Prietene la bine si la greu ! 3

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns lili_a spune:

K esti gagica de gagica
many uff, pare tare rau de masina busita. Ai fost tare cu berica alcoholizata, ai petrecut noaptea cintind alaturi de Vlad?
grigore_tina multa treaba mai faci si tu dar daca zici ca te ajuta la silueta...
ionela am vazut si eu pozele in sfirsit. Ce mare s-a facut Mihnea si ce baiat frumos e
simina am o restanta la pozele tale, stau cu fereastra deschisa sa prind un moment sa ma delectez
ava policarbonatul e ala mai naspa
cory spor la diversificat!Sa ne tii la curent cum merge
ralu_seby la multi ani fericiti inainte!
laurairina referitor la “avocatu’”, iete sfatul de aur primit de je de la monis: daca faci ric-ric cu degetelul pe la codita si se duce coaja usor, e copt. Bingo! Bine ca ati inceput cu usa, vine si restul. Eu zic ca termopanele sint importante ca sa izoleze bine pt la iarna, restul incei incetisor. Imi pare rau ca rechinasa a racit
lalu firma din Vaslui la care banuiesc eu ca te referi se cheama Pifou, ii gasesti aici: http://www.harmatric.ro
Doris ce frumos povestesti de Matteo
smaranditza urechile clapauge cica sint determinate genetic, deci n-are nici un rost sa le lipesti. Se culca ea si urechea stinga, cind o sa mai creasca si-si schimba pozitiile de somn. N-o sa prea ai de schimbat sosete, ca o sa si le scoata singurel ca sa ajunga la picorus.
Alexa zi-ne si trimitem dobrogeana par-avion
dymomo mie nu mi se pare Danut slabut la 6.800, spune-i la soacra ca daca nu aveai tu lapte la tzitzi nu mai reparai copilul la stomacel,la cit de rau a fost. Fi-mea are 6.600 si cam aceeasi virsta si eu n-o vad slaba... De ce te chinui cu praf de biscuiti cind poti sa-i amesteci marul cu niste cereale care au acelasi efect si gasesti de mai multe feluri pe piata?
Lumi imi pare rau ca trebuie sa taiati frenul, dar sa stii ca si asta e o cauza pt care nu maninca prea bine, deci dupa ce rezolvati, poate se rezolva si chinul diversificarii, macar partial. Auzi, sa zici tu ca te-am uitat, cind noi ne codeam sa te deranjam ca ne gindeam ca petreci cu R
monis mare adevar grait-ai sa nu confundam ne-placerile copiilor cu ale noastre, si eu fac la fel, noroc ca ma trage sotzu de mineca. Eu sint o mega mofturoasa asa ca daca e dupa mine va minca bietul copil numa vreo 3 chestii. In plus, eu daca mi-e mie frig o imbrac desi ea e calda, etc...
gabitza ce frumos povestesti tu cum rid copiii unul de celalalt.
Diana m-ai omorit cu costumul de Batman, tare chipes e Vlad. Iar pozele in care sint toti 3...
shtephy ce strudel dragut ne-ai scris tu Imi pare rau ca te-a chinuit Iustinut cu kk mult, da’ daca nu facea, nu te ingrijorai ca poate e constipat copilu’? Glumesc si eu, ca poate mai uiti de durerea de minuta.
Eu de la 8 dimineata recuperez, gata, trimit
Va

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mitzi2005 spune:

Monisule legat de ce ziceai cu gusturile la mancare & co, mie mi se pare ca avem tendinta sa le imprimam din angoasele noastre. Am observat de exemplu ca atunci cand cade/ cadea nepoata-mea se uita la noi si daca vedea ca noi ii spunem hai sus sau ceva de genul asta se ridica printesa si o lua de la capat cu joaca. daca cumva scoteam mama (mea) vreun hii sau mai stiu eu ce, imediat incepea sa planga.
si asta am vazut si la pisoiul meu, daca tresar eu, ma sperii de vreun zgomot ceva, imediat se nelinisteste si el.
Si inca o chestie, la botez, acum, ma tot intrebau, cum doarme singur in camera lui, toata noaptea? si cu lumina stinsa? (cred ca si asta e o frica indusa) voi ce ziceti?

revin cu un post cu carti

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ramonika spune:

neata gagici

Andre - sar'na de frapucine, bune tare

Lumi - si eu m-am speriat la primul tau mesaj, ca stiu ca tu ai fost in prima serie la care am trimis PM-uri si ma gandeam cum de n-a ajuns, insa daca ai gasit pana la urma mesajul m-am linistit. daca aveam ID-ul tau de mess, ti-as fi dat acolo linkul, il vedeai mai repede.

