Pufuleti de ianuarie - februarie 2010 (42)
Raspunsuri - Pagina 12
evyme spune:
Buna ziua de la noi!
Acum a plecat tati la serviciu, asa ca avem si noi loc la pc
Din pacate, se pare ca avem o zi proasta azi... Prima trezire la 6, dar de papat abia pe la 7.15 putin, a adormit pe la 8.30, si apoi papa la 10.45, 11.45, 13.45 Acum e marait si nu prea stie ce vrea, nici sa pape, nici nani, nici joaca, nimic...
din 10.02.2010 fericita de Sebastian Mihai
cum a venit pe lume pustiu`
poze bebe Sebastian
decenuela spune:
m-am intors de la cursuri ba chiar am fost si la cumparaturi...
raportez situatia sub control...jiji cuminte tasu ink intreg la cap, ba chiar imi povestea ce balacarea jiji ..etc...chestii pe care io le vad toata ziua....las k e bine sa mai stea si el..sa se cunoasca mai bine...vb reclamei.
pe maine am lapte asa k azi strang un biberon pe care sa i-l dau la 12 cand se trez sa vad si io....tot din ora in ora se va trezi? le incerc pe tote k ma termina noaptea..efectiv de cheauneala pierd sirul evenimentelor noctrne...
Mihaela, de LUCA ... minunea de la miezul noptii...
Povestea unui...petrecaret
poze
AMR....,7.5, LA NAIBA, nu-i de bine.....
decenuela spune:
ioana...io am pompa electrik de la NUK am luat-o de pe ocazii tot de la tipa din tm..cu 150 sunt multumita....nu o fol des dar ma linisteste k o am....dupa 2 manuale...
harnicutz...mi s-a fc pielea de gaina...asa a patit si bea...of doamne..tre sa avem mare grija de ei...
jiji sta lnga mine suge spre adormitelea. am incercat sa-l pacalesc k suzeta parca i-am bagat kk in gura..
Mihaela, de LUCA ... minunea de la miezul noptii...
Povestea unui...petrecaret
poze
AMR....,7.5, LA NAIBA, nu-i de bine.....
cristies spune:
Buna fetele!
Felicitari pentru stelute!! Pe cai, pe cai ca urmatoarele sunt rosii!!!
Am vazut ce evenimente ati avut ieri... ma inscriu si eu... am luat o minge in sanul stang de am zis ca o sa cad de durere...
Am vazut ca era Larisel, poate mai intra, si pentru Haircut: apa termala nu este imbuteliata cu freon ci cu azot (eu am verificat doua firme).
Am editat ca am mancat un spatiu in link si o redundanta
_
Cristina, de gargaritz Alexis.
Povestea zilei de 6.01.2010
Cresc
miremia spune:
Fetele, Cris_mario este bine. Au fost putin racite, iar acum nu are net. Va pupa pe toate!
Si daca cris_m tot nu intra va spun eu ca azi am calcat, am spalat am facut curatenie (mai am de aspirat si de spalat pe jos, dar doarme pisicutza).
Decenuela felicitari lui tati ca s-a descurcat! O mai lasam si eu pe a mea cu tati si se descurcau, insa daca sunt acasa si o las cu el incepe dupa 10 minute...uite, se uita dupa tine...vrea sa-ti simta mirosul...vrea lapte, sigur vrea lapte.
Mirela fericita de Mara Ioana
miremia spune:
Citat: |
citat din mesajul lui cristies Buna fetele! Felicitari pentru stelute!! Pe cai, pe cai ca urmatoarele sunt rosii!!! Am vazut ce evenimente ati avut ieri... ma inscriu si eu... am luat o minge in sanul stang de am zis ca o sa cad de durere... Am vazut ca era Larisel, poate mai intra, si pentru Haircut: apa termala nu este imbuteliata cu freon ci cu azot (eu am verificat doua firme). Am editat ca am mancat un spatiu in link si o redundanta _ Cristina, de gargaritz Alexis. Povestea zilei de 6.01.2010 Cresc |
Multumim!
