Aspirante cu vechime medie (51)
Raspunsuri - Pagina 19
vrmoana spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Arianna_M Offff.................cuvintele sunt de prisos ![]() acum e randul meu....si tare imi e k te urmez ![]() Viitoare ![]() http://ariannam.sunphoto.ro/Desene_pe_pereti |
Arianna sa nu te aud ca vorbesti asa. La tine TREBUIE sa fie bine. La mine a fost prima inseminare, stii si tu foarte bine ca sansele de reusita sunt de 10 - 15 %. Luna asta nu fac nimic, si vad de luna viitoare. Oricum dezamagirea e mare. Aseara am tras o portie buna de plans si cred ca mai urmeaza.
oana
"Where there's a will, there's a way."
vrmoana spune:
| citat din mesajul lui camy_pus Oana imi pare sincer rau Cami, de Flavius Cristian in ![]() ------------------------------------------------------------- ingerasul Darius-Andrei Poveste si POZE |
Camy merci.

oana
vrmoana spune:
Am citit pe la alt subiect de Kitzy ca e gravi.
Kitzy felicitari si Doamne ajuta sa fie bine. Astept sa dai si aici vestea cea buna. 

oana
vias spune:
Oana 
cum a ramas fetelor, mai veniti la Brasov?????![]()
![]()
Cami,
de
Flavius Cristian in 
-------------------------------------------------------------
ingerasul Darius-Andrei
Poveste si POZE
vrmoana spune:
| citat din mesajul lui camy_pus Oana ![]() cum a ramas fetelor, mai veniti la Brasov????? Cami, de Flavius Cristian in ![]() ------------------------------------------------------------- ingerasul Darius-Andrei Poveste si POZE |
Camy, Crisa s-a intors ieri in America. Ar fi trebuit sa venim la tine duminica trecuta cand am fost la Ploiesti. Dar pe viitor ne vom organiza mai bine. Poate vii tu la Pitesti ca parca esti argeseanca. Sper sa fi retinut bine.

oana
vias spune:
sunt argeseanca, asa este...dar data viitoare cand vine si va mai intalniti....faceti cinste..ca de data asta va invitasem io!![]()
Cami,
de
Flavius Cristian in 
-------------------------------------------------------------
ingerasul Darius-Andrei
Poveste si POZE
vrmoana spune:
| citat din mesajul lui camy_pus sunt argeseanca, asa este...dar data viitoare cand vine si va mai intalniti....faceti cinste..ca de data asta va invitasem io! Cami, de Flavius Cristian in ![]() ------------------------------------------------------------- ingerasul Darius-Andrei Poveste si POZE |
Te-ai scos.
oana
arde2010 spune:
Hai buna ziua!
Oana, uite multe 

ca sa plangi si sa iasa oful si luna viitoare sa incepi de la zero cu mai multa incredere!

Lili
http://www.fertilityfriend.com/ticker/1c412e/ttc.png
vrmoana spune:
| citat din mesajul lui arde2010 Hai buna ziua! Oana, uite multe ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ca sa plangi si sa iasa oful si luna viitoare sa incepi de la zero cu mai multa incredere!![]() ![]() Lili http://www.fertilityfriend.com/ticker/1c412e/ttc.png |
Merci.

oana