Ancutzelu si cuscrelu - fac si eu pe dracu-n patru tura asta sa ne vedem cumva.

Diana - ai niste maini de aur

shtephy - ma bucur ca ne mai scrii si de voi, si eu o lalai cat mai mult cu alaptarea, de fapt noi inca nici 5 luni n-avem, asa ca n-am de ce sa ma grabesc. daca or merge bine toate, incepem la 6 luni.

cuscrelu - daca-ti vine sa crezi, in Siraj sunt rochii beton, ai de unde alege. iti dai seama ca nu-s cine stie ce calitate, dar si mai ieftine, insa daca totusi vrei ceva de calitate, la Otiola (P. Ros) sunt pe alese si presupun ca iti fac si la comanda, ca parca au si croitorie acolo.

madam K - dupa ce credeam ca am orbul gainilor de nu gasesc poza aia, iacata cine era de vina, chiar proprietara noii tunsori (care te prinde f. bine)

doura - pai subiectul ala maica era de prin tineretele mele si gashca de aici nu exista. oricum stiu ca m-am distrat copios, cine vrea sa citeasca (vedeti ca in primul post sunt linkuri spre capitolele anterioare, la fel de amuzante): http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=74983
mai este un subiect cu cadouri naspa, e super misto si asta, daca aveti timp de citit: http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?ARCHIVE=true&TOPIC_ID=112873&whichpage=1

Diana - floricik am anuntat-o eu, restul nu, ca nu prea au activat in ultimul timp.

lavi - unde esti, iar nu ai net? te asteptam

si eu sunt de parere ca nu trebuie sa se supere cineva daca nu e nominalizat in mesaje, nu putem raspunde la toata lumea, uneori nu ne pricepem si as avea o sugestie - cine pune o intrebare si vede ca nu primeste raspuns, decat sa vina ulterior si sa isi exprime frustarea, mai degraba mai repeta o data intrebare, sau o bolduieste, sau o scrie cu litere mai mari, ideea e sa insiste.
iar cu ziua de nastere, la fel, daca cineva nu-si aminteste (mai ales acum, ca nu mai avem lista chiar la indemana), sa vina cutarescu si sa zica "suratelor, azi (sau maine) e ziua mea, ia sariti cu felicitari, ca sar si eu cu cinstea" sau ceva de genul, ca uneori mai uitam de zilele de nastere si la cei din familie, s-apoi la atatea fete cate suntem noi aici...

Ramonika Ruxandra (30.11.2009) tati si Vladutz

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns DORIS_71 spune:

Buna dimineata si de la noi, va pup si fug ca Matteo face panarama.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laviniablaga spune:

Fetele am net, dar am musafiri!nu stiu cand pleacas, intru fugitiv, doar sa va salut si sa va pup pe toate!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns shtephy spune:

Neata fete
Tina ce sot de treaba ai ,bravo!
Cu ciorba de stevie mi-ai facut pofta ,soacra-mea o face tare buna.La fel si de loboda.
Many nu ai zis cum a fost noaptea dupa o bere reala.
Si ia arata-mi ce ai cumparat de la next
S-a linistit puiutul aseara?
Mariaandreai m bucur ca ne-ai scris iar Dianei i-ai pus o intrebare tare buna
Diana lui Floricik i-am dat eu pm ,de Simonette parca a zis cineva .
Am admirat poze minunate ,sunt atat de frumosi toti copilutii tai
Am observat ca Teodorei i-a crescut binisor perisorul ,cat de curand ii faci codite sau faci din nou pe hairstilistul
Ionela ai sa-ti gasesti rochia perfecta ,sunt sigura.Mihnea are costumatie de nasic?
Cristinaboc "chefuiala" placuta la onomastici
Andre yamiii frapucineeeee ,eu vreau!!!
Nu m-a durut mana cand l-am schimbat pe Iustinut dar daca-ti zic ca acum e plecat sotul meu sa ia ceva de la Practiker si iar am o placinta-n pampers ...Da il mai astept ca ajunge in cateva minute.
Si mie uneori mi-e teama sa-mi laud picii ,dar eu cred ca deja Chiara s-a invatat cu clima aia si nu mai raceste
Cory sa ne pove cum papa marul piticutul tau
Mitzi si eu pot zice lucrul asta despre haiutele next ,sunt de calitate foarte buna
Crissa sanatate lui bebe ,sper sa fie o raceala usoara si sa treaca repede.
Lili esti tare dulce
Si eu procedez de multe ori asa cum zici tu cu invelitul copiilor cand mi-e mie frig

trimit asta ,a venit tati si schimbam kk ciosul
sper sa revin

o duminica frumoasa!

