LMA!Ghiocei de Martie-Aprilie 2009**199**

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Anaan spune:

Mie asta nu-mi place deloc: cand copilului nu-i e pofta, nu cere, dar i se ofera oricum tot felul de tampenii, ca sa demonstram ca mananca orice. Vorba lui Novus, pai si kkt daca-i dai, el gusta! presiunea asta, exercitata cu zambetul pe buze de cei din jur, ma scoate din sarite!

Ana, mama lui Andrei (14.03.2009)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anaan spune:

Citat:
citat din mesajul lui Dodo-pui

Citat:
citat din mesajul lui novus

Pe mine mai nou ma distreaza cum se minuneaza unele ca inca alaptez, wow sa vezi si sa nu crezi ! Urmeaza de multe ori o prelegere despre laptele care s-a ''stricat'' si nu mai e bun de dat copilului si alte aberatii de genul asta !

eu le raspund ca o alaptez pana se marita si daca-i nevoie il alaptez si pe barba-su

r]Bazar general pe DC

Blogul Speranta moare ultima
Blogul lui Bogdan Andrei , goblenuri,Varsta lui Donu' Bodo,Varsta Isabella-Elena

Credinta vede invizibilul, crede incredibilul si primeste de la
Dumnezeu imposibilul!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dodo-pui spune:

Citat:
citat din mesajul lui Anaan

Mie asta nu-mi place deloc: cand copilului nu-i e pofta, nu cere, dar i se ofera oricum tot felul de tampenii, ca sa demonstram ca mananca orice. Vorba lui Novus, pai si kkt daca-i dai, el gusta! presiunea asta, exercitata cu zambetul pe buze de cei din jur, ma scoate din sarite!

Subscriu...nu stiu daca toti dar sigur Isabella daca-i dai orice ,gusta...ca-i de mancare ori ba.Si a gustat multe minuni si nu chiar pentru varsta ei...din cauza de frate mare,prieteni cu copii dar o data nu-i bai...
Si a gusta e una a maca pana"plesneste matu'"e alta

Bazar general pe DC

Blogul Speranta moare ultima
Blogul lui Bogdan Andrei , goblenuri,Varsta lui Donu' Bodo,Varsta Isabella-Elena

Credinta vede invizibilul, crede incredibilul si primeste de la
Dumnezeu imposibilul!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dyana27 spune:

intru si eu repede repede sa pup mult niste falcute adorabile de SOPHIPHI si GAZULINA MICA; nici ca se puteau sarbatori una fara celalata, ca sunt ceva de speriat amandoua cat sunt de dulci si perfecte; bubuline mici va pup mult de tot, sa cresteti mari si sanatoase, sa fiti iubite toata viata si sa aveti noroc cu caru';
Ilinca si Gaza mare sa va traiasca minunile, sa le iubiti si sa le pupaciti toata viata de acum inainte, sa le ocrotiti mult de tot.... si multa rabdare in convingerea sotilor sa nu cumpere pusti de calibru mare pentru alungat pretendentii

Diana- mami super fericit de mutzunel incredibil David Gabriel 1 aprilie 2009
UN ANISOOOOOOOOOOOR!!!!
dezMOTZarea
cum am venit pe lume

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns inapreda spune:

Buna seara si pupici la toata lumea, LA MULTI ANI pentru nora mea impecabila, SOPHIPHI si pentru o alta feblete a mea, GAZII cea "cu vino-ncoa'"; pentru mamici.

Gina lu' Ian
Ian are 1 an!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Kea spune:

Sophiphi!

Gazulina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dyana27 spune:

