Pufuleti de ianuarie - februarie 2010 (39)
Raspunsuri - Pagina 15
micki_mica spune:
Citat: |
citat din mesajul lui miremia Micki eu deja plecasem. Ia spune cu ce erai imbracata? Am vazut o gazela impingand la un carucior bertoni bleu prin parc cu un bebel cam de varsta noastra. Mirela fericita de Mara Ioana |
miremia noi am iesit cu carucior bertoni picadilly verde, eu caprioara cu sot de caprioara. imbracata in pantaloni in culoare bej si geaca galben cu albastru inchis.
ai pm
Mihaela, de Florin Cristian (16.12.2009) poze si povestea piticului
mariucasara spune:
Citat: | ||||
citat din mesajul lui Ruxita
cat e minimul? pe cati ani, care e randamentu? ca as zic asa... m-am interesat si de o oferta reiffaisen si promiteau 250 de euro la mia depusa intr-un an, daca depui mai mult de 1000, dobanda pentru ce depaseste e doar cea a bancii de 3%. |
Nu e o suma minima. Depui cat si cand vrei. Nu are termen de timp. Poti sa scoti banii cand vrei, nu poti plati cu cardul atasat contului, nu poti sa faci transfer decat daca astepti 5 zile. Dobanda e 10% pe an pentru primele 3 luni si 8% pe an pentru urmatoarele. Ma uit si eu pe actele alea si iti mai spun. La noi sotul e responsabil cu banii familiei asa ca nu stiu prea multe.
Mamica de Sara(22.11.2006) si Sebi (27.01.2010)
elena_iulia spune:
Salutare de dupa cortina. Dam si noi o pentru cele 3 lunite de astazi.
Suntem cam maraiti si bineinteles ca nu avem cum merge la medic pana pe 28 ca tanti asistenta nesuferita nu poate face programare mai devreme. Sper sa nu fie nimic si sa ma stresez eu inutil ca de obicei.
Elena de printisor Iustin Gabriel pozici
elena_iulia spune:
Citat: | ||||
citat din mesajul lui ratusca_mica
mai e varianta Alpha Premier - cont curent dar cu dobanzi de depozite. eu asa ceva o sa fac, in ideea sa pot sa il vad pe IB si sa pot sa vars in el lunar una alta. Ei mai au un produs pt copii, ceva Alpha Dreams parca, insa la 14 ani motatul are acces la bani cu card etc, si sincer imi pare mult prea devreme, asa ca thanks but no thanks! Ratusca mami de Andrei Ioan (12.01.2010) AMR 7 kile cucuiete si inca 7 pana la starea de Nirvana... a, pardon Gazela! |
Nu e neaparat sa ii faci card la 14 ani, daca vrei se poate dar e prea devreme.
happyella spune:
[/quote]
Nici Yannis nu rade in hohote, are gura pan la urechi, chiuie, gangureste da nu ha ha ha hihihi. SI nici pe burta nu ii place, il pun isi ridica capul se impinge un pic in maini apoi incepe sa bazaie, puturos si el si nici nu se intoarce/rasuceste. dar se impinge in picioare
de Yannis
AMR 7 kile.... si nu vor sa plece singure
[/quote]
alexutza parca ai vorbi de Andreea mea ... exact acelasi activitati "prestam" si noi... gangurit si chiuit toata ziua, dar nu ne place pe burta (sta maxim 20 sec si incepe scremusul)... inca nu rade in hohote ... si vrea in picioare dom'le ... cand vreau sa o ridic in fund ea se impinge in picioare
fericita de buburuza Andreea Maria
elena_iulia spune:
de urari cristies, bubu_bu, mamidepuiuti
elena_iulia spune:
Nici motanelul meu nu vrea pe burta deloc, in schimb ii place tare sustinut in picioare . Poate trece peste faza de catelus si merge direct in picioare
happyella spune:
elena_iulia sa-ti traiasca motanelul, sa fie sanatos si norocos !
ma bag si eu la somn ca motanica mea a adormit ...
noapte buna!
fericita de buburuza Andreea Maria
micki_mica spune:
al3csa, cristies, ratusca merci ptr raspunsuri!
... eu zic ca daca la 6 luni incepe sa linga piciorul mesei nu e acelasi lucru cu a fi spalat la 2 saptamani cu sapun de adulti... esti de belea cristies
am terminat capitolul trecut...
ma bag la dush si poate mai fac niste exercitii...deh...vine licenta cica. dar inainte restante si diferente. ca asa imi trebuie!
mai vb si maine, dar sa nu uit! in sfarsit am fost la film cu al meu sot (ptr prima data de cand ne stim adica de 6-7 ani ) ca suntem ca aia...intai copil, apoi cununie, apoi film in 2...
piti a stat cu o prietena cam 4 ore si rezum: a fost minunat!
va -icesc si va zic noapte buna si somnic usor pufuletilor!
Mihaela, de Florin Cristian (16.12.2009) poze si povestea piticului
miremia spune:
Sper ca dormiti nu ca mine. Ma rog de ea sa doarma de la 11:30.
Mirela fericita de Mara Ioana