Aspirante optimiste - FELICITARI BEBELU!!!(483)
Raspunsuri - Pagina 18
cos_minutza spune:
Bebelu eu zic sa iei Duphastone,e acelasi lucru :progesteron,atat ca unu e sintetic celalat e natural din cate stiu,dar amandoua au acelasi rol
Cosmi
Joy21 spune:
Si ca tot sunt in zona, mai as avea de dat:
- un flacon cu tinctura de branca ursului (inceput)
- utrogestan (cutie inceputa)
- acid folic de 1mg, si niste vit. pt cresterea fertilitatii la barbati (ceea ce a luat sotul meu in luna in care s-a intamplat minunea).
Daca e cineva interesat astept un PM. Pe noi ne-a ajutat ce v-am enumerat mai sus si n-as vrea sa le tin in dulap sa astept sa expire.
Victoria, mami de
Anna Sofia,
10+ cu inimioara
Sofia, 1 an si 5 luni
David Lloyd George
bebelu86 spune:
mersi mult de tot Cosmi 

o sa iau in seara asta
hai k a venit si al meu. ne auzim mai incolo
http://davf.daisypath.com/WBynp2.png
Albumele noastre
In momentele fericite iubeste-l pe Dumnezeu!
In momentele dificile cauta-l pe Dumnezeu!
In momentele de liniste adora-l pe Dumnezeu!
In momentele dureroase ai incredere in Dumnezeu!
In toate momentele multumeste-I lui Dumnezeu!
Cand Iisus a murit pe cruce, El se gandea si la tine!
Eu-zice Domnul, te voi invata,si-ti voi arata calea pe care trebuie s-o urmezi ,te voi sfatui si voi avea privirea indreptata asupra ta
Cu ajutorul Bunului Dumnezeu, Fecioarei Maria si Sf. Nectarie sunt
3+
draguta spune:
fetelor spunti-mi si mie va rog frumos, v-a recomandat doctorul duphaston pentru instalarea sarcinii, cos-minuta vad ca si tu vei fi viitoare mamica, ca ai nostrii doctori de aici parca sunt batuti in cap, nu-mi dau niciun tratament sa ma ajute si pe mine la fixare
madutza_bra spune:
am bagat si eu un ochi sa vad ce mai faceti.
bebelu, inca nu ai spus sotului? astept reactia ![]()
eu zic sa iei duphaston , cum a spus si Cosmi, pana te duci la farmacie pentru utogestan.
cosmi,
imi pare rau ca inca nu ti s-a pozitivat testul. cand ai hotarat sa mergi la dr?
iony, ziceai ca ai luat utrogestan..daca iei in continuare sa sti ca nu vine menstra...in caz ca nu e bebe ciclu apare dupa ce opresti utrogestanul. Cand l-ai luat?
Povestea nasterii
Mada, mami fericita de
Cristian - 29.12.2008
Poze
---------------------------------------------
Ceea ce nu te doboara , te intareste!
draguta spune:
JoY, ai folosit tinctura si te-a ajutat?
eu am luat doua luni dupa care mi s-a format un chist de 4 cm, nu stiu daca neaparat de la el, dar mi-a dat doctorul 3 luni de AC in toamna anul trecut, si uite asa am mai prelungit asteptare
bebelu86 spune:
Dragura dar de ce nu schimbi medicul?
incearca si la Bucuresti sa vb cu altcineva. ai facut ceva analize?
http://davf.daisypath.com/WBynp2.png
Albumele noastre
In momentele fericite iubeste-l pe Dumnezeu!
In momentele dificile cauta-l pe Dumnezeu!
In momentele de liniste adora-l pe Dumnezeu!
In momentele dureroase ai incredere in Dumnezeu!
In toate momentele multumeste-I lui Dumnezeu!
Cand Iisus a murit pe cruce, El se gandea si la tine!
Eu-zice Domnul, te voi invata,si-ti voi arata calea pe care trebuie s-o urmezi ,te voi sfatui si voi avea privirea indreptata asupra ta
Cu ajutorul Bunului Dumnezeu, Fecioarei Maria si Sf. Nectarie sunt
3+
draguta spune:
mai astept luna asta dupa care mai vad la care sa mergm, am zis si eu ca tot doctori sunt dar...
analizele hormonale nu le-am facut, ma gandesc si eu ca poate fi o deficienta de progesteron ca ovulatie am dar nu se prinde
Joy21 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui draguta JoY, ai folosit tinctura si te-a ajutat? eu am luat doua luni dupa care mi s-a format un chist de 4 cm, nu stiu daca neaparat de la el, dar mi-a dat doctorul 3 luni de AC in toamna anul trecut, si uite asa am mai prelungit asteptare |
Am luat tinctur si eu si sotul insa cateva zile si nu in luna in care am ramas. Deci nu stiu ce sa zic... Sora mea a ramas chiar in luna in care a luat tinctura.
La mine, in prima luna in care am luat duphaston a venit bebe. E recomandat de dr., 10 zile/luna, 2 pastile pe zi dupa ziua ovulatiei.. ajuta in pb de infertilitate. Eu continui acum tratamentul si in primul trim de sarcina.
Victoria, mami de
Anna Sofia,
10+ cu inimioaraSofia, 1 an si 5 luni

David Lloyd George
Joy21 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui draguta mai astept luna asta dupa care mai vad la care sa mergm, am zis si eu ca tot doctori sunt dar... analizele hormonale nu le-am facut, ma gandesc si eu ca poate fi o deficienta de progesteron ca ovulatie am dar nu se prinde |
Exact asa era si la mine: eu ovulam, inotatorii se intalneau cu ovulul si totusi sarcina nu se prindea. Pe analizele hormonale nu aparea deficienta de progesteron, insa dupa prima luna de tratament s-a intamplat minunea! Asta da coincidenta...
Victoria, mami de
Anna Sofia,
10+ cu inimioaraSofia, 1 an si 5 luni

David Lloyd George