Pufuleti de ianuarie - februarie 2010 (42)
Raspunsuri - Pagina 11
happyella spune:
haircut ce noapte agitata a avut Maia si voi pe langa ea.... asa nopti am avut si eu o saptamana intreaga cand a avut colici puternici pitica la 1 luna... si uitasem, dar eram zombie atunci
miremia am vazut ca lista e deschisa pentru colacul de baie ... vrem si noi... sa fie o culoare asa de fetita daca se poate... multumim frumos ca te ocupi
fericita de buburuza Andreea Maria
larisel spune:
ioana Ceai pt stimularea lactatziei gaseshti in orice farmacie. Eu il prefer pe cel de la Fares pt ca este cel mai accesibil la pretz (3-4 lei cutia cu 20 plicuri). Si fac zilnic 1.5-2 litri si consum 7-10 plicuri pe zi. Mai luasem o data unul strainesc de la sensiblue, nu mai shitu cum se chema. Era mai aromat si mai placut la gust dar costa vreo 7 lei, cam mult pt cantitatzile industriale care imi trebuie mie.
din 09.12.2009 mami de Katya Natalia & Sofia Alena
Albume: L0-3; L4; L5
ioana_fota spune:
larisel din ala folosesc si eu dar nu beau mai mult de 4 cani pe zi sincer si cred ca daca nu beam deloc nu aveam cine stie ce laptic.mersi .
de Maria Alexandra 26.03.2010
Doamne ajuta-ne sa crestem mari si sa fim bine
poze
Sa ne descretim fruntile
poze Maria Alexandra
happyella spune:
ratusca cum e Andrei azi? sper ca la fel de vesel si pus pe glume ....
un buchet de sa uitati sperietura de ieri
fericita de buburuza Andreea Maria
ratusca_mica spune:
Citat: |
citat din mesajul lui happyella buna fetele! brrr! bubu ce sperietura ati mai tras si voi...mi s-a pus un nod in gat cand am citit ... multi -ici pentru mamica curajoasa si piticul Raul hai sa ma laud si eu cu fi-mea ... ca acu' un sfert de ora a adormit singura... dupa 2 ore de joaca am plimbat-o putin prin casa si apoi am pus-o in patut... am venit sa va citesc si intre timp a adormit fara leganat, cantat etc ... nu stiu daca mai pup curand asa ceva... eu sper ca da ca tare bine mai eeee... fericita de buburuza Andreea Maria |
Andrei adoarme singur de cand l-am adus acasa, foarte rar a trebuit sa il tin pe piept si sa il mangai usor vreo 5 minute ca sa adoarma, in rest, ori adoarme in timp ce mananca ori imediat dupa. Banuiesc ca sunt foarte norocoasa, asa-i?
Ratusca mami de Andrei Ioan (12.01.2010)
AMR 7 kile cucuiete si inca 7 pana la starea de Nirvana... a, pardon Gazela!
ratusca_mica spune:
citat din mesajul lui larisel ioana Ceai pt stimularea lactatziei gaseshti in orice farmacie. Eu il prefer pe cel de la Fares pt ca este cel mai accesibil la pretz (3-4 lei cutia cu 20 plicuri). Si fac zilnic 1.5-2 litri si consum 7-10 plicuri pe zi. Mai luasem o data unul strainesc de la sensiblue, nu mai shitu cum se chema. Era mai aromat si mai placut la gust dar costa vreo 7 lei, cam mult pt cantitatzile industriale care imi trebuie mie. din 09.12.2009 mami de Katya Natalia & Sofia Alena Albume: L0-3; L4; L5 |
Ce ciudat, eu cumpar pachete de seminte de chimen si seminte de anason si le combin in olita in care fierbe apa de ceai... credeam ca asa face toata lumea si, de fapt, voi il luati gata preparat... cum ii zice?
miremia spune:
citat din mesajul lui ioana_fota larisel din ala folosesc si eu dar nu beau mai mult de 4 cani pe zi sincer si cred ca daca nu beam deloc nu aveam cine stie ce laptic.mersi . de Maria Alexandra 26.03.2010 Doamne ajuta-ne sa crestem mari si sa fim bine poze Sa ne descretim fruntile poze Maria Alexandra |
In prima luna nici eu nu am avut cine stie cat lapte. Abia scoteam cate 100 ml pt o masa.
Mirela fericita de Mara Ioana
ratusca_mica spune:
citat din mesajul lui happyella ratusca cum e Andrei azi? sper ca la fel de vesel si pus pe glume .... un buchet de sa uitati sperietura de ieri fericita de buburuza Andreea Maria |
E bine, multumim de intrebare, a papat si tzitzi si LP de dimineata si a dormit, s-a mai jucat la bara de jucarii, l-a mai pus mami la munca pe burtica sa isi intareasca muschii gatului (chiar se vede progres de la zi la zi!) si are asa o miscare de parca ar vrea sa se intoarca pe spate, isi arunca cumva unul dintre piciorute, e foarte comic. Nu pare sa aiba sechele, l-am cautat de cucuie si nu are, nu reusesc sa imi explic ce echilibristica a facut el acolo si cu ce parte a atins de fapt prima oara parchetul si pace!
Nora ce face, toate bune?
ratusca_mica spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui miremia
In prima luna nici eu nu am avut cine stie cat lapte. Abia scoteam cate 100 ml pt o masa. Mirela fericita de Mara Ioana |
Asta numesti tu lapte putin? Eu scoteam cate 30-40 ml pentru o masa de-a lui in prima luna...
larisel spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui ratusca_mica
Ce ciudat, eu cumpar pachete de seminte de chimen si seminte de anason si le combin in olita in care fierbe apa de ceai... credeam ca asa face toata lumea si, de fapt, voi il luati gata preparat... cum ii zice? Ratusca mami de Andrei Ioan (12.01.2010) AMR 7 kile cucuiete si inca 7 pana la starea de Nirvana... a, pardon Gazela! |
Ceai pt stimularea lactatziei de la FARES. Mai are in componentza pe langa chimion si anason si: cimbrishor, fenicul, menta ... parca.
din 09.12.2009 mami de Katya Natalia & Sofia Alena
Albume: L0-3; L4; L5