ochelarii de vedere -un lux in Romania

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns inbox spune:

Eu am adus-o acum doi ani pe soacra-mea in Pitesti special pentru consult oftalmologic si sa-i facem ochelari. La unul din cabinete i-am facut programare, consultatia a fost gratuita ( sunt multe cabinete care ofera consultatie gratuita, sau tot felul de oferte), i-am facut 2 perechi de ochelari ( pentru citit si de distanta), si nu am dat mai mult de 40 ron pe amandoua ( 10 euro), ramele sunt din plastic si ii sta bine cu ele, a avut de unde alege rame ieftine.
Pe mine anul trecut m-au costat ochelarii 200 lei (50 euro), consultul a fost gratuit, ramele sunt din plastic ( fiindca astea mi se par cele mai rezistente si usoare), lentilele sint plastic Hoya tratate cu tot felul de minuni fiindca stau foarte mult la calculator. Ochelarii de soare m-au costat 250 de lei ( mie mi s-au parut la pret ca orice ochelari de soare fara dioptrii).
Pe ochelarii sotului meu, am dat acum doi ani 400lei (100 euro), fiindca pur si simplu nu ii statea bine cu ochelari de vedere cu rama, a trebuit sa alegem unii cu o rama finuta doar in partea de sus, dar ce-i drept ca la cat sunt de finuti atat sunt de rezistenti, revin imediat la forma initiala ( a tras fi-mea de ei in toate partile si nu au nimic).

Nu consider ca in Romania ochelarii sunt un lux! Te duci la clinica de renume, platesti renumele...ce sa zic, poate as fi ales sa-mi fac consultatia la clinica respectiva si ochelarii in alta parte!

Mami de Maria (noiembrie 2006) si 13+!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sdcristian spune:

si eu sunt cu ochelari de mult timp

anul trecut la optiplaza ma costa 300 de lei o lentila

la parterul blocului m-au costat 300 de lei ochelarii cu totul, asta pt ca eu ii port tot timpul si am ales o rama cea mai cea, de 200 de lei, ca imi placea mie. dar puteam sa iau una cu 50 de lei

in malluri si magazine de fitze platesti fix asta, fitzele. important e sa fie reteta corecta.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carolinah spune:

pe mine ma costa 200 lei lentilele de contact pt 6 luni

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adita spune:

acum nu stiu cum sa zic, sa nu se considere ca fac reclama, dar daca intreba Stefiuta de o adresa mai precisa, sa va spun unde mi-am facut si eu ochelari la un pret convenabil. e un centru in vitan, langa real, in complexul bobocica, se cheama luk optic, are si site, il gasesti cu google, eventual dai un telefon sa intrebi asa, estimativ, sa nu bati drumul pana acolo daca ti se pare scump(eu am fost acum 2 ani si erau preturi ok, intre timp nu stiu cum mai e)

mamica de cinci copilasi :Nicolae (15 oct. 2009) , Stefan (18 ian. 2007) , Nectarie Ioan (5 ian. 2005), Elena (21 mai 2003)si Antim (27 sept. 2001)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns viomary spune:

eu am facut ochelari inainte de Paste pt mine 60 lei rama,lentile si consultatia iar pt mama cu 1oo lei consultatie,rama si lentila cu dioptrie mai mare ca a mea la optiblue la noi in mall mi s-a parut super convenabil

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Claudi@ spune:

