Dulceturi si papanasi de sept-oct 2007 (385)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns luy spune:

Nu aveam eu chef de munca, dar acum chiar ca mi-a trecut de tot !

Ma apuc sa caut aparat foto. Ceva recomandari, fetele mai pricepute ? Nu vreau unul de profesionisti, cu multe reglaje, ca nu sta nimeni sa le invete si sa le faca ! Dar vreau sa faca poze si filmulete cat mai clare si frumos colorate ! Si sa fie pana in 10 mil, daca se poate

Luy, fericita mamica de Maria Teodora ( 25 august 2007 ) si 17+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Erina spune:

Ramonaiani, ce pui superbbb!!!!http://www.flickr.com/photos/21231089@N02/4557179710/in/photostream/

Deja visez cind va fi David asa.

Eliza are un chip deosebit, foarte frumos!

Roxana si eu sper sa recuperezi pozele.

Papanash chiar ca esti curajoasa!!! Cite educatoare la un copil are gradinita la care merge Andrei?
Super planul de 1 mai!!!

Luy si eu ma numar in rindul curiosilor.
Sanatate multa Mariei
In Bucuresti am mers de multe ori cu Daria la Medlife fie Grivitei,Cotroceni sau Favorit. O dr. mai in virsta de la Favorit mi s-a parut competenta. Imi amintesc cum o cheama si iti scriu pe PM. In general e ok cu programarile cu 1-2 zile inainte. Daca le explici ca e urgenta sigur iti gasesc un loc.

Cristi, Maria curajosi frumosi, bravo! Si eu ar trebui sa fac o hemoleucograma Dariei. Analize de alt fel i-am facut periodic-ma stiti pe mine panicoasa...
La Synevo se lucreaza bine analizele. spun asta pentru ca in PN am avut de multe ori surprize sa fie eronate.

-------------------------------

Erina mamica Dariei (18.09.2007) si a lui David (9.03.2010)

L'amor che move il sole e l'altre stelle

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Erina spune:

Luy mie imi place marca Pentax.

-------------------------------

Erina mamica Dariei (18.09.2007) si a lui David (9.03.2010)

L'amor che move il sole e l'altre stelle

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Roxana_G spune:

Papanash, pup cat casa atunci!

Luy, Andrei e inca acasa, asa preventiv, si va sta pana vineri. Alex merge la gradi, insa de azi a inceput si ea cu o tuse usoara. Sa vedem ce si cum. Nu prea au mai luat unul de altul in ultima vreme sau au facut forme diferite de viroza. De stricat s-a stricat hardul, nu cablul, de fapt soft-ul lui. E deja la reparat. Pozele le mai am pe camere, insa e o problema si cu calculatorul si nu le pot copia pe el. Si asa ca sa le pun pe hardul ala a durat 4 ore din pricina calculatorului cu buba si el. O sa incerc sa le copiez eventual pe calculatorul Alexandrei pana iau un nou hard extern. Iar legat de medicatie, sa stii ca eu nici nu l-am mai dus pe Andrei acum, l-am tratat singura acasa cu Nurofen si aerosoli.

Cecilia, ce tare e Cristi sa mearga cu role! Si curajos. Andrei e foarte fricos si reticent la nou.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Roxana_G spune:

Ce pui frumosi are Mariana! Tare scumpi sunt!

PS Apropos de poze, stati linistite ca le mai am pe camere, dar nu am pe ce sa le descarc din alte motive.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miaunici spune:

Pupici la mamici si puiuti,
noi suntem bucurosi ca incepem sa ne revenim (Andrei este muuult mai bine acum, si-a dat drumul si la mancare, i-a revenit pofta de viata, energia); dar ne pare rau sa auzim ca sunt atatia bolnaviori printre noi.

Aeperju - sa scapati cat mai repede de bubite si sa alergati afara prin parcuri.

Luy multa sanatate Mariei, tin pumnii sa nu se transforme in ceva urat. Noua ne-a spus dna Oros (la ultimul consult) ca in caz de secretii mai urate (copilul tuseste si se ineaca cu propriile secretii) sa folosim pe viitor la aerosoli ventolin (0,5 ml ventolin si 1,5 ml ser fiziologic - 5 minute de aerosoli, de 2 ori pe zi). Offf, sa o controlati sa nu ajunga problema la plamani (eu am ce am cu treaba asta, dar sunt patita, iar a 2a oara chiar am facut tot ce mi-a stat in putinta sa nu ajung la pneumonie si tot acolo am ajuns).

Daca se poate, cand aveti timp Papanash sau Luy vreau si eu detalii despre Medlife. Adresa mea de mail este iulia00@yahoo.com
Va multumesc anticipat.

Roxana superba vacanta, frumoasa povestea. Sanatate puiutilor.

Pupici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gabriela77 spune:

Mariana, minunati puii tai!

Roxana, nu te-ai dezmintit nici de data asta! Un colt de rai, asta ai descris!

Erina, ce norocoase suntem cu bebelusi asa cuminti!

Ema, sanatate lui Andrei!

Yaia, ce pisicuta cuminte ai tu acolo!

Cecilia, felicitari lui Cristi, si eu i-am luat Sarei ceva patine cu rotile Fifi, dar nu am curajul sa o las singura, chiar regret ca i le-am luat, dar eu sunt mai panicoasa

Si la noi a plouat, si au cazut planurile Sarei cu bona de a iesi la picnic, dar reprogramam, Sara isi pregatise cutiuta de sandwich de la iubitul din Elvetia, paturica...Sunt tare bucuroasa ca Sara a acceptat-o in sfarsit pe Mihaela, a fost un proces lung si anevoios, dar uite ca am reusit, e meritul ei, tare rabdatoare si iubitoare e. Mare noroc am avut cu ea!

Azi am fost cu Sara la piata, ne-am cumparat umbrele, am cumparat fructe, am mai facut ceva shopping, asa mama-asa fiica, am mancat o prajiturica la cofetarie, Sara a fost asa fericita, cred ca ii lipseste sa fim doar noi doua, o sa fac mai des lucrul acesta.

V-am pupat, ma duc la povestitoarea mica!

Gabriela, mami de Sara Ioana (29.08.2007) si Ana Sofia(21.01.2010)
cum au venit pe lume printesele mele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danuta36 spune:

Salutare!

Fac si eu o mica pauza,am mancarea pe foc...Miru cu tati au plecat la circ,ca tot era vreme cam urata afara...

Mandarinutza m-am tot tinut sa te felicit pentru datele bune ale lui bebe2

Luy multa sanatate Mariei,mititica,prin cate a trecut...parca ma ia cu fiori cand ma gandesc la inceperea gradinitei si boli luate de pe acolo...

Emma multa sanatate lui Andrei!Tu cum te mai simti?

Teo tare frumusel Mihnutzu zulufat

Cecilia ce fel de role are Cristi...poate pui poza sa le vada baba

Mergi la inceput

Gabriela si lui Miru ii place s-o ducem la cofetarie,e tare incantata...Lasa ca vine 1-2 mai cu vreme faina,numai buna de iesit la picnic

Mergi la inceput

Erina cu intarziere,la multi ani lui M!Toate cele bune!

Mergi la inceput