nu stiu daca exista asa ceva in Romania, care sa-i permita sa renunte la slujba pentru a se dedica celor doi copii si intregii familii pentru a armoniza climatul, pentru a plati persoane specializate care sa ingrijeasca acel copil cat mama pleaca la slujba sau cand are nevoie sa iasa din casa pentru a rezolva alte probleme care apar intr-o familie. Sunt familii, chiar dintre cele care adopta pentru ca nu adopti doar pentru ca ai bani ci pentru ca doresti sa oferi dragoste unui copil, care traiesc, desi muncesc si chiar au studii, la nivelul salariului mediu pe economie sau chiar mai putin. Doua astfel de salarii impartite la 4 persoane inseamna foarte putin chiar daca nu au nevoi speciale. Sa-si lase serviciul pentru a ingriji copilul nu poate pentru ca ar insemna un singur salariu impartit la 4 persoane. Coroborat cu lipsa oricarei alte persoane care sa te sprijine cu timpul sau in ingrijirea acelui copil, te pune intr-o situatie limita in care e foarte greu sa alegi si NIMENI nu are dreptul sa te judece pentru alegerea ta decat Dumnezeu. Cel mult poate sa-ti ofere o solutie CONCRETA, pe care tu nu ai gasit-o, care sa te ajute sa iesi din acel impas. Si eu sunt o mamica de copil adoptat pe care-l iubesc mai mult decat orice pe lumea asta si care in momentul asta spun cu mana pe inima ca nimic nu m-ar face sa renunt la el...insa Doamne fereste de situatii limita, si aici nu vorbesc despre egoismul meu sau despre faptul ca mi-as cauta binele meu in detrimentul copilului meu, ci pentru faptul ca uneori viata te pune in situatii extreme pe care nici macar nu le poti banui,in care tu nu poti gasi iesirea mai ales cand cei din jurul tau nu te ajuta ci te acuza.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns accept92 spune:

Cat de aberanta mi se pare usurinta cu care unii isi permit sa decida ca cea mai buna solutie pentru altii este sa emigreze, ba chiar ar trece repejor la fapte, sa dea o mana de ajutor in sensul asta. Haideti sa ne respectam unii pe altii ca niste oameni maturi ce suntem, asa ceva nu si-ar permite nici mama, sa decida ea ce e mai bine pentru mine la o asemenea scara, sau sa puna eticheta "inacceptabil" pe o solutie gasita de mine la o problema personala. Asta una.

Apoi sunt voci care striga acuzator "vrea sa scape de copil sa isi refaca viata alaturi de noua familie". Asa si?...ce nu este de inteles? Lumea este impartita in oameni care au dreptul la fericire si oameni care nu au? Pe ce criterii?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabriela42 spune:

Mergi la inceput

"Niciodata sa nu spui niciodata". Celor care nu s-au confruntat niciodata cu situatii "la limita imposibilului" le urez in continuare sa viseze la viata in roz. Viata reala nu te pune intotdeauna sa alegi intre bine si rau ci si intre un rau si un alt rau si trebuie sa decizi ce rau alegi astfel incat sa nu mai fie la fel de rau ca inainte. Moartea mamei in efortul ei disperat de a face fata situatiei cu resursele actuale nu ar rezolva problema copilului ci ar lasa in urma doi copii orfani.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns salcia spune:

Exact, daca, Doamne-fereste, mama pateste ceva?! Pana la a vorbi de solutii pe termen lung (care din discutiile de-aici par a fi la indemana oricui, numai sa vrea... usor de zis), aceasta femeie este la limita, la capatul puterilor, fizice, psihice, la capatul resurselor de orice fel.

Daca i se intampla ceva, oare ce se va alege de copii?!

Eu cred ca daca s-ar gasi o institutie care sa se ocupe pe termen lung de fetita, unde sa fie tratata ok, sa aiba dreptul la vizite etc., mama poate ar renunta la ideea ei de a desface adoptia. Dar ma intreb, exista astfel de institutii in Romania? Si daca sunt, probabil ca e nevoie de multi bani, iar aici mama ar putea fi ajutata.

Doamne, oribila situatie , cu cat ma gandesc mai mult cu atat ma ingrozesc mai rau!

Si eu as vrea sa adopt un copil sau doi la un moment dat in viata, nu am decat sa sper ca nu voi fi pusa niciodata intr-o astfel de situatie .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabriela42 spune:

Mergi la inceput

Faptul ca nu scrii coerent in nici un mesaj ne-am obisnuit. Mai trist e ca nu intelegi sa fii toleranta, ba mai mult, judeci desi spui ca nu o faci. Cine sa te mai inteleaga?

Mergi la inceput