Prietene la bine si la greu ! 3
Raspunsuri - Pagina 14
raluci_b spune:
Buna de dimineata 
Petrecerea a fost un real succes, lasan la o parte faptul ca Bubu senior incepuse sa se prinda de ceva, pt ca tot dadea peste chestii "auzi dar cine a comandat de la pomello?", "auzi dar carnatii pt ce sunt?" in conditiile in care noi suntem la regim
"dar ce-i cu atata bautura?" (pt fetele de pe forum
) Deci ultimul musafirel pleca cu greu aseara pe la 21.30 cand am spalat copilu culcat, apoi bagat vase la masina, aspirat mopuit, dusuit, culcat
fericiti ca totul a fost super. Sotul incantat a primit un ceas (Monis, am scapat) si o pipa smechera, si bubu cadouri cadouase. Bubu a fost cuminte ca de obicei ![]()
Asadar, avem ramas asa, un super tort deciocolata, salata andive, peste afumat, bulgareasca, vinete si gratare pui porc. Serviti va rog. Bautura mai avem vin, limoncelo, beilisu de baza si niste sucur daca va intereseaza.
bubu meu.....hm iar se cam screme, cred ca v-ati mirat prea mult de kk lui, acum face cacareze de oaie, asadar i-am scos banana din meniu ca am zis c-o fi de la aia, insa marul simplu nu prea bun. Ce sa fac? cum ziceti?
o bag pe asta la cuptor si continuam
Raluca, mamica de Remus Andrei
(8 nov '09)
Poze BUBU
asa creste Bubu
Lidia74 spune:
RALUCI...misto ca v-ati chefuit..eu vreau niste vinete, salata bulgareasca si tort de cioco
....si niste peste afumat....si niste andive

grigore_tina spune:
buna dimi...ne-am trezit pe 10.30.tati e la serviciu.
monis,geo e constipat.vreau sa ii dau putin suc de morcov.scuze exprimarea dar aseara nu prea mai vedeam tastele.
vroiam sa va dau si voua suculetz pe bancutza in seara asta daca poftiti la el.
azi a papat 1 mar cu jumatate de banana mica si o lingurita orez cu roscove.ar mai fi vrut dar nu i-am mai dat.pana acum nu a avut reactii adverse.nici para nu i-a facut nimic.
all.
revin ca s-a trezit.
Mami de Bebe George-Stefan (15.11.09)
http://picasaweb.google.com/105038517007457819848
krelia spune:
Neata!
Noi astazi petrecem in familie...petrecem timpul in familie, da?![]()
Din intamplarile de pana acum....culcat Albastrel aseara la ora 21, dupa baita, mancat abia 40ml, super adormit si marait, trezit azi la 6, cu cei mai mari ochisori ever
, iar hranit, spalat, schimbat...si pana la 9, motzaiala cu maraieli.
Din intamplarile de aici...![]()
Gabitza, si eu m-am intrebat acelasi lucru...pana cand cu zeama asta de morcov...ca atare, m-am decis sa il familiarizezi cu piure-urile mai devreme decat schema pediatrei....
Cuscri, voi incerca si eu avocatele pe ginerica-tu....intai simplu, poate-poate
...si daca nu, bagam combinatie 
Chiar, Monis...inca o mana si te transformi din Zen in Shiva
...al naibii spanac, ce de "propritati" are...mai ceva ca avocatele
(ce mumoasa e mariaaanaaaa
)
Diana, acu-mi dau seama de ce s-a retras mama Zina din "shoubiz"....
, cul, veri veri cul..ma bag si eu pe lista cu un costum de Albastrel
(iar m-am delectat cu poze frumu
)
(cu spanacul, da...chiar asa..adica, nu-s nici macar curioasa sa aflu ce gust are...nu pot nici sa-l vad la "fata"...ce sa fac..asta sunt.
)
Many, eu iti doresc succes cu spanacul, eu nu am curaj sa fac asa ceva, apai prefer sa-l spal de kk pana la majorat
...dar sa ma pui sa gatesc si sa si gust chestia aia....no way! Sa-i faca bunicile. Si nevasta-sa 
Stephy, eu sper ca Rares sa pape spanac (de la bunic
) si sa-l poata "pacali" la modul " uite, papa sa cresti mare si inalt ca tati, puternic ca popeye marinarul"..etc etc....stii tu, clasicele pacaleli ![]()
...sper sa ne-o dea DD si pe Tzutzupida, pai peste vreo 2-3 ani...
