LMA!Ghiocei de Martie-Aprilie 2009**199**
Raspunsuri - Pagina 15

Monnvas spune:
A, si cum neuronul meu proceseaza mai greu. In legatura cu mesajul Biancai, ca daca mananca o data la nush cat timp nu-i bai. S-ar putea ca un copchil cu memorie mai de elefant sa tina minte faptul ca exista si alternative gustoase, fie si prin noutatea lor, la mancarea bebeluseasca nesarata si sa inceapa sa ti-o refuze. Fetita unor prieteni a primit de cateva ori bobo si de atunci greu greu cu mancarea, cand se pune la masa incepe sa planga dupa bobo. Si acum face 2 ani, nu-i nici ea asa mare.
Monica mami de cu motoras CRISTIAN
(7.03.2009)

Ilinca_M. spune:
Tufete, in primul rand va multumesc din suflet pentr urari!
Iar tufetele care m-ati sunat sau ati dat sms sa stiti ca m-ati impresionat pana la lacrimi! Mi-a fost si rusine, ca eu n-am sunat pe nimeni, eu in telefon aveam numerele fetelor care m-au anuntat cand au nascut si pe cele pe care le-am anuntat eu.... Asa ca: Novus, Mihaela, Monnvas, Olishka, Gaza (in ordine cronologica:))) si Gigelica (era un morcov, nu?:)) si familia Saby
- multumesc din nou! Cel mai mare "challenge" a fost cu Monvass, mama, ce mi-am concentrat urechile, nu-s obisnuita cu asa rapiditate in vorbire, noi pe-aici, vorba aia:"si melcul...tzushti!":)))
Asa...de ziua ei Sophiphi s-a trezit cu muci (de la "norul islandez" ce-a adus un soare inselator cu grade extrem de putine) dar la "party" a fost in forma maxima, pana a adormit in carucior si a tras la aghioase cam o ora jumate, in chiotele celorlalte doua fetitze. Cred ca a avut o stare subfebrila de a dormit atat si s-a trezit f. prost dispusa, asa ca la taiatul motzului a plans. A ales asa:1) inel de aur; 2)cartea; 3) banii; fetelor, e randul vostru, sa vad interpretari!:)))
Acasa i-am tras eu un breton futurist ce n-a vazut Parisu' (adica scurt, inegal,caraghios-dar normal ca-i sta senzational!!!:)))
Eeei, azi-noapte am avut niste aventuri. Pe la 11 s-a trezit din somn plangand rau, apoi a tras o voma incolora in jet, plans necontrolat...la un mom.dat vad ca e semi-constienta, am crezut ca tot mor; stiam de la voi de spasmul plansului sau cum, am tot urlat la ea, dar m-am gandit: daca e pe cale sa faca convulsii febrile?! Sau daca lesina? I-am zis sotului:"tine-o ca eu chem Salvarea" la care el sa moara, nu alta, ca eu eram shocata dar lui nu puteam sa-i zic nimic si el tot repeta:"de ce? ce are? ce se ntampla?", ma mir ca n-a leshinat el.
En fin, am mers la Urgentza, stiam ca e o prostie dar vroiam totusi sa ma linistesc. O adormita plictisita i-a luat febra, s-a uitat in gat (nu e rosu) si i-a pus un supozitor calmant. Na, in fine, pe drumul spre casa, dupa ce a tras doua ragaituri cutremuratoare, s-a linistit.
Acum scumpa de ea e molesita, n-a vrut sa pape decat tzitzi si la ora 10 a adormit in scaunelul de masa, ca niciodata la asa ora!! Acum e in patutz, din cand in cand o pipai dar nu pare sa aiba febra, apreciez un 37, 37 cu 5. Nu i-am dat niciun medicament.
Va invit sa vedeti ultimele poze cu motz/par in ochi aici(sunt si cateva de la Paste de la Lapushel): http://community.webshots.com/slideshow/577439937jIBXGw?mediaPosition=1
Si apoi sa vizualizati noua semnatura!!
mami de Sophia-Diana (Sophiphi)
1 AN!
Manole forever

Ilinca_M. spune:
Apropo de copilul nesociabil, la ziua lui Phiphi au fost doua fetitze, ambele cu parinti AP, una de 2,7 ani si una de 1,4 ani: niste scumpete, vesele, curioase, curajoase...Cea mai mare are un limbaj de pici in kur (drujba, compresor, impozitare...dar folosite in context, ramai afish) si e inca alaptata (apropo de cei alaptati mult care raman "papa-lapte", mutalai,blegi etc...). Tot ma intreba:"Ce face Sophia?" Eu:"doarme" Ea:"sforaie?"
Fetita de 1 an si 4 luni e tot Sofia (dar fara ph:))), are o viteza la mers de numa si e o tzitzofila, ma distra cum isi cerea ea portia (a mea nu cere, cum ziceati de ai vostri, Maria, Vladimir, Mutzu etc). Abia astept s-o vad si eu pe a mea alergand asa.
A primit Sophia un balansar-elefant roz imens, ieri ne-am dat pe rand, eu si sotzul. Mare distractie!:))
1 AN!
Manole forever

Monnvas spune:
Sophiphi
Superba fata, super petrecere. Sa indraznesc sa laud si fotograful sau imi dati peste maini?
Se vede ca are mana si ochi de artist.
si sa-i treaca indispozitia.
Monica mami de cu motoras CRISTIAN
(7.03.2009)

Ilinca_M. spune:
Va multumesc de aprecieri, si io continuu sa ma minunez cum o fiintza banala dpdv fizic ca mine a copt asa un cozonacel frumos.
Cat despre fotograf, el nu suporta ca tot pun fotografiile inainte sa le prelucreze, ca io nu vad ca trebuie modificat acolo si acolo si lumina si contrastu' si mama soarelui si de ce n-am rabdare?! E, uite de-aia, ca mie-mi plac si asa, brute:)))
Acum juma de ora am auzit niste zgomote ciudate in camera la Sophiphi, parca sughitza...Cand m-am dus, era in picioare in patutz cu un ranjet pana la urechi si chiuia de una singura...No, deci si-a revenit. N-a vrut sa manance pana nu i-am prezentat retzeta magica: avocado simplu, turtit cu furculitza si atat! Mai sunt copii carora sa le placa gretzoshenia aia in stare pura?!
Nu mi-ati facut interpretari la motz
1 AN!
Manole forever

Bianca2503 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Ilinca_M. Va multumesc de aprecieri, si io continuu sa ma minunez cum o fiintza banala dpdv fizic ca mine a copt asa un cozonacel frumos ![]() Cat despre fotograf, el nu suporta ca tot pun fotografiile inainte sa le prelucreze, ca io nu vad ca trebuie modificat acolo si acolo si lumina si contrastu' si mama soarelui si de ce n-am rabdare?! E, uite de-aia, ca mie-mi plac si asa, brute:))) Acum juma de ora am auzit niste zgomote ciudate in camera la Sophiphi, parca sughitza...Cand m-am dus, era in picioare in patutz cu un ranjet pana la urechi si chiuia de una singura...No, deci si-a revenit. N-a vrut sa manance pana nu i-am prezentat retzeta magica: avocado simplu, turtit cu furculitza si atat! Mai sunt copii carora sa le placa gretzoshenia aia in stare pura?! Nu mi-ati facut interpretari la motz ![]() mami de Sophia-Diana (Sophiphi) 1 AN! Manole forever |
Interpretare...
Dupa ce citeste toata biblioteca, se declara nemultumita si zice ca nu poate scoate bani daca invata carte. Asa ca se apuca de manele ca cu rocku' mori de foame, de unde rezulta ca se impodobeste cu aur si face bani, manca-ti-as!
Sa nu te superi pe mine, dar asta mi-a venit in cap. Si de Vladimir am zis ca o sa se faca un cocalar care repara jgheaburi (bani, aur, surubelnita)

Ilinca_M. spune:
:)))
Nici n-ar fi rau! Io de cand s-a nascut zic c-o punem sa se faca manelista sau dansatoare, sa castige si la noi in casa cineva bani!:)))
1 AN!
Manole forever

saby spune:
Sophiphi duuuuuulce rau de tot, m-a lesinat de tot cu mutritele ei, mai ales alea serioase
.
Interpretare....o sa citeasca atata despre manufacturarea bijuteriilor incat isi va deschide propriul ei magazin de bijuteri hand made si o sa faca muuuuulti bani , ei cum e???. Oricum interpretarea Biancai e cea mai tare
.
Pupam Sophiphi sa se faca bine, poate a fost doar o indigestie din cauza emotiilor la primul ei party , si pupam
si Mutzu al Dianei sa nu mai fie maraicios.
Sabina mamica fericita de Maia Andreea ( 07 apr 2009)
www.flickr.com/photos/39734204@N04/" target="_blank">Printesa Maia
Petrecere 1 an Maia

olishka spune:
Salutare!!!
Va rog sa sariti cu niste sfaturi caci ma imt tare rau. Ieri am alaptat mai putin, caci David a mancat bine tot ce i-am dat. M-am culcat cu sanul mai plin ca de obicei si putin dureros. De dimineata ma durea rau. Acum am frisoane si simt ca lesin daca ma ridic. Abia maine ajung la dr. Ce sa ac pana maine caci abia ma tin pe picioare.
Olga, mamica lui David iepurasul