eu am culcat mutzunelul mai tarziu azi, pe la 9 si ceva, ca poate poate se trezeste si el mai tarziu; e foarte nasol cu trezirea la 6... mai ales ca evident ca nu-l conving sa mai stea in pat si da trezirea la toata casa; azi la 6 jumate am mutat surioara in dormitor la noi si i-am inchis usa, ca era saraca dupoa 2 garzi si intra in alta... macar a dormit si ea pana la 8; l-a tinut cristi la joaca si eu am mai motait in sufragerie pe canapea, cu el ba pe mine sa ma mozoleasca sau sa-mi dea cu cate o jucarie in cap, cu mareaiala de rigoare de protest ca nu ma joc cu el si.... cu lips ade rabdare a lui cristi.. asa ca la 8 l-am luat pe sus, l-am culcat in pat, bagat titi si somnic de voia amandoi pana la 10; eu fac ce fac si nu reusesc sa adorm inainte de 1, tot imi gasesc cate ceva de facut; si toata noaptea ma "suzeteste", ca ala nu e supt, e rasfat la titi pentru trecut durerea de dinti; mi-e groaza ca azi iar s-a incins putin si baleste la greu, si a facut kk de 2 ori, si usor moale... o luam de la capat; data trecuta dupa 5 zile de 39 de grade i-a aparut un singur dintisor dar i-au crescut foarte tare 3 maselute... care cred ca vor sa iasa acum, ca iar s-au umflat ca naiba si le-ar scarpina si cu peria de biberoane daca ar putea; si e si maraicios, abia ne-am inteles azi cu el... se intreba cristi cum rezist toata ziua cu el asa... pai nu e asa mereu!!!!!!!! e asa de la dinti, ce sa-i fac saracutul daca-l doare; bine, daca ar fi dupa el l-ar indopa cu nurofen si panadol.... ca sa stea linistit.... el nu intelege ca asta e, trebuie sa ai rabdare cu el, ca trec si dintii; oricum, chiar m-a ajutat in ultima vreme cu copilul (comparativ cu ce facea inainte, nu va ganditi ca-l da harbnicia afara din casa), adica il mai ia cate 10-15 minute la plimbare; eu ma multumesc si cu 5 minute cat sa mai fac un pishu sau sa-mi fac un ness; de mancare nu poate fi vorba, ca e onligatoriu sa stea cu mine la masa, sa mai aiba in vizor, sau macar in bucatarie sa care maturi si forase prin toata casa

Diana- mami super fericit de mutzunel incredibil David Gabriel 1 aprilie 2009
UN ANISOOOOOOOOOOOR!!!!
dezMOTZarea
cum am venit pe lume

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns novus spune:

Gata ne-am intors din vizita unde Alexandra a fost la inaltime ca de obicei: s-a jucat cu 2 baieti de 6 respectiv 12 ani care construiau diverse chestii cu lego, ea le darama si radea pana sughita apoi ii fugarea pe baieti !
Drept dovada deja

Sa va povestesc o faza de la prietenii la care am fost : vin niste amici cu un baietel de 2,5 ani, de cum ajung incep sa ne spuna ca baietelul lor nu suporta copiii, ca nu e sociabil si alte chestii, se aseaza langa noi pe covor, repede il dezinfecteaza de zici ca veneau de la cautat prin gunoaie , scot o gramada de masinute din geanta si incet-incet se leaga un joc dirijat de baietii mai mari
La un moment dat unul dintre ei chiuie de bucurie moment in care baietelul se pune frate pe un plans cu lacrimi de numa' !
Parintii repede il duc in hol si apoi in urmatoarele 5 minute strang jucariile si pleaca motivand ca nu are rost sa chinuie copilul, ca asa e el

No pe mine una m-au lasat gura cascata, cred ca totusi nu procedeaza bine pt ca exista o problema care clar nu se rezolva fugind de ea !

Nu stiu cum ar trebui sa procedeze dar oricum nu asa

Acum cunoscandu-i si pe ei , inclin sa cred ca au si ei partea lor de vina pt ca sunt super super grijulii si protectori cu copilul, la ei programul e strict si nu sufera nici o derogare adica daca ora de baie e 21 nu conteaza cine a venit sau unde sunt ca pleaca glont acasa

In fine, ma bucur ca nu avem probleme de genul asta si sper sa nici nu avem

Mami lui www.flickr.com/photos/31088780@N05/" target="_blank">Alexandra (03.03.09)
Am implinit 1 anisor !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Kea spune:

Ah ca mi-am amintit. Pisik parca spunea ca ea are jucariile numai intr-o camera. Daca gresesc persoana, scuze. Eu cred ca e gresit. Vad la al meu ca se plictiseste sa stea numai intr-o camera, isi ia jucariile si le plimba dintr-o camera in alta, si le mai lasa pe acolo, ii place cand se duce si le gaseste, e in continua miscare. Plus ca de fiecare data mai descopera pe acolo cate un dulap, un sertar in care isi mai pune cate o minge, iar o ia, iar o pune...Poate daca mediul e tot mai incitant, nu mai vrea atat de mult in brate si devine mai activa. Sper ca n-am suparat Pisik-ul.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns novus spune:

Noapte buna !!

Mami lui www.flickr.com/photos/31088780@N05/" target="_blank">Alexandra (03.03.09)
Am implinit 1 anisor !

Mergi la inceput