Fulgusori de nov-dec2009 (65)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns strumfy_12 spune:

Lavi sunt prin zona... adormeam gaza mofturoasa...mi se pare mai mofturoasa de la o zi la alta. Cu net-ul stiu cum e... bine ca ati avut chitanta si s-a rezolvat problema.

Mami fericita de strumfita

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns My_Lady0091 spune:

gata....mofturella a mancat legumele..nu toate...completare lapte...scuza existenta..dintzocii..acu plecam spre carrfour..see ya
va pupa mama

Mariuca acasa la buni 20.04.2010
" Sunt o pana de vultur pe coama unui leu/
O crusta de sare sub unghia unui zeu..."
Sum,esse,fui-by me

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns DORIS_71 spune:

Buna mamici, acum am reusit sa intram, multumim ptr. comentariile la pozici, ma duc sa citesc din urma si apoi revin.

Fulgusorilor nascuti intr-o zi de 21, la cat mai multe lunite!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simina_kin spune:

Citat:
citat din mesajul lui camy_pus

Na_bo eu am curatat dovlecelul si l-am scobit de partea interioara cu seminte, a ramas peretele care l-am taiat felii si l-am pus intr-un vas termorezistent in cuptorul electric.

Retetele de pe acel site sunt chiar faine...azi sa vad ce mai incerc!

Cami, de Flavius Cristian in
-------------------------------------------------------------

ingerasul Darius-Andrei

Poveste si POZE

Eu nu l-am scobit.Si-i pun si-n ciorbita, tot intreg, si banana totla fel.....numai la kiwi aleg partea aia
Si da, mananca toata cantitatea din reteta, dar nu cred ca trebuie sa te alarmezi Camy, fiecare mananca in felul lui.A mea este haplea

aaaaa........Buna ziua....am uitat sa spun

fericita de ranjita delicioasa Maya Andreea , din data de 6-oct-2009

Povestea nasterii printesei cu ochi albastri

www.youtube.com/watch?v=EZMAyvih51Q" target="_blank">Ceva special pentru fata si sotul meu! VA IUBESC!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vias spune:

deci putem sa-i dam copilului kiwi, partea fara seminte?????? aha...pai e bine asa..si bine ca m-ai luminat si pe mine cu dovlecelul, ca aruncam mai bine de jumatatate din el.

De dimineata i-am facut cereale Humana cu o banana si a mancat cam 80 - 90 ml...inseamna ca e putin??????
offfff...grele...

acum am pus legumele la fiert...ii fac supa-crema, ca asta ii place!!

ingerasul Darius-Andrei

Poveste si POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ali762000 spune:

Buna

Sa va povestesc ce am patit azi: am alergat la vreo cateva farmaci din cartier dupa gel calmant pentru gingii , cica nu au ca trebuie sa astept pana face comanda, pana am ajuns la o farmacie si am dat comanda zicea ca pana maine imi aduce dar cel mai bine sa sun inainte. Asa ca trebuie sa mai asteptam pana maine sau cand ajunge sotul acasa il pun sa meraga la alte farmaci.

Camy_pus foarte interesant site-ul cu retete. O sa vad ce pot sa ii fac si eu la Mihai de acolo, ca doar nu ii dau numai mar cu branza cum a zis doctorita ca doar se ma satura si el.

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui ali762000

Buna

Sa va povestesc ce am patit azi: am alergat la vreo cateva farmaci din cartier dupa gel calmant pentru gingii , cica nu au ca trebuie sa astept pana face comanda, pana am ajuns la o farmacie si am dat comanda zicea ca pana maine imi aduce dar cel mai bine sa sun inainte. Asa ca trebuie sa mai asteptam pana maine sau cand ajunge sotul acasa il pun sa meraga la alte farmaci.

Camy_pus foarte interesant site-ul cu retete. O sa vad ce pot sa ii fac si eu la Mihai de acolo, ca doar nu ii dau numai mar cu branza cum a zis doctorita ca doar se ma satura si el.

ALI mama lui MIHAI

ar trebui sa gaseasca..dar am auzit ce exista Ojarel sau Orajel..ceva de genul..da o cautare pe google...este foarte bun...mai scump, dar super bun. Daca tot trebuie sa astepti, eu zic sa faci comanda

ingerasul Darius-Andrei

Poveste si POZE

Mergi la inceput

uite unde poti sa faci comanda

ingerasul Darius-Andrei

Poveste si POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simina_kin spune:

Citat:
citat din mesajul lui camy_pus

deci putem sa-i dam copilului kiwi, partea fara seminte?????? aha...pai e bine asa..si bine ca m-ai luminat si pe mine cu dovlecelul, ca aruncam mai bine de jumatatate din el.

De dimineata i-am facut cereale Humana cu o banana si a mancat cam 80 - 90 ml...inseamna ca e putin??????
offfff...grele...

acum am pus legumele la fiert...ii fac supa-crema, ca asta ii place!!

ingerasul Darius-Andrei

Poveste si POZE

Nu te mai agita cu cantitatea mancata ca nu are rost.
Kiwi nu i-am dat decat de 2 ori (am avut permisiunