Prietene la bine si la greu!

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns laurairina13 spune:

hehe..ete ete ca apar feti dragi!!! ashea da!

Mami de rechinasa Amalia Teodora (03.11.2009)

rechinas in pozici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dragonitza spune:

Citat:
citat din mesajul lui laurairina13
cand puii mei sa incep?la 7 luni?la 8?

Zice ca si daca ii lasi prea mult apoi accepta mai greu papica, sunt mai mofturosi ... asa ca e greu tare sa nimeresti momentul optim.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ariadna33 spune:

hac si io

am culcat bubulacii, super-nervosi azi! unul a venit cu ochii rosii de afara si celalalt era pe pilot automat, nu putea sa adoarma nici cu perna in cap, nici in brate, nicicum... finalmente l-am dovedit! tot bratele mele ocrotitoare l-au anesteziat si in final a oftat lung si s-a lasat ca o placintica...

deci, spritz... pauza!

Monis, imi face o reala placere sa te revad!

Simina, ma bucur ca ni te-ai alaturat! E o dulcica Maya! Am vrut sa-ti spun de mult ca tare frumoase sunt hainutele de la tine, o sa-i vezi pe bubulacii mei in poze purtandu-le pentru ca pur si simplu imi place cum le vin!

ia uitati ce cantaret am eu aici, ce-l chinuie talentul http://picasaweb.google.com/iladycooper/DragosSiEmilLuna5#5459956056524298482

***************** Cand prezentul va fi trecut, visele vor deveni realitate*****************

mamy de gemenasi dragalasi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ariadna33 spune:

deci in unanimitate ziceti ca microundele sunt cah?

***************** Cand prezentul va fi trecut, visele vor deveni realitate*****************

mamy de gemenasi dragalasi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lauradi spune:

Citat:
citat din mesajul lui monis5

cu cine beau sa cad sub banca?

buna searaaaa

monis si piticutzul Santiago (Iulian 02 nov '09)

Eu,una,am zis ca ma bag la bauta in seara astaCe bine imi pare ca ai aparut

Am plecat mai devreme sa citesc...daa,am citit...cu fi-miu carti,deci adio forum.Ralu a fost tare maraita,v-am zis eu ca n-a dormit,plus c-o dor tare rau gingiile,saracuta.Pe la 8 juma am reusit s-o culc si mi-am pregatit pt la noapte niste fiole Camillia pe care le am ramase de la Ducu.Lui oricum nu i-au mers,vedem la ea.Andre, tu vorbeai acum de un gel Camillia sau am inteles eu aiurea si e vorba tot de fiolele astea?
Ma duc si eu sa mananc,cica,la ora asta...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monis5 spune:

Citat:
citat din mesajul lui Andrecluj

Citat:
citat din mesajul lui DianaR
Ma intrebati cum reusesc sa mai am si alte preocupari pe langa casa, copii, forum... Pai mai renunt la cate ceva: de ex am renuntat de mult sa mai tin casa ca un bec ca n-am cu cine. Acu fac si in 5 minute e la loc intoarsa pe dos. Apoi am noroc cu sotul care suporta ca nu-i casa in absoluta ordine, si chiar acum ma sustine cu Nicoleta (mi-o unge cand e nevoie, azi a stat cu Teo vreo juma de ora cat bagam eu la greu ture cu Nico.). Deci asta e secretul.
Plus soacra meseriasa, plus copil cuminte foc (Teo).
Merg sa pap si eu cu sotiorul meu!

Dupa care copilas ai renuntat la casa bec? Ca eu nu pot renunta si cred ca de asta si pic de oboseala.

Chiara Ada, vita mia , Chiara creste
Odiseea plecarii noastre acasa

eu dupa primul

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lidia74 spune:

ARIADNA ce dulce e bebitza...

Mai fetelor eu tot ma uit si ma minunez cum se schimba bebeii vostri in scurt timp...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ionelamaria spune:

Citat:
citat din mesajul lui monis5

Citat:
citat din mesajul lui Ramonika

ufff, fica-mea nu doarme pana nu se face intuneric...

bina ca nu stai in Norvegia, ca acolo se face noapte la 12-1 si zi la 3-4 dimineata

sau cu eschimosii: 6 luni zi , 6 luni noapte

Mami fericita de Mihnea
Mihnea creste mare (14.11.2009 )
aniversarea nuntii
POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lili_a spune:

Hello duamnelor, poftiti, poftiti in casa noua, m-am culcusit si eu pe canapea si trec la recuperari ca-s la pagina 3
Vreau sa zic repede repede la multi ani fericiti pt Ramonika si tati de Ruxi
si Capsionelului senior, sa fie sanatos si norocos si sa aiba petrecere frumoasa
Bine, daca insistati, luati si ceva de baut cit citesc eu..
PS Biara nu stiu daca ai rezolvat intre timp, eu stiu sa fac plan de afaceri da nu prea m-as baga ca m-am lenevit de tot de cind cu copilul asta, dar daca vrei iti dau o schema mura-n gura cum se face

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monis5 spune:

pfiu, ce dor imi era si mie de voi, dar am avut blocaj la tastatura - sa-i zicem asa .

2 lucruri am sa va spun: 1. va pup pe toate, si eu ma bucur tare sa va citesc asa si 2. cred ca mai sunt fete neinvitate aici....

Mergi la inceput