hipotonie axiala = 5q21.3q22.3

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mihaela77O spune:

Citat:
citat din mesajul lui vn_edelweiss

Multumesc din inima pentru mesaj Mihaela si multumesc tuturor mamicilor care s-au gandit la noi si ne-au citit. Pe sase iulie, la ora 19h29 s-a nascut Matei Alexandre, darul meu de la Dumnezeu.
Am visat ca o sa am baietel cu numele Matei inainte sa stim.
Pe sase iulie sufletul eu a zambit din nou....va imbratisez, cu drag, din suflet

Mami de Emma Alessia si + 39

Valentina,ma bucur din suflet pt voi!sa va dea Dumnezeu sanatate si multa putere!

MIHAELA DE ANDREEA(03.04.1997) SI MIHAITA(25.09.2003)
Blogul lui Mihaita
Vreau Sa Nu Mai Fiu DIFERIT
A&M

Viata...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diuna spune:

Super veste!!! Sa fiti sanatosi si norocosi, Floare-de-Colt!!! Dumnezeu sa va vegheze

(off topic- @mihaela770, arunci un ochi la "Glaucom", te rog?-multumesc!)

Daca iubesti viata, si viata te va iubi pe tine. – Arthur Rubinstein

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns stefanut-08 spune:

Felicitari Valentina!!
Ma bucur tare mult ptr voi. Sa dea D-zeu sa revina bucuria in viata ta.Si pe puiul meu il cheama si Matei.
Iti doresc sa iti revii repede dupa nastere si sa fiti sanatosi.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vn_edelweiss spune:

Multumesc din suflet pentru urarile voastre
Elena, sper ca sunteti bine, ma gandesc adesea la voi, va pup, cu drag

Mami de Emma Alessia si Matei Alexandre

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Vio_irina spune:

Valentina,draga mea,felicitari!!!
Ma bucur enorm!Sa fiti sanatosi cu totii si sa aveti parte de bucurii!

Mergi la inceput

Multumesc din suflet, Vio.
Multa sanatate si tie, micutei Irina si tuturor celor dragi

Mami de Emma Alessia si Matei Alexandre

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dastefa spune:

Valentina -felicitari si sa dea Dumnezeu ca Mateisa va aduca numai bucurii

p.s. ma intrebai mai demult ce fac fetele? sunt bine,Miruna si-a dat drumul si s-a dezvoltat minunat,doar cu vorbitul nu se prea grabeste dar nu imi mai fac nici n fel de griji.Acum imi dau seama ca toate manifestatile care ma ingrijorau la ea(si care m-au facut sa ma gandesc la atatea rele) nu erau decat efectul tratamentelor si a bolii prin care trecuse
din pacate nu am avut suficienta credinta si rabdare
te pup,cu drag

Mergi la inceput

Mihaela, imi cer scuze ca scriu asa tarziu, multumesc mult pentru mesaj. Ma bucur mult ca Miruna este bine, ai doua fetite minunate, mai scrie-mi despre voi cand ai timp
Despre noi, imi cer mii de scuze ca n-am mai scris, am avut momente libere si linistite cand as fi putut sa scriu, pur si simplu am tot amanat.
Emma continua sa progreseze, in ritmul ei, cu decalajul de rigoare, pediatra vorbeste de sase luni, pentru mine este mult mai adanc dat fiind faptul ca inca nu vorbeste. Emma, la trei ani, iubeste activitatile cu finalitate, puzzle, incastrari, cartile cu puzzle, jocurile de asociatie si cele simbolice, arata cu degetul imagini, imita animale, recunoaste imaginile, rosteste si cateva cuvinte, nu mereu adaptate situatiei, dar am inceput un alt program de logopedie si PECS, Makaton (pentru cunoscatori), incercam o metoda de comunicare.
In rest, multe crize de plans, tipete, de dimineata pana seara, acasa, in parc, pe strada, in magazine, lovit cu pumnii in cap sau cu capul de perete,de pat dar nu atat incat sa isi faca rau, intoleranta la frustare sau altceva datorita faptului ca nu poate comunica sau pur si simplu tulburari de comportament. Are si cateva tulburari de somn, se trezeste noaptea, mereu, vine in patul nostru sau se culca pe jos, tocmai ce a am facut un EEG asteptam rezultatele la sfarsit de decembrie.
Matei mi-a infrumusetat si luminat viata dar e atat de greu, Doamne, cat este de greu sa ma impart intre ei, parca am sufletul sfasiat, as vrea sa fiu cu amandoi in acelasi timp. Matei e doar un bebe, are nevoie de atentie. Emma e inca un bebe si cere atentie. Venirea lui Matei in viata noastra a bulversat o, Emma e mai pretentioasa, tipa mai mult, vrea mai mult, vrea in brate, nu accepta sa ii dea nici o jucarie. Emma e cateodata in lumea ei, am senzatia ca vorbeste cu o alta persoana imaginara, am senzatia ca priveste o alta persoana imaginara, se deconecteaza de la realitate, chiar si pentru scurt timp. Si sunt atat de obosita, de epuizata si culpabilizez bineinteles tot timpul, ca nu ii acord atentia necesara nici ei nici lui Matei.
Sunt multe de spus despre noi dar ma opresc aici.
Doar m-am gandit la toate mamicile deoseboite pe care le-am intalnit pe acest forum, Elena, Vio, Mihaela, Sybille, Diuna, Leditia, ma iertati daca am omis pe cineva, ma gandesc deoseri la voi, daca ma cititi lasati un mesaj, ce mai faceti, cum sunteti ?
va pup pe toate cu drag

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns stefanut-08 spune:

Draga Valentina,

Ma bucur sa citesc vesti despre voi, nu v-am uitat.Ce face micutul Matei?? Sigur este greu sa te ocupi de amandoi copiii, stiu cum este. Si eu vreau sa le acord la amndoi atentie dar nu stiu daca reusesc mereu. Irina este in clasa I si are mai multa nevoie de mine iar Stefanut a ramas bebelus asa ca nevoiele lui sunt la fel de mari.
Am facut prima cura de tratament in Ucraina si a fost foarte bine, foarte obosritor si stresant dar a meritat. Pe 26 martie mergem din nou. Acum merge dus doar de o manuta, speram sa mearga pana la sfarsitul anului. Psihis nu prea se vad schimbari, doar ca doarme mai bine si nu mai este asa de agitat.
Va pup si va doresc numai bine!
Elena

Mergi la inceput

Elena, multumesc mult pentru mesaj
Ma bucur pentru progresele lui Stefanut, sunt sigura ca aceste terapii il vor ajuta si ca o sa mearga, iti doresc mult curaj si multa incredere

Matei creste,incerc sa nu ma stresez dar nu este mereu usor dupa experienta traumatizanta cu Emma. Am avut momente cand mi se parea ca are o intarziere motorie si el si nu pot sa nu ma ingrijorez, e usor intarziat din punct de vedere motor in rest pare ok. Speram sa fie bine. Imi este greu pentru ca nu pot sa o stimulez pe Emma cat as vrea, si nu pot nici sa ma ocup de el, are si el nevoile lui; Scrie-mi despre voi cand ai timp, cum il stimulezi, nu stiu daca e corect termenul. Ce jocuri si activitati faceti?
te imbratisez cu drag,

Mergi la inceput