Aspirante optimiste - FELICITARI BEBELU!!!(483)

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns cos_minutza spune:

Bebelu eu zic sa iei Duphastone,e acelasi lucru :progesteron,atat ca unu e sintetic celalat e natural din cate stiu,dar amandoua au acelasi rol

Cosmi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Joy21 spune:

Si ca tot sunt in zona, mai as avea de dat:

- un flacon cu tinctura de branca ursului (inceput)
- utrogestan (cutie inceputa)
- acid folic de 1mg, si niste vit. pt cresterea fertilitatii la barbati (ceea ce a luat sotul meu in luna in care s-a intamplat minunea).

Daca e cineva interesat astept un PM. Pe noi ne-a ajutat ce v-am enumerat mai sus si n-as vrea sa le tin in dulap sa astept sa expire.

Victoria, mami de Anna Sofia, 10+ cu inimioara

Sofia, 1 an si 5 luni

"Nu-ti fie frica sa faci un pas mare. Nu poti trece o prapastie din doua sarituri mici."
David Lloyd George

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bebelu86 spune:

mersi mult de tot Cosmi

o sa iau in seara asta

hai k a venit si al meu. ne auzim mai incolo

http://davf.daisypath.com/WBynp2.png
Albumele noastre

In momentele fericite iubeste-l pe Dumnezeu!
In momentele dificile cauta-l pe Dumnezeu!
In momentele de liniste adora-l pe Dumnezeu!
In momentele dureroase ai incredere in Dumnezeu!
In toate momentele multumeste-I lui Dumnezeu!
Cand Iisus a murit pe cruce, El se gandea si la tine!

Eu-zice Domnul, te voi invata,si-ti voi arata calea pe care trebuie s-o urmezi ,te voi sfatui si voi avea privirea indreptata asupra ta
Cu ajutorul Bunului Dumnezeu, Fecioarei Maria si Sf. Nectarie sunt 3+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns draguta spune:

fetelor spunti-mi si mie va rog frumos, v-a recomandat doctorul duphaston pentru instalarea sarcinii, cos-minuta vad ca si tu vei fi viitoare mamica, ca ai nostrii doctori de aici parca sunt batuti in cap, nu-mi dau niciun tratament sa ma ajute si pe mine la fixare

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madutza_bra spune:

am bagat si eu un ochi sa vad ce mai faceti.
bebelu, inca nu ai spus sotului? astept reactia
eu zic sa iei duphaston , cum a spus si Cosmi, pana te duci la farmacie pentru utogestan.

cosmi, imi pare rau ca inca nu ti s-a pozitivat testul. cand ai hotarat sa mergi la dr?

iony, ziceai ca ai luat utrogestan..daca iei in continuare sa sti ca nu vine menstra...in caz ca nu e bebe ciclu apare dupa ce opresti utrogestanul. Cand l-ai luat?

Povestea nasterii

Mada, mami fericita de Cristian - 29.12.2008

Poze

---------------------------------------------
Ceea ce nu te doboara , te intareste!

Mergi la inceput

JoY, ai folosit tinctura si te-a ajutat?

eu am luat doua luni dupa care mi s-a format un chist de 4 cm, nu stiu daca neaparat de la el, dar mi-a dat doctorul 3 luni de AC in toamna anul trecut, si uite asa am mai prelungit asteptare

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bebelu86 spune:

Dragura dar de ce nu schimbi medicul?
incearca si la Bucuresti sa vb cu altcineva. ai facut ceva analize?

http://davf.daisypath.com/WBynp2.png
Albumele noastre

In momentele fericite iubeste-l pe Dumnezeu!
In momentele dificile cauta-l pe Dumnezeu!
In momentele de liniste adora-l pe Dumnezeu!
In momentele dureroase ai incredere in Dumnezeu!
In toate momentele multumeste-I lui Dumnezeu!
Cand Iisus a murit pe cruce, El se gandea si la tine!

Eu-zice Domnul, te voi invata,si-ti voi arata calea pe care trebuie s-o urmezi ,te voi sfatui si voi avea privirea indreptata asupra ta
Cu ajutorul Bunului Dumnezeu, Fecioarei Maria si Sf. Nectarie sunt 3+

Mergi la inceput

mai astept luna asta dupa care mai vad la care sa mergm, am zis si eu ca tot doctori sunt dar...
analizele hormonale nu le-am facut, ma gandesc si eu ca poate fi o deficienta de progesteron ca ovulatie am dar nu se prinde

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui draguta

JoY, ai folosit tinctura si te-a ajutat?

eu am luat doua luni dupa care mi s-a format un chist de 4 cm, nu stiu daca neaparat de la el, dar mi-a dat doctorul 3 luni de AC in toamna anul trecut, si uite asa am mai prelungit asteptare

Am luat tinctur si eu si sotul insa cateva zile si nu in luna in care am ramas. Deci nu stiu ce sa zic... Sora mea a ramas chiar in luna in care a luat tinctura.

La mine, in prima luna in care am luat duphaston a venit bebe. E recomandat de dr., 10 zile/luna, 2 pastile pe zi dupa ziua ovulatiei.. ajuta in pb de infertilitate. Eu continui acum tratamentul si in primul trim de sarcina.

Sofia, 1 an si 5 luni

"Nu-ti fie frica sa faci un pas mare. Nu poti trece o prapastie din doua sarituri mici."
David Lloyd George

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui draguta

mai astept luna asta dupa care mai vad la care sa mergm, am zis si eu ca tot doctori sunt dar...
analizele hormonale nu le-am facut, ma gandesc si eu ca poate fi o deficienta de progesteron ca ovulatie am dar nu se prinde

Exact asa era si la mine: eu ovulam, inotatorii se intalneau cu ovulul si totusi sarcina nu se prindea. Pe analizele hormonale nu aparea deficienta de progesteron, insa dupa prima luna de tratament s-a intamplat minunea! Asta da coincidenta...

Sofia, 1 an si 5 luni

David Lloyd George

Mergi la inceput