Aspirante optimiste - FELICITARI BEBELU!!!(484)
Raspunsuri - Pagina 19
cos_minutza spune:
Neatza iubitelor!
JoAnn deci esti cam somnoroasa azi asa-i?
Paula micul dejun e demential iar cafea arata super bine,cu toate ca nu consum cafea asta ma cam atrage
multi la toate fara exceptii!!!!
Cosmi
cos_minutza spune:
Neatza Cami
Am uitat sa va zic am savurat mai inainte ceaiul de napraznic.e cam naspa la gust dar merge
Cosmi
camcris spune:
deci sa recapitulam
am citit si eu din urma si incepem asa.....
Didi mie mi-a spus dr. ca nu dimensiunea folicului este importanta ca se poate ramane si cu folicul de 10, nu te speria tie ti-a dat sa iei ceva pastile pentru stimulare, te intreb ca si eu vreau sa fac luna asata IA iar mie mi-a dat clomifen
Iony si la mine au venit uratii declare si io Z1 lasa ca mergem impreuna mai departe capu sus
Bebelu ma bucur pentru rezultat, iar pentru a iesi usor la buda manaca 3, 4 fructe de kiwi pe zi cred ca nu au contraindicatii pentru sarcina sa cauti pe net
Cami i-mi pare rau pentru testul tau dar si al meu a fost negativ ieri si pe seara m-am lamurit ca veneau uratii lasa ca recuperam noi
Mada nu stiu daca vrea copilu tau sa ia dar eu una m-am facut bine cu o lingurita de cafea macinta, eu luasem pastille care mai de care, nu stiu daca are voie dar poti sa incerci macar
sper sa se faca bine si sa afli din analize ce problema are

la copilas sa se faca bine
si inca o data 

de molispise de la bebelu sa ne dea mai multi si mai des
ce mult am scris![]()
scuze fetelor daca v-am inebunit
camcris spune:
eu nu prea am actvat ieri ca am avut examen la audit financiar
cam naspa niste zgripturoaice de asistente se plimbau porinte noi de zici ca erau de la politie si noi hotii asa ne urmareau, dar am facut
oricum mi-ati purtat noroc la primul examen am luat nota 5 in conditiile in care cred ca au picat cam jumate
cosmi ceaiul este bun ai sa vezi ca te obisnuiesti cu gustul
ma bucur ca ai reusit sa-l gasesti
JoAnn spune:
camcris 
felicitari pt. stelute....multe inainte![]()

fetele noastre nu sunt prea vorbarete azi dimi ![]()
8+
PaulaFrida spune:
Fetele ma bucur ca va plac micul dejun si cafelutza 
camcris FELICITARI pt stelutze 
Fetelor,nu as putea sa iau si eu ceva ceaiuri pt fertilitate,sa simt si eu ca fac ceva pt bebe chiar daca mai am doua folii de AC,asa sa aiba efect pe viitor,asa cam pe cand ne apucam de treaba,ca stiu ca astea naturiste nu au efect pe loc?
Am citit despre ceaiul de frunze de zmeur ca ar fii bun,oricum imi place sa mai beau cate un ceiuc si macar fac ceva pt bebe ![]()
Voi ce ziceti?
Am inceput a doua folie de AC,inca una si chemam barza sa n-il aduca pe 
TTC Ticker
Marriage ticker
madutza_bra spune:
Neata! ![]()
iau si eu cafelutza ca nu poat incepe ziua fara ea ![]()
didi, multumesc de sfat, as vrea sa astept sa vad la analaiza ce iese si apoi sa dau tratament exact pe problema. E bine totusi ca azi dimi nu a mai iesit afara...nici nu a vrut sa manance mai nimic. Si asa imi pare ca e cam slabut...acum sigur mai da ceva jos...offf.
Noi vineri plecam in bulgaria pana luni si Cristi va ramane la mama. Vroiam sa mergem si cu el, dar asa nu pot pleca cu el cu medicamente, regim alimentar, etc.
cred ca v-am innebunit cu cupilul meu....
Va urez o zi frumoasa si insorita! 

Povestea nasterii
Mada, mami fericita de
Cristian - 29.12.2008
Poze
---------------------------------------------
Ceea ce nu te doboara , te intareste!
PaulaFrida spune:
madutza ce ne-am mai sincronizat,multa sanatate lui Cristi,sper sa se insanatoseasca cat de repede 
Am inceput a doua folie de AC,inca una si chemam barza sa n-il aduca pe 
TTC Ticker
Marriage ticker