Dulceturi si papanasi de sept-oct 2007 (385)
Raspunsuri - Pagina 13
carpatina spune:
Annisio, ce mai faci? Cum gestionezi dorul (de Yannis, de Tom degetel, de ai tai, de casa,.. de noi)?
=====================
Mami de Ioana (27.09.2007)
carpatina spune:
Nici o veste despre cei mai recenti gradinari - Valentina, SabinaY?
Gabitza voi ce mai faceti?
=====================
carpatina spune:
Sabinescu, ce mai faci? Toate bune pe strada ta?
Prisi, iar te-ai dat la fund? Sau muncesti intens la proiectul bb2? 
=====================
aeperju spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui danuta36 Emma multa sanatate lui Andrei!Tu cum te mai simti? ![]() Dana,mami de Miruna Andreea(01.10.2007) poze |
Eu...tot cu usturimile de rigoare, iau tratament homeopat. Am avut si o criza de usturimi si ovare inflamate si am luat remedii homeopate din 2 in 2 ore si am trecut cu bine peste si am revenit la usturimile moderate.
Emma si Andrei (21.09.2007)
Roxana_G spune:
| citat din mesajul lui carpatina Una peste alta suntem niste oameni normali |
Nici nu ma indoiam
Roxana_G spune:
| citat din mesajul lui carpatina Prisi, iar te-ai dat la fund? Sau muncesti intens la proiectul bb2? ![]() |
Munceste mult la serviciu. M-a fentat si cu iesirea la cafea.
SabinaY. spune:
Ma chinui cu un post de cateva zile...
De promisiuni nu ma mai tin...bernixule n-am uitat sa stii,iti scriu cat de curand.
Ieri era sa-mi dau duhul.Am mancat la pranz niste somon gol,fata ceva garnitura sau orez sau paine.Mai era o portie de orez in aparat,dar am zis sa i-o las Erikai(mancatoarea de orez).
Dupa vreo ora mi s-a facut asa rau,greata...Am luat o gura de cola si am mers mai departe.
Am luat fata de la gradi,m-am intors acasa,si Lisa avea pe limba de acum cateva zile,o afta,care ieri avea deja varful si marginile galbene.Avusese si Erika tot cu cateva zile in urma,dar mai mica,si care a disparut.
A doua zi fiind liber(adica azi) am zis sa o duc sa o vada totusi pediatrul,sa nu se inrautateasca si sa ajungem azi pe la urgente.
Dupa ce am stat vreo ora pana sa intram la consultatie,diagnostic Hand Foot Mouth Disease.CAt am stat la farmacie sa ni se elibereze reteta,a inceput sa imi fie frig rau...in drum spre casa,tot asa greata si frig.Am ajuns acasa,am culcat-o pe Lisa,m-am invelit intr-o patura,am dat drumul la AC pe caldura si am stat asa pe canapea.Seara dardaiam sub patura,cu febra 39 si un rau teribil.
Ma rog...mi-a trecut dupa ce am ajuns cu capul in wc si spre dimineata ma simteam ok.
Azi am facut primii 100 km din viata mea,dintr-un foc
Tare mandra de reusita![]()
Asaaaa,si pentru ca draga de Carpatina intreaba de evolutia Erikai.
Ne da niste replici in ultima vreme de ne lasa cu gurile cascate si fara cuvinte.
II merge minte,e isteata si noi ne mandrim cu ea de parca n-ar avea pereche.
La gradi a inceput sa faca ea regulile jocului.O stiu toti copii,si grupa mare.
Cand intru pe poarta,de obicei grupa mare se joaca in curte.Vin dupa mine,ma inconjoara si incep:A venit dupa Erikaaaa!Spune-ne ceva in engleza!!De ce mereu vii asa devreme dupa Erika?Si tot asa...
La inceput cand nu ma cunosteau ma intrebau:Esti straina???CE cauti in Japonia?CE chestie mare ca un strain sa locuiasca in Japonia.
Erika e straina si ea?
Cand m-am dus cu sotul intr-o zi,un baietel ii zicea:Nu e ciudat ca un strain sa fie casatorit cu un japonez?Nu ti se pare ciudat?
Sunt tare isteti copilasi astia.Ma fac sa zambesc in fiecare zi.
SA revin la Erika.Da,cand o duc e putin trista,dar nu mai plange de ceva vreme.Se descalta si fuge catre educatoare si incepe sa povesteasca sa intrebe si sa uite de mine![]()
In ultima vreme e foarte implicata in activitati.Uneori trebuie sa o linisteasca educatoarele la ce zapacita e.
Mananca de rupe,incepe sa strige la masa:"gohan Kudasaiii,Okawari kudasaiii"(vreau orez,mai vreau o portie)...cere de vreo 2-3 ori inca o portie.Au zis educatoarele ca mananca cel mai mult ![]()
De facut nani la pranz nu reuseste inca.Insa a facut progrese,isi imbraca pijamaua si se aseaza pe saltea.Inainte statea lipita cu fata de fereastra asteptandu-ma.
A uimit si educatoarele la cat vorbeste,spune absolut tot ce facem acasa,unde mergem,ce mancam,cum ne jucam,tot,tot!
Gradinita a schimbat-o foarte mult:e foarte dornica acum sa faca singura.Se imbraca singura(bineinteles cum poate mai bine,pantalonii cu spatele in fata...),se incalta singura.Isi strange jucariile.Este mai ordonata,se uita mult mai putin la TV,prefera sa se joace.Inventeaza cantecele,inventeaza jocuri.Ieri ii gatea lui Pooh de exemplu.![]()
Eu sunt multumita,mai linistita iar cand se intoarce acasa,am alta energie sa ma ocup de ea.
Lisa a facut 9 luni!!Nu ne vine sa credem.Suntem fascinati cand o vedem umbland prin casa in patru labe.Ne uitam si ne miram mereu.Ei,chiar Lisa merge de-a buselea?Cand s-a nascut asta era unul dintre cele mai frumoase ganduri.O iubeste pe sor'sa pana la D-zeu.Ea isi primeste capacele,ea rade cu gura pana la urechi.E atat de cuminte,se joaca singura zeci de minute....insa acuma nu ma mai lasa sa scriu![]()
"Bataia este rupta din rai...dar nici nu foloseste la nimic"
"Palmele nu sunt argumente tari,ba mai mult,nu rezolva nimic."
Jurnal de "mogalnete"
Japonia prin ochii unui amator
Sabina Y.mami de www.desprecopii.com/info.asp?id=1269" target="_blank">Erika Ilaria(31 august 2007) si Lisa Maria(23 iulie 2009)
fosta devylla
Piciulika spune:
Dragelor, la ora 16 ar trebui sa plecam spre RO: 2h cu auto, apoi asteptat imbarcarea masinii si a noastra in tren, pe la 21 plecam (cuseta dubla), la 7 in Viena, apoi 7 ore de drum cu auto pana la Oradea. Asta fara pauzele liber-impuse... [va dau detaliile logistice ca sa va ganditzi daca sunt normala sa ma pun la asa drum in conditziile de mai jos...]Am ales versiunea asta, ca sa nu ni se imbolnaveasca iar copii, ca acum 2 ani, din avion... Azi noapte la 2 aveam bagajele aranjate, masina semi-oincarcata. Radu e la servici.
Daaaar... Micha a facut azi imineatza pseudo-krupp si tare mi-e groaza de drum cu el asa - nu stiu ce aduce noaptea. Si mai ales, probabil ca pe duminica noaptea va incepe si Alex!
Asa a fost ultima oara: cu Micha la medic joi dimineatza, cu Alex la urgentza luni...
La 11:45 am primit ora la pediatru, ma sfatuiesc cu el. As amana, dar pierd biletele de auto-tren si pe urma poate face Micha iar o forma usoara si Alex deloc... Nu-s genul cu "daca o sa cada drobul de sare" - dar nici naiva. Pseudo-krupp poate fi fatal sau se poate oxigena prost sangele/creierul... Ce fac eu noaptea in tren cu un copil ce se sufoca?! Am cortizoanele cu mine, daaar...
OFFFF! Sunt tare indoita.
Michael se joaca afara la nisip, o zi superba, Alex rade non-stop cu gura pana la urechi - si totul ar putea fi asa de frumos.
M-am delectat cu pozele frumoaselor - superbelor! - de la Cluj si tare ne arde dorul...

