Dulceturi si papanasi de sept-oct 2007 (385)
Raspunsuri - Pagina 10
Roxana_G spune:
Luy,
tare, imi pare rau ca ati avut asa patanii. Multa sanatate Mariei, sper sa bine de acum incolo. Off, cu doctorii astia! Cu pozele raman restanta sa stii, ca atomica s-a impiedicat de cablul de la hard si l-a distrus. Nu mai spun ce nervi si suparare, acum mi-a mai trecut si astept cuminte si cu speranta sa se poata recupera datele de pe el.
Erina,
super dedicatie.
Papanash, distractie placuta lui Adi, tinem pumnii sa decurga totul bine in excursie. Vad ca ai fost curajoasa, eu nu l-am lasat pe Andrei pana acum, decat la biserica. Azi mergeau la Muzeul Satului, insa el oricum era racit si a ramas acasa.
luy spune:
papanash, saru-mana pt orice informatie imi poti da despre Medlife. Incerc sa-ti trimit pe mail intrebarile mele, sa nu le plicisim pe fete aici.
Multumesc inca o data 
Luy, fericita mamica de
Maria Teodora
( 25 august 2007 ) si
17+
papanash spune:
Rox, invidia-i pe mine cat casa ![]()
ma bucur mult ca ati avut parte de asa vacanta !
Sanatate multa piticului !
............................................................
Mama de papanas Andreiutz
( 02.10.2007 )
papanash spune:
inca una si ma duc. ieri seara am fost efectiv data pe spate de niste Oameni. acu vreo saptamana am fost la un angst langa casa si am cumparat ceva haleala. eram cu Adi, cu pungi, cu tocuri, am uitat carnetul cu bonuri de masa pe tejghea. Am uitat de el pana aseara, cand l-am cautat in geanta si nu l-am gasit. Eram aproape de angst asa ca intru, timida, intreb daca nu cumva, au gasit .....si cica :"da,am gasit, cum va cheama ?" si am recuperat tot carnetul de bonuri, mai putin 4 , cu care achitasem cumparaturile acum o saptamana. Deci nu mi-a venit sa cred !!!
............................................................
Mama de papanas Andreiutz
( 02.10.2007 )
luy spune:
Rox, multumesc mult 
Inteleg ca Andrei e consemnat acasa inca, multa sanatate ! MAcar Alex a fentat raceala ? ( sper ca da )
Nu am inteles daca s-a stricat cablul sau hard discul. Oricum, tin pumnii sa recuperezi tot ce aveai pe el. Nu mai ai pozele si pe cardul aparatului foto ?
Luy, fericita mamica de
Maria Teodora
( 25 august 2007 ) si
17+
cecilia L spune:
Luy, sanatate multa Mariei.
Noi am facut set complet de analize, adica din venuta a luat sange, nu pentru ca as avea un motiv, doar pt simplu fapt ca nu i-am facut niciodata analaize, un exudat si o picatura din degetel cand a facut bronsiolita. Vezi a este o intreaga epidemie de virusi/Otite in gradinite...atentie cand fac febra fara "justificare"...nu este cazul la voi.
Despre role ce pot sa spun, a inceput sa mearga, il tin de manuta mai mult de siguranta, de altfel a mers singurel metrii buni, ce sa mai ma bucur ca ii place si are curaj...acum tb sa merg sa-i cumpar bicicleta "mareeeee" ca tricicleta este de bebici![]()
Papanash, uffffff ce baiat mare ai, pleaca singur in excursie.
Roxana, sper sa recuperezi pozele, stiu cad de urat este sa le pierzi, am patit-o anul trecut cand s-a dus hardul si pa...pozele lui Cristi
Cecilia si
Cristian Matei (07.09.2007)
mandarinutza spune:
Papanash, ma bucur de asa noutati, ai baietel mare si independent, deja merge in excursie. Legat de Grecia, faci cam 10 ore Bucuresti -Salonic. Partea proasta e drumul prin Bulgaria - cam 550 de km, soselele lor sunt mult mai bune ca ale noastre dar au limite mici de viteza, gen 60 km pe ora in afara orasului si multe radare ale politiei bulgare.
Luy, draga mea imi pare tare rau ca a fost Me asa bolnavioara, of, scumpa de ea. Ii dorim refacere usoara.
Legat de Medlife, am si eu o colega care se duce cu baietelul acolo, dar nu pe abonament si a fost multumita. Daca vrei intreb la ce dr. merge. La noi la servici am disponbil un abonament pt Medlife pt sot si copil dar nu prea mi-a convenit oferta si nici nu am avut nevoie de dr prea des pt Antonia.
Mandarinutza mamica de Antonia Maria 30.08.2007 si in burtica bb2 25s+ 
Poze
ramonaiani spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui luy Mariana, ma bucur ca Eeee-liza si-a luat in serios rolul de surioara mai mare si e mai ascultatoare si ajutor de nadejde. Ni-l mai arati pe Dani ? Ceva poze noi, te rugam ... |
http://www.flickr.com/photos/21231089@N02/4557179710/
Off, prin cate treceti! Sanatate multa Mariei, sper sa se faca bine repede si sa se bucure de vremea petrecuta cu bunica. Insa tu ai mare grija la regimul alimentar - cu salmonela nu-i de glumit! Pupicei si aveti grija de voi.
Mari, mami de dulceatza Eliza (06.09.2007) si bondarel Daniel (27.06.09)
luy spune:
Of, sunt suparata ca am primit telefon de la clinica unde urma sa fac maine echo - dr meu a anulat toate programarile de maine si mi s-a oferit reprogramare pe 20 mai 
Aveam deja programare la Medicover pt 28 mai la echo morfologica de trim 2... Dar pana atunci... mai e o luna ! 
Asa ca mai aveti de asteptat si voi, cele mai curioase din gashca ![]()
Luy, fericita mamica de
Maria Teodora
( 25 august 2007 ) si
17+
luy spune:
Mandarinutza, iti multumesc si tie daca poti sa-mi oferi ceva informatii despre Medlife - ma intereseaza un pediatru bun si disponibilitatea lor ( sa fie si accesibil, nu sa trebuiasca sa faci programare cu 1 luna inainte ca sa gasesti loc
).
Mariana, m-a dat dat pe spate Dani
! Ptiu, ptiu ! Fratioare, a crescut ca din apa ! Daca as fi vazut poza pe mailul comun, fara sa stiu cine a trimis-o, zau ca nu mi-as fi dat seama 
Si Eliza e frumoasaaaaa.... 
Luy, fericita mamica de
Maria Teodora
( 25 august 2007 ) si
17+