Chiar fetelor (indraznesc sa le intreb doar pe cele cu 1 copilas
)...va mai ganditi sa-l faceti si pe al 2lea?
Lumi, Dy....am intrebat-o si eu mai demult (va aduceti aminte oare ca s-a mai discutat despre frenul lingual) pe pediatra, si mi-a zis ca inca nu e cazul sa ne gandim la taiat, ca limbuta creste si vedem pe parcurs...dar acum, ca v-am citit pe voi..cred ca o sa intreb mai amanuntit....macar sa fiu mai in tema cu problema. Sanatate puiutilor!
Maria, sa traiasca tati si tu sa intri mai des..atat cat se poate, desigur! 
Ionela, mersi "tovarasa"
...presimt ca si azi tot 10 iau...
...noroc cu Albastrel care doarme. (Rochie eleganta in Iasi, nus tiu de unde ti-ai putea lua
, dar, sunt sigura ca iti vei gasi si vei fi o nasa super-truper
)
(cu urechiusele, o sa incerc si eu de curiozitate cu ideea RamoneiC, cu bentita, sa vedem cum se comporta
)
Cristina, ce sfant mai e si azi, de il serbati? Sau petreceti pentru Gheorghi intarziati?![]()
Cuscri again, ia tu tot spanacul, ca mie nu-mi trebuie! (eh, hai c apastrez cateva portii pentru ginerica, sa prinda puteri, ca s-o poata trece pragul pe Chiara, in noaptea nuntii
)
Cory, bravo, felicitari pentru avocate! (am si eu o problema acu
)
Dy again, orezul cu roscove pe care i l-am dat lui Rares nu l-a constipat...cel putin pana azi (a 3a zi) a fost totul ok
. Din capitolul "stupid me"..oare si la chestiile astea sa reactioneze copiii diferit?
Mitzi, mersic...stiu ca imi va fi super usor acum....si nici de clama nu mai am nevoie..pac, am strans parul intr-o codita si gata. 
(chestia cu cazaturile am observat-o si eu la alte prietene care sunt mamici). Cat priveste intunericul sau dormitul cu el in camera.hm, noi deocamdata dormim tot cu el in camera (probabil si din comoditate, dar si sa fim noi mai siguri ca ajungem repede la el), iar lumina avem de la o lampita de veghe, verde, pusa in priza pe hol.
Crissa, sanatate lui Robert!
Lili, prestasi placinta...da' de Maria...niente, zipp, nada?![]()
Ramonik, iertare..io-i tot dadeam cu Stuff p'aci..si cand colo...tot je eram aia cu creierii varza
(as putea sa ma gandesc la o listuta de intocmit cu toate cele care suntem aici, inclusiv cu copii...daqr, chiar asa...cate om fi oare?
)
(apropos de intrebarile puse - mai bine bolduite decat cu litere mari - Caps pe forum = tipat, asa ca, mai bine nu. Noi suntem niste femei educate
)
(Eu am mai anuntat-o pe Dana.n. Ea a nasit w'e asta, asa ca probabil nu a avut timp de net. Insa, cu siguranta ne gaseste ea
)
Doris, Lavi - salut. Si-atat! ![]()

Monis again...sper sa ajung azi pe la molutz si poate intru si la jucarii sa ma uit de 6+..daca imi face ceva cu ochiu'...dau reply la mesaj...daca nu, ma fac ca ploua ![]()
Lidia, sa te iei de mana cu al meu barbat..ca si el a zis la fel
...cica "asa mai mitza, vezi ce frumu esti, cum te-am cunsocut eu, nu cu parul prins mereu in coada" 
la moajoreta!
ma duc sa ma dau cu niste Voltaren ca m-am trezit cu o durere de ceafa in partea dreapta....nici nu poci sa intorc capul..si cum mergem la molutz....ce fac eu daca vaz baieti frumosi...cum intorc capul dupa ei?
