LMA!Ghiocei de Martie-Aprilie 2009**199**
Raspunsuri - Pagina 16

Floric spune:
Sophilica superba ca intotdeauna. Cat despre interpretare...orice ar face va fi cea mai tare.
Poze Raru
Poze noi
Rares Rarisel cel mai frumusel

Floric spune:
Ca uitai sa va atentionez mai de mult...Stiti concursul acela Happy la care participasem eu? De v-am rugat sa imi trimiteti coduri? Am si castigat (si datorita voua): un pachet de 70 si unul de 54 si 2 pachetede paturici.
Acum pt ca s-a prelungit termenul final al concursului...DACA MAI AVETI CODURI MAI IMI TRIMITETI?
Poze Raru
Poze noi
Rares Rarisel cel mai frumusel

Anaan spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Floric Ca uitai sa va atentionez mai de mult...Stiti concursul acela Happy la care participasem eu? De v-am rugat sa imi trimiteti coduri? Am si castigat (si datorita voua ![]() Acum pt ca s-a prelungit termenul final al concursului...DACA MAI AVETI CODURI MAI IMI TRIMITETI? ![]() Poze Raru Poze noi Rares Rarisel cel mai frumusel ![]() |
Floric, da-mi un PM cu adresa ta.

Ana, mama lui Andrei (14.03.2009)

Anaan spune:
Am admirat-o si eu pe Sophiphi cea frumoasa! E faina si cu mot si fara mot! Si tortul arata foarte bine
... si mami tare eleganta ( ce ordine neinspirata!, dar mi-e cam pofta de ceva dulce, nu stiu ce am
)
Mie mi-a placut mult nasa- tanti roscata imbracata total pe gustul meu

Anaan spune:
La predictii, hai sa-mi asum eu postura romanticei: o sa traiasca o iubire romanesca ( am vazut ca a ales ceva roman de la Polirom), finalizata cu o minunata casnicie, cu un tanar plin de bani

Anaan spune:
citat din mesajul lui olishka Salutare!!! Va rog sa sariti cu niste sfaturi caci ma imt tare rau. Ieri am alaptat mai putin, caci David a mancat bine tot ce i-am dat. M-am culcat cu sanul mai plin ca de obicei si putin dureros. De dimineata ma durea rau. Acum am frisoane si simt ca lesin daca ma ridic. Abia maine ajung la dr. Ce sa ac pana maine caci abia ma tin pe picioare. ![]() Olga, mamica lui David iepurasul ![]() ![]() |
Olga, eu, din pacate, nu ma prea pricep la asa ceva, dar retin dintr-o discutie mai veche a fetelor ca ar fi recomandat sa pui gheata la sanul dureros, ca ar calma durerea.

simonapro spune:
LA MULTI ANI! ghiocel de Bombonique
si mamei multe
Am vazut pozele cu absolventii Arald si Sophiphi: superbi amandoi!
Olga: eu am patit asa ceva cand avea Lucian cateva luni, am facut febra si mi-a fost tare rau de nici nu puteam sa stau in picioare nu stiam de la ce,ca nu ma durea sanul decat putin, doctora mea desteapta mi-a dat antibiotic ca aude ea ceva la plamani. Nu mai tin mare lucru minte, stiu doar ca mi-am pus comprese rece la sanul cu pricina si m-am masat mult, mai ales la dus. Ai grija daca nu trece pana maine si faci febra dute la doctor sa nu faci o infectie mai urata.
multa sanatate!
Mami de Lucian(16.03.2009) si de
Sebastian(05.08.2003)

simonapro spune:
Monvas: la multi ani fericiti impreuna
Floric: pana cand putem sa-ti trimitem coduri?
Ce sa va mai spun ca Lucian ieri ne-a luat poza de la nunta si ne-a aruncat-o in wc, tocmai am scos-o dintr-o rama si nu am apucat sa-i cumpar alta si el s-a ridicat pe varfuri si a luat-o, nu mi-am dat seama ca a crescut si ajunge pe te miri unde, bine ca am mai recuperat ceva din ea ca am fost pe faza, ca tot ne-am invechit facem 10 ani in iunie de la nunta
Mami de Lucian(16.03.2009) si de
Sebastian(05.08.2003)

Anaan spune:
citat din mesajul lui simonapro Ce sa va mai spun ca Lucian ieri ne-a luat poza de la nunta si ne-a aruncat-o in wc ![]() ![]() Mami de ![]() ![]() |

Anaan spune:
citat din mesajul lui simonapro ca tot ne-am invechit facem 10 ani in iunie de la nunta ![]() Mami de ![]() ![]() |
Multi ani fericiti si de-acum incolo!