E posibil sa nu mearga mereu ramele la lentilele recomandate. De ex. daca e o rama ingusta si o lentila cu dioptrie foarte mare sau foarte mica este foarte greu de montat. La lentilele cu + ar merge , foarte greu, dar un optician bun ar reusi, dar se va vedea urat caci cu cat tai mai mult din lentila cu atat este mai groasa. La cele cu - este foarte greu pt ca se subtiaza lentila iar unele ajung asa subtiri ca o coala de hartie asa ca nu mai ai ce monta in rama.
Ati ajuns la un pret astronom, ar trebui sa fie neaparat lentile din plastic , cu antireflex si heliomatice.
Ceilalti ochelari, ce i-ar fi putut face ieftini, erau sigur rame chinezesti cu lentile simple de sticla facute parca la cluj.
Data viitoare nu mai alege clinici cu renume, opticile de cartier lucreaza cu rame si lentile bune, si pt buzunarul fiecaruia.
Cand lucram in Ro stiu ca aveam 3 feluri de rame, ieftine, mijlocii si foarte scumpe si deobicei recunosteam clientul de cand intra pe usa cam ce-si permite si mergeam direct la vitrina care credeam ca-i va permite buzunarul.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns XIO spune:

Eu am avut niste rame cumparate de la One Dollar store cu .. 1 $ , mi-am pus lentilele cu 50 de lei si zau ca toata lumea mi le-a complimentat, unii au intrebat daca sunt de la nu stiu ce firma , ceva gen D&G si o asisenta m-a speriat cu privirea fixa asupra mea pana cand a venit sa ma intrebe de unde le am.
Cred ca pretul conteaza prea putin , atata timp cat se potrivesc ramele cu fizionomia totul e perfect.
Tocmai ce am intrebat astazi cat e lenti;a Zeiss heliomata si antireflexie , la cabinetul unde am facut consultul era 50-60 de lei iar la altul era 220

***Fur is for petting**

http:/www.4animals.ro/ajuta.html/

www.adoptiicaini.ro
www.adoptiipisici.ro

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Claudi@ spune:

Citat:
Tocmai ce am intrebat astazi cat e lenti;a Zeiss heliomata si antireflexie , la cabinetul unde am facut consultul era 50-60 de lei iar la altul era 220

Exista de sticla sau de plastic, tratata sau netrata impotriva zgarieturii (nu stiu cum se cheama tratamentul caci nu mai lucrez de 7 ani) si clar ce mai exista, este adaosul comercial pe care-l practica cabinetul la care mergi, asta face pretul final
Citat:
Eu am avut niste rame cumparate de la One Dollar store cu .. 1 $
Asta se merita sa faci, caci si alea-s bune, trebuie mereu sa ai grija sa aiba surubel sa se deschida rama sa poata monta lentila, unele sunt sudate.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monabella spune:

In urma cu ani bun veneam in Romania sa-mi fac ochelari caci erau mai ieftini. In sua exista un magazin unde iti face 2 perechi de ochelari si consult cu 70usd. Exosta ochelari pt toate buzunarele.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns XIO spune:

Citat:
citat din mesajul lui Claudi@

Citat:

Exista de sticla sau de plastic, tratata sau netrata impotriva zgarieturii (nu stiu cum se cheama tratamentul caci nu mai lucrez de 7 ani) si clar ce mai exista, este adaosul comercial pe care-l practica cabinetul la care mergi, asta face pretul final
Citat:
Eu am avut niste rame cumparate de la One Dollar store cu .. 1 $
Asta se merita sa faci, caci si alea-s bune, trebuie mereu sa ai grija sa aiba surubel sa se deschida rama sa poata monta lentila, unele sunt sudate.

de www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=47a82b5dea7c19b5ab80ea&source=category&category_id=all" target="_blank">Tony 07.04.07 si www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=8455390b7c8da0bcea185a&source=category&category_id=all" target="_blank"> Nico 23.02.09
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=429b4df014c3faeb7eb9ff&source=category&category_id=23" target="_blank">Nunta

Poze

Claudia , lntila era de plastic. Stiu ca mi-a spus un dr a carui sotie este oftalmolog ca la multe cabinete de oftalmo isi pun adaos si de 200%.

***Fur is for petting**

http:/www.4animals.ro/ajuta.html/

www.adoptiicaini.ro
www.adoptiipisici.ro

Mergi la inceput