LMA,ALESSIA ! Albinutze de Mai-Iunie 2009(71)
Raspunsuri - Pagina 5
laurraa spune:
buna fetili!!!
da tare harnice ati fost cat am lipsit o zi !!!!
am avut ore si maya este maraici nu doarme nici acum,canta cu tati ca iese maseluta,premolarul nr 2!!!!!!!!!!!1 primul e iesit bine, o frumusete de maseluta
am cititun pic capitolul trecut si ma simteasm vinovata ca nu-i dau Mayei regulat suc de fructe,portocala,mar etc; de morcov ii fac mai des si atat,dar acum ma simt mai bine mai ales dupa ce a scris coraly si carla
carla, dupa alaptare imi pot face abonament la slabit? suna fff bine ce zici
serialbastre,eu nu insist cu sucul doar cuc el d emorcov si portocale la constipatie
alic, eu tot pe infarix merg
anda, de acord cu propunerea ta cu lista; felicitari pt o asa mergareata
miruta,philip
lauraoana, eu sunt obosita dupa cele cateva ore ale mele d'apoi dupa 10.....................
clody, sigur dintzucii va chinuie
beca, eu sunt pe 14 oct 1981
nu am citit din acest capitol, sa fie unul numai cu evsti bune si mai ales ca avem tatia de sarbatorit
recuperez maine si din cel anterior
pupici
mami fericita de Maya Teodora (17.05.09) binecuvantarea si minunea noastra
poze cu noi si printesa ***www.onetruemedia.com/shared?p=925437d7a0f0c96a6a0847&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulete Maya***www.onetruemedia.com/shared?p=834e5a3921b68aa10112f5&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank"> albinutze mai iunie 09]****povestea nasterii
laurraa spune:
am uitat s aprecizez ca am obs ca andata lipseste!!!!
mami fericita de Maya Teodora (17.05.09) binecuvantarea si minunea noastra
poze cu noi si printesa ***www.onetruemedia.com/shared?p=925437d7a0f0c96a6a0847&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulete Maya***www.onetruemedia.com/shared?p=834e5a3921b68aa10112f5&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank"> albinutze mai iunie 09]****povestea nasterii
ely2304 spune:
sal stupului...va mai amintiti de noi?
ioana.multumim de intrebare suntem bine...am vizionat pozicile..sunteti ff frumosi cu toti,se vd si tortul..tu arati f bn,nu inteleg unde-s toate kg-le despre care vorbesti...LA MULTI ANI SAREI si din partea noastra,imi pare rau k nu am fost pe faza,dar nu am reusit din diferite motive...
carla:spor la vanzari..poate reusiti sa iesiti din inpas...ce bn vorbeste Lary..sunt putin invidioasa,k a mea vb numai in limba ei
cosminica.multumim k te gandesti la noi,vazut pozicile,caciulita este f frumoasa..in cat tp ai facut-o?sunteti bn?
asa greu scriuuu,Denise e la tzatzi,ma doare spatele ...ufff am o pozitie de kko...
alic,lauraa..clody,dana.mi.. :vazut si pozicile voastre...ce copii minunati aveti...sa va traiasca
broscutik mea este in urma,nu merge decat tinuta de manute,nu merge k labus,are tot 2 dintisori vorbeste doar in limba ei,rareori striga mam-ma...doar la nevoie mai exactlegat de subiectele zilei,schimbam 4-5 pampersi in tp-ul zilei k face kk de 2 ori +noaptea 1...suc de fructe i-am dat doar de cateva ori8max 2-3ori)...mancarica ei nu o prea mai vrea,am inceput sa-i dau din ce papam noi dar fara sare...cu dormitul e binisor:la pranz 90min...apoi treaza pana tarziu..iar dimineata se trezeste in jur de 9.30 cu 2-3 treziri nocturne pt tzatzi...nush ce sa va mai spun...timpul ni-l petrecem mai mult pe afara 4-5 ore zilnic...este f cald uneori si 22grade..in rest aceleasi activitati k si voi
am cam pierdut firul din lipsa de timp si proasta organizare,uneori nu am nici chef si uite asa m-am trezit k aveam de citit 2 capitole..cred k 4zile am citit recunosc k pe diagonala,am vizionat poze..una-alta..
datele mele sunt ok
ar mai fi de adaugat 51cm la DENISE datele nasterii...in rest multumiri pt tot ce faceti.
ma duc sa o pun la nani a adormit in sfarsit,apoi ma apuc de treaba k sotul pleaca la ROMA asta noapte si tre sa fac pachetelul... va las...sper sa revin curand.
p.s:avem pozici noi...folderul 8-12 mesi MARINA DENISE...
ely mamica ....MARINA-DENISE
pozici cu noi
nasterea broscutei
nicuratze spune:
Citat: |
citat din mesajul lui anda_magda ioana eu zic sa mai scoti asa: Pe 07 mai 2009 bebe Alexandru George (3360 gr, cm, ora 17:23, natural) de Ancy2405 * Pe 29 mai 2009 bebe Karina Elena (3370 gr, cm,ora 18.30,cezariana) de Annkkaa * Pe 10 iunie 2009 bebe Alexandru (3220 gr,50 cm,cezariana) de Aqua80 * Pe 11 iunie 2009 bebe Catalin-George (3750 gr,53cm, ora 02:12,natural,39s6z) de alinutza23 * Pe 19 iunie 2009 bebe Sara Magdalena (3640 gr, 51 cm,ora 17:40,naturala) de luckyblue si de la prietene pe : nusy mamica de Ingrid Cristiana 09.06.2009 s_alinutza mamica de David 11.11.2009 lavinia78,amella, Alexa_, onuta05,Crisu,SARA_HS,kris si floricika A venit bebica .... Din nou gotobina nevoie mare Deja mamica de Clara http://claraturcu.wordpress.com/ http://www.flickr.com/photos/magduta/ http://tac.families.com/ezb/1196095.png |
Eu stiu asa:
ANCY ne urmareste si ne scrie de cate ori poate,acum e in Romania,a scris de curand.
ANKKAA a intrat si la albinute de cate ori a putut...
AQUA80 ne citeste cu siguranta,dar nu are timp sa si scrie.
LUCKYBLUE a inceput de mult munca,dar stiu ca ne citeste de cate ori poate
Elena,mama Andrei (11.06.2009 ) si a lui Radu (21.10.2005)
philip spune:
ely, deci micuta ta doarme o data ziua? care bebelusi mai dorm asa? tare mi-e ca si N se indreapta intr-acolo...sunteti f frumoase.
LauraOana spune:
'neata
yioanna, ely ma bucur sa va citesc! mia fo dor de voi si de printesele voastre
ely nici sebastian nu prea zice mama..vocabularul lui contine: "na-na-na-na, da-da-da-da, ta-ta, thi, aaa" si..cam atit ..
philip si al meu dorme citeodata doar odata pe zi ca. 2 ore...daca somnul de la 11 e doar de 1 ora atunci mai baga un somn la ora 15:30 de 1 ora..inrest doar odat pe zi...noaptea imi doarme 12-13 ore..
miruta si eu am probleme cu "depresia", sunt prost dispusa, plang din orice...vad ca aceste zile cit am fo la lucru am fo mai bine dispusa...fff obosita dar totusi parca unpic mai zambitoare..citeodatam am impresia ca acasa ma "indobitocesc" ..parca uit sa vorbesc germana cum trebe, parca nu imi dau seama ce se mai intimpla prin lume ..vreau sa stau acasa sa imi cresc puiul dar vreau sa si merg la lucru si sa fac ceva productiv..in capul meu e o controversa totala..cind sunt acasa vreau la lucru..cind sunt la lucru am constiinta incarcata ca nu sunt acasa la puiul meu..si uite asa incet incet "imi pierd mintile"...si mai multe altele care daca le-as scrie aici as umple un capitol
Mami de Sebastian Gabriel 30.Mai.2009 http://b1.lilypie.com/1dPfp2.png
www.hi5.com/friend/photos/displayPhotoUser.do?photoId=3271029365&ownerId=174883471&albumId=275705303" target="_blank">Burtica si Sebastian
Serialbastre spune:
Hop si eu ...
Cred ca am mai scris asta, dar eu nu cumpar nimic nasilor Cezarei. E ziua ei nu a lor! Nici la botez nu au primit nimic. Cred ca asa e pe aici, ca nici cand am botezat noi nu am primit nimic.
Annkkaa, nu s-a mutat la buburuze, citea si intr-o parte si-n alta (ca si mine de altfel), dar stiu ca are o perioada foarte ocupata. Cand am vorbit cu ea ultima oara avea interviuri pentru un job, sper din suflet ca l-a primit. Chiar am sa o sun zilele astea! Oricum, undeva in februarie a scris la albinutze, nu e chiar asa multa vreme.
Andreea si Cezara - Ilinca (2.06.2009)
clodyac spune:
buna dimi fetele
ely
nu o scoateti pe luckyblue munceste si de aceea nu poate intra dar stiu ca ne citeste te pup irina
in rest eu sunt la pamant temperatura ma omoara dar asta e razvan sa fie bine
mamica fericita si implinita de baietel frumos Razvan Andrei
www.flickr.com/photos/34943662@N02/3305358621/" target="_blank">poze clodya
pui mic
Serialbastre spune:
LA MULTI ANI, DARIAN! SA FII SANATOS SI SA AI NOROC!
Andreea si Cezara - Ilinca (2.06.2009)
anda_magda spune:
La multi ani Darian Rafael!
Sa fii mare, sanatos, cuminte, dintos, plimbaret, vorbaret !
Pupam si mamica si va uram sa aveti petrecere frumoasa!