Saraca de tine, n-ai facut scandal?
Mirela fericita de Mara Ioana
ioana_fota spune:
Fetele operatiune reusita a iesit un pic soarele si zdup rpd afara 15 min adormit pe loc .Daca o fi frumos o mai scot si maine un pic usor, usor.Pai nici eu nu scot mai mult de 30 mil dar ma mulg cu mana ca nu am pompa de aceea va intrebam de care aveti tot acolo pe ocazii am gasit la 190lei de la mustela pompa o fi buna?
de Maria Alexandra 26.03.2010
Doamne ajuta-ne sa crestem mari si sa fim bine
poze
Sa ne descretim fruntile
poze Maria Alexandra
alexutzzza spune:
Am fost si noi afara, prima iesire de una singura cu copilul de 2 ore! deh da RATUSCA exemplu bun aicia! Am mers in Parcul National, fac cam 15 min pan acolo pe jos....e plictisitor sa iau Bvd Decebal mereu la pas, dar merita, e frumos, era plin de copii si periculos de bine inzestrat cu Vata de zahar pe batz, floricele cu caramel, o rotiserie vis a vis de parc ce mirosea imbietor a shaorma... Bineinteles ca nu am rezistat unei pungi medii de floricele cu caramel!
de Yannis
AMR 7 kile.... si nu vor sa plece singure
iulenca spune:
Citat: |
citat din mesajul lui miremia Fetele, Cris_mario este bine. Au fost putin racite, iar acum nu are net. Va pupa pe toate! Si daca cris_m tot nu intra va spun eu ca azi am calcat, am spalat am facut curatenie (mai am de aspirat si de spalat pe jos, dar doarme pisicutza). Decenuela felicitari lui tati ca s-a descurcat! O mai lasam si eu pe a mea cu tati si se descurcau, insa daca sunt acasa si o las cu el incepe dupa 10 minute...uite, se uita dupa tine...vrea sa-ti simta mirosul...vrea lapte, sigur vrea lapte. Mirela fericita de Mara Ioana |
Acelasi fix are si al meu sot. Daca ar fi dupa el i-as da sa suga din sfert in sfert de ora.
MARIUKU PUI DE IULENKA - POVESTEA NASTERII
VARSTA MARIUKU
www.flickr.com/photos/64178045@N00/sets/" target="_blank">PUIUTII MEI VLADIMIR SI MARIUKA
www.webshots.com/user/iulenca" target="_blank">TOT PUIUTII MEI IUBITI
www.dropshots.com/iulenca" target="_blank">MARIUKU MIK
alexutzzza spune:
Miremia Felicitari ptr rezerva de la congelator! la mai multe!
Haircut felicitari ptr stelute!
bubu cred ca a fost ingrozitor incidentul, brrrrr
Larisel frumoasa poza din IOR
Bea nu-i bun infometatu la casa omului...pe mine ma face irascibila si nervoasa rau...
Si pan la urma tie ti-a venit ciclu in toata regula dup ce ai oprit cerazette?
ioana sunt 100% de acord cu LARISEL, treb sa iti faci curaj si sa scoti fetita, ai sa vezi ce bine ii face, mie dr mi-a zis ca de ce nu scot copilu afara (cand avea vateva zile si ningea perdele perdele de zapada ) ca ce are? ii trag copertina si il tin la aer ca vezi Doamne copilul ARE DREPTUL LA AER CURAT!
Si privitor la scos laptic, tu esti inca la inceput, nu s-a reglat bine productia de lapte, Miremia are mai multe mese de san date si s-a reglat productia, mia ales pe masura ce bebe creste si suge mai mult, se regleaza si lapticul sa fie mai mult, cred ca asta e explicatia
de Yannis
AMR 7 kile.... si nu vor sa plece singure