_
Krelia, mami de tzutzupid Rares-Mihai 
Muhammad Ali
raluci_b spune:
Ramonik -
perfect de acord, cine nu primeste raspuns sa mai puna odata intrebarea, cine nu stie nota 4 si la loc in banca 
D-na Doctor - esti a mai belea, ai o prietena de baza, "Nicoleta stie tot" sa-ti traiasca manutzele alea care dupa ce ii fac costum lui Santiago sa treaca si la bubu 
Monis - a primit remus acum un www.toyz.ro/jucarii-pentru-baie/tomy/hipopotam-cu-pedale/" target="_blank">hipopotam de baie, absolut delicios, remus este incantat intinde mainile imediat dupa el, canta si face burbuluci, apoi mai avem 2 chestii care ii plac tare www.toyz.ro/premergatoare/vtech/premergator-primii-pasi/" target="_blank">asta astuia i se detaseaza partea din fata, cand o fi mai mare atasezi la cadru si mai e si www.littlewhiz.com/pd-fisher-price-little-superstar-jammin-band-piano.cfm" target="_blank">asta cu toate se joaca ff frumos ii plac melodiile si luminile
Lavi - urmatoarea la curatenie 
Dy - ce frumos ca incep sa apara iepurasii 
Lumina noaptea nici la noi de vreo 2 luni, am avut o dracie de se baga in priza, s-a stricat si pan sa cumparam alta, iote ce bine doarme fara, deci, fara lumina
cine gasise plasa de tantari pt carucior ?
apreciez un link ![]()
aaaaaa azi am inaugurat lingurita cu rezervor, mare inventie, vine filmuletul imediat, pacar ca papa fu doar mar si nu prea i-a placut
nu stiu ce mai vroiam sa zic
da, ca sub masa nu am cazut ca a trebuit sa fiu fresh pt invitati, pus muzica mancare beutura, copilul a avut cu cine sa stea
e bine cand mai vin musafiri
gata si asta la cuptor
(8 nov '09)
Poze BUBU
asa creste Bubu
raluci_b spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui krelia Chiar fetelor (indraznesc sa le intreb doar pe cele cu 1 copilas |
eu clar da, vreau 3 bebei, le-am facut si camerel, asadar la primavara incepe proiectul bebe 2 (tati vrea din nou baiat, eu tare as vrea 2 fete
(8 nov '09)
Poze BUBUasa creste Bubu
smaranditza spune:
Si eu, si eu mai vreau macar 2 kinderi daca nu 3
Am si vorbit cu nenea doftoru care m-o operat sa ne miscam operativ cu "proiectele", pana nu iasa el la pensie (peste 5 ani
) ca mno...in afara de faptul ca ne intelegem tare fain cu el, stie si cum m-o cusut si ce mi-o facut pe-acolo...
Asadar, proiectul bebe 2 probabil va fi inceput prin toamna...
sa vedem...
Ma cam oftic cu kg astea...ca abia o sa intru si eu in forma cat de cat, si o iau de la capat.
Sanatosi sa fim, ca restul nu mai conteaza atat...
strumfy_12 spune:
Salutare!!!
Azi Andra e tare maraita...nu pot sa fac nimik...cu greu am reusit si am adormit-o si asa am putut manca. Dar sa nu credeti ca am apucat sa mai fac si altceva ca a dormit doar 30 min.
In schimb sunt foarte bucuroasa ca a inceut sa se rostogoleasca...dupa experienta de aseara...de fiecare data cand o un pe burtica se rostogoleste
Si acum vin cu o intrebare..Copii vostri se rostogolesc de pe burta si pe dreapta si pe stanga?
Krelia Niciodata nu m-am gandit sa am numai unul si macar 2. Acu sper sa ma ajute DD sa pot sa il fac pe al doilea la o diferenta de 2-3 ani de primul.
Raluci sper sa fim colege si la urmatoarea odisee.
Vroiam sa mai spun ceva ce am uitat ieri sa zic..dar cum maraie cineva langa mine...am uitat.
Va pupik pe toate

Mami fericita de strumfita
smaranditza spune:
Ralu, tu vrei doua dintr-o lovitura, sau cum? ![]()
Eu am gemeni in familie de pe ambele linii parentale: tatal meu are doua surori gemene, iar mama este chiar din pereche de gemeni. Deci, ma cam astept si eu la doi dintr-o lovitura.
Inainte imi doream fff mult sa am gemeni. Acum... "nu cam"
(vorba asta cu "nu cam" ma distreaza de numa'. Cand eram mica, am facut vioara cativa ani, si aveam un coleg care tot timpul cand il intreba profu: Lucica, ai studiat? el raspundea invariabil: nu cam.