_
Ramona , mamica Stefaniei(20nov2006) si a lui Iustin (4 dec 2009)
Poze cu Strumfici
_

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monis5 spune:

neatzaaa

am aflat intre timp despre vant (Diana ) ca poarta microbii mai cu viteza, deci riscul de imbolnavire e mai mare... destul de evident, nu?

Shtephy saracutza de tine, ce tare ai fost aseara cu flotarile
Cu policarbonatu' eu am tinut minte asa: PP=bun (pipi daca vrei ) si PC=nu bun.

AI citit aproape bine - copilul era vineri in parc cu bunica (ca bunicul de aici nu mai este din pacate de acum 4 ani). Ai mei ar veni oricand si oricat, doar ca nu am unde sa-i cazez, noi stand in 2 camere . Mama lui Tati vine 1 data pe sapt si il scoate in parc si mai sta cu el, cat fac eu o cumparatura sau o mancarica... din pacate momentan Iulian nu e f incantat, sper sa se rezolve in timp....

Strumfy - da, imi amintesc ce am povestit noi cand eram gravide despre veverite

Many - ti-am lasat offline

RamoC - nu mai stiu daca ai zis? ai incercat sa-i dai soricelului Dominic sa pape de pe degetul tau? ca poate e si el marcat de cate medicamente i-ai dat cu lingurita si n-o iubeste... zic si eu

Dymomo - oare daca iti faci piercing in buric, pana ii trece invineteala, nu merge?

Diana - ai dreptate, ultima poza e geniala. Insa tati are o mutra usor nemultumita... cunosc privirea aia tipic masculina . Una peste alta sunt tare faini amandoi

Tina - eu cu mana pe inima iti spun ca nu prea inteleg ce vrei tu sa spui in mesaje... sa nu te superi

Citat:
citat din mesajul lui grigore_tina

incerc niste suc de morcovel pentru cine vrea poate iese mai ok afara.

Mami de Bebe George-Stefan (15.11.09)

Mariaandreai - te asteptam mai des, dupa ce-ti revii din oboseala / mahmureala si sa ne spui ce mai face Miruna . Sa va traiaca tati!

Ionela - sper ca ai definit motivele si apoi le-ai dat la gunoi
Nu poti improviza ceva la o rochie mai veche, adica sa-i adaugi un bolero, un sal... nu stiu, un artificiu de asta?

Cristina boc - ce bureti? ce bureti? eu daca as avea la discretie bureti cum mancam cand eram mica, n-as pune neam gura pe carne.

Andre - buni stie ca tu saluti lumea ridicandu-i ei palaria?

intrebare - ntr-un picior - ce jucarii pt varsta de 6 luni + ati incercat si sunt faine? vreau si eu sa-i iau ceva pruncului, ca pare ca i s-ar potrivi lucruri noi de jucat. dar nu stiu cand am timp sa stau cateva ceasuri intr-un magazin de jucarii sa ma holbez la toate, asa ca daca aveti ceva experiente bune, v-as ramane indatorata

monis si piticutzul Santiago (Iulian 02 nov '09)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lidia74 spune:

MONIS, SHTEPHY inca ma supara gatul dar sper sa ii dau de cap.

SHTEPHY sar'na de link.

KRELIA iti sta mult mai bine cu parul lasat.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monis5 spune:

Mitzi - si noi ne-am pus problema cu lumina noaptea (cand era mic tineam o veioza discreta aprinsa mai mult ca sa nu ma dau eu de pereti de somn ca se trezea mai des si statea mai mult la san) si am hotarat ca o stingem si asa doarme de la 2 luni. Clar ca multe spaime, angoase etc le inducem noi copiilor nostri. Acum cand am fost acasa la ai mei, am fost mult mai constienta de lucrul asta, ca mi-am dat seama ca multe lucruri imi sunt nesuferite, doar pentru ca le sunt si lor
Cu imbracatul lui cand mi-e mie frig in casa {Shtephy) am rezolvat f simplu: ma uit la termometru: cum vad ca sunt tot 22 de grade, ma imbrac eu si lui ii dau pace

monis si piticutzul Santiago (Iulian 02 nov '09)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dymomo77 spune:

A spart si la noi primul dintzoc. Inca nu se vede dar gingia e sparta deja si se simte la pipait. Am descoperit ca ii dadusem o felie de mar si tot rupea din ea si eu ma intrebam cu ce... dupa aia am vazut mini lopatica. Culmea e ca de vreo cateva nopti doarme bine si mai baga si ziua 2 ore legat(sa nu il deochi). Deci avu dreptate doctorul dupa ce a suferit atata la colici acum dintii sunt floare la ureche.

mami fericit de Dan Mihail

Mergi la inceput