Am citit asa in diagonala zilele astea - atata am pregatit plecarea...! Nici aselenizarea nu a fost asa minutzios pregatita!
Luy, sanatate multa si un pupic la burtic! Nu ajungem la Bucuresti ca timpu e scurt.
Ah, daaa, joi e botezul lui Alex, la Oradea. Uite asa il imbrac - nu vrea sa mearga link, deci daca vretzi www.jelmoli-shop.ch in casutza din dr sus datzi 899 937 W si click 'suchen'. Tare sunt incantata
Va pup si mai intru scurt dupa medic...
Piciulika, mami de www.jelmoli-shop.ch/is-bin/INTERSHOP.enfinity/WFS/Jelmoli-JelmoliCh-Site/de_CH/-/CHF/SH_ViewProduct-ArticleNo sid=DgTWn9j8S3TjnZMlTdUz97T2WjHhn4qTLRWwji5-kHqwn_i1X0Swji5-lG7GSA==?ArticleNo=879055W&ShopID=sh5864872sp5020878&URLRewriteIdentifier=&From=" target="_blank">
Michael (8.10.2007) si Alex (16.01.2010)
Povestile nasterilor de ursuletzi-printzi 
carpatina spune:
| citat din mesajul lui aeperju Eu...tot cu usturimile de rigoare, iau tratament homeopat. Am avut si o criza de usturimi si ovare inflamate si am luat remedii homeopate din 2 in 2 ore si am trecut cu bine peste si am revenit la usturimile moderate. |
Mah, ma doare si pe mine cand citesc... Chiar sa nu fie un doctor care sa dea de cap problemelor tale?

Insanatosire grabnica lui Andrei.. si voua multa putere!

=====================
SabinaY. spune:
roxana tare frumos ai povestit de vacanta.parca am vizitat si eu prin randurile tale.
papanash felicitari de excursia Andreiutului.
Erina vazut bb frumos!
Romanaiani vazut baiat mare Daniel!Ma,zici ca a trecut de an.CE mare e!Si Eliza o domnisoara.Ma bucur ca s-a linisit cu gelozia.
Vazut si papanah Mihnea!Baiat mare s-a facut!
Si mai vroiam sa zic ceva...
"Bataia este rupta din rai...dar nici nu foloseste la nimic"
"Palmele nu sunt argumente tari,ba mai mult,nu rezolva nimic."
Jurnal de "mogalnete"
Japonia prin ochii unui amator
Sabina Y.mami de www.desprecopii.com/info.asp?id=1269" target="_blank">Erika Ilaria(31 august 2007) si Lisa Maria(23 iulie 2009)
fosta devylla