Prietene la bine si la greu!
Raspunsuri - Pagina 12
![](images/user_woman.png)
Lidia74 spune:
MIANY, SHTEPHY abia astept sa ma fac bine si sa ma apuc de bebe...Of...sper sa ma tina gandul asta...(sa ma apuc de bb).
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
laurairina13 spune:
Diana..esti mortala cu nicoleta ta, daca nu as sti cine e nico, m-ai pune rau pe ganduri ce face al tau sotz cu unguientele pe la incheieturile donsoarei N... Da zii repede ce mesteresti acu..ca mor de curiozitate..sa nu zici ca iti faci lenjerii si alte alea...Sa nu mai spun ca de cand te-am auzit pe tine cu cusutul la masina..am vazut pe la Penny , o masina de cusut de vanzare, ioi si ce imi facea cu ochiu sa o cumpar...da si 5 mil aproape ..scump frate scump...
Monis, da nu am auzit sa fi fost blocate drumurile...grele cu pluta hah???
Da pe Kreliuta oare a invitat-o careva??si mai sunt cred ceva fete, vorba Ramonikai care cine cum isi aduce aminte sa dea PM, probabil altfel se simt ele excluse , si ne-or crede vreo casta frichi...
Mami de rechinasa Amalia Teodora (03.11.2009)
rechinas in pozici
Lidia74 spune:
LAURAIRINA ar merita investitia intr-o masina de cusut. Eu o folosesc foarte mult...si o sa vezi ce de idei o sa iti vina.
laurairina13 spune:
Monis,Andre, Strumphy mii de
Rezolvat za big problem, phiu..pot sa imi scot ochilarii si sa rasuflu usurata ca citesc si io ca omu..Auzi tu, rechinasa mea e mai desteapta ca mine , probabil ea a apasat pe CTRL si eu simultan scriam pe acolo cu liniuta de minus...
Uite asa invata ma'sa lucru nou!
Mami de rechinasa Amalia Teodora (03.11.2009)
rechinas in pozici
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/simina_kin/simina_kin.jpg)
simina_kin spune:
Bun gasit in casa noua!!!
Cuscrelo aseara era sa te dau de gol, noroc ca am intrebat dc esti singura (vroiam sa te intreb cum merg pregatirile
).
(ps:abia acum am vazut mesajul pe mess
.Despre ce poza vorbesti??)
Va las un www.youtube.com/watch?v=vhFnOdHcbmI" target="_blank">filmulet cu Maya sa vedeti ce tipa ea cand vede camera...da trebuie sa va uitati pana la sfarsit
Ma duc sa , apoi sa citesc de la inceput, si revin pe bancuta
fericita de
ranjita delicioasa Maya Andreea , din data de 6-oct-2009
Povestea nasterii printesei cu ochi albastri
www.youtube.com/watch?v=EZMAyvih51Q" target="_blank">Ceva special pentru fata si sotul meu! VA IUBESC!!!
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/many_bani/many_bani.jpg)
many_bani spune:
Salutareeeeeee
Am un minut si vroiam si eu sa pup fetele, sa urez LMA celor care s-au serbat azi dar si LMA piticilor, mamicilor si taticilor care maine serbeaza ziua de nume.
Vad nasucuri scoase si mor de drag.
Mai am un pic de treaba si poate revin.
Pupici
mami de Vlad (29.10.2009)
Poze
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/shtephy/shtephy.jpg)
shtephy spune:
Andreuta ce bine ca ati gasit solutia sa nu mai planga printesa ,chiar daca va fi nevoie sa priviti luna si stelele
Moni si eu am multi default pt tine si cred ca toate fetele te vor tzuca
Ancutza deci incalzirea ai facut-o
.Bravo!
Lidia pai avem si noi grija sa te tina gandul cu bebe.Hai ca acus te programezi la dom' doctor
Di casa luna...ce-i aia?Nici eu nu mai stiu
_
Ramona , mamica Stefaniei(20nov2006) si a lui Iustin (4 dec 2009)
Poze cu Strumfici
_
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/necunoscut.jpg)
smaranditza spune:
Home sweet home Ce atmosfera faina e aici
Multumesc mult pentru PM
Super idee ati avut
NOi am fost toata ziua plecati, acum am ajuns acasa si sunt rupta de oboseala. Am citit doar asa in diagonala paginile pana aici, dar sper zilele astea sa "imi fac temele temeinic" (citat din Laurairina )
Acum va pup pe toate, fara exceptie
PS: Si eu as vrea sa fiu stearsa din listele de dincolo...daca avem vreun spion mai ager care sa afle parola, ii raman indatorata for ever
laurairina13 spune:
Asa..si sa mai spun ca am incercat si noi marea cu dejtu, adica am facut piure de legume, si fiimea ciuciu canci, nica nu place la boticu ei..
Eu care credeam ca o sa am o pofticioasa, ea lua din lingurita piureul, il plimba prin gura , si pe urma se facea ca vomita..Am incercat , astazi e a 3 zi, am pus si putin cartof, nica...Am incercat sa ii dau zeama de la supita, si surpriza, zeama lunga de la legume a baut ceva, dar piure nu vrea si pace! La fel mi-a facut si cu marul copt..nu a vrut si pace! La fel si cu marul crud dat pe razatoarea de sticla, tot asa l-a plimbat prin gurita si gata..nu a vrut..
La urma toata m-am enervat si am pus si o lingurita de cereale de orez de la Nestle in zeama de supa ca atata am gasit in peregrinarile mele la putinele supermarketuri de aici..si parca parca a lipait ceva ceva..
Incep sa cred ca de fapt ea nu e inca pregatita pentru divesificare..dar acus acus face 6 luni, cand puii mei sa incep?la 7 luni?la 8? Sau poate nu inteleg eu sa am rabdare cu ea si sa mai tatonez terenul , sa ma chinui mai multe saptamani asa..pana o prinde ea gustul...? Mami de rechinasa Amalia Teodora (03.11.2009)
rechinas in pozici