Fulgusori de nov.dec2009 (66)
Raspunsuri - Pagina 14
My_Lady0091 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui camy_pus tare-tare e, umflata nu mi se pare...deci?????? Cami, de Flavius Cristian in ------------------------------------------------------------- ingerasul Darius-Andrei Poveste si POZE |
la rebecca se vad aureolele dentare...nush daca flavius iti da voie sa te,, banghesti,, in guritza lui..
Mariuca acasa la buni 20.04.2010
" Sunt o pana de vultur pe coama unui leu/
O crusta de sare sub unghia unui zeu..."
Sum,esse,fui-by me
vias spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui My_Lady0091
la rebecca se vad aureolele dentare...nush daca flavius iti da voie sa te,, banghesti,, in guritza lui.. Mariuca acasa la buni 20.04.2010 " Sunt o pana de vultur pe coama unui leu/ O crusta de sare sub unghia unui zeu..." Sum,esse,fui-by me |
no way...
Cami, de Flavius Cristian in
-------------------------------------------------------------
ingerasul Darius-Andrei
Poveste si POZE
lorelix spune:
Heloo de la zapacita de mine
LADY, daniel se impaca f bine cu fructele de orice fel.
Eu le combin cu cereale de la Milupa( vise placute cu pere),adaug branzica de vaci facuta de mine si fructe( mar, mango, para,pruna,banana)...uneori de toate..alteori numai un sortiment
Sper sa gasesti un truc ca s-o pacalesti pe mariuca
Am o intreb cu privire la vaccinul de 6 l: ce fel de INFARNIX treb facut? hib sau ipv?
ROXY, al meu pui e cam lenes cu rostogolitul...o face dar rar..ajune pe burta si se plicti repede asha si-o da in
OFFnu-mi da pace sa scriu..da cu picorusele in taste
LorelixDaniel-Matei
Am implinit 5 lunitze !
sa fie SANATOS!
lorelix spune:
roxy, pt car, s-o stapaniti fericiti
ce marca?
spune numai initiala
LorelixDaniel-Matei
Am implinit 5 lunitze !
sa fie SANATOS!
lorelix spune:
atata s-a agitat pana mi-a dat 30% din lapte afara pe mineabia astept sa creasca sa-l caftescglumesc desigur
LorelixDaniel-Matei
Am implinit 5 lunitze !
sa fie SANATOS!
My_Lady0091 spune:
feteeeeeeeeeeeeeee......am pus-oooooo....
rebecca mea a facut viroza eruptiva..boala..specifica copiilor intre 3 luni-1 an..si se manifesta asa..apar pete rosii mici ca niste bubitze tot corpul..cap..gat..burtica...putza...spate..mai putin pe maini si picioare...
trebuie sa stam in casa 4 zile...sa luam ZIRTEK...5 pic dim/5 seara..si sa ne dam cu solutie cu menta...sau antialergica...
asta era cauza pt care fii-ca mea era agitata..nu voia sa pape...(bine...inafara de iesitul dintilor)...
Sum,esse,fui-by me
My_Lady0091 spune:
informatii despre imputita asta de boala http://www.ro-mamma.com/subiecte/roseola-infantum
Sum,esse,fui-by me
My_Lady0091 spune:
si aici.... http://www.desprecopii.com/info.asp?id=1122
Sum,esse,fui-by me
vias spune:
citat din mesajul lui My_Lady0091 informatii despre imputita asta de boala http://www.ro-mamma.com/subiecte/roseola-infantum Mariuca acasa la buni 20.04.2010 " Sunt o pana de vultur pe coama unui leu/ O crusta de sare sub unghia unui zeu..." Sum,esse,fui-by me |
dar de unde stii ca are asa ceva?
a vazut-o vreun medic????
ingerasul Darius-Andrei
Poveste si POZE
vias spune:
citat din mesajul lui lorelix Heloo de la zapacita de mine LADY, daniel se impaca f bine cu fructele de orice fel. Eu le combin cu cereale de la Milupa( vise placute cu pere),adaug branzica de vaci facuta de mine si fructe( mar, mango, para,pruna,banana)...uneori de toate..alteori numai un sortiment Sper sa gasesti un truc ca s-o pacalesti pe mariuca Am o intreb cu privire la vaccinul de 6 l: ce fel de INFARNIX treb facut? hib sau ipv? ROXY, al meu pui e cam lenes cu rostogolitul...o face dar rar..ajune pe burta si se plicti repede asha si-o da in OFFnu-mi da pace sa scriu..da cu picorusele in taste LorelixDaniel-Matei Am implinit 5 lunitze ! sa fie SANATOS! |
la 6 luni se face hexa - hib!!
Cumperi vaccinul tu din farmacie?
Daca da, mai si intrebi dar eu asa am gasit pe net!
ingerasul Darius-Andrei
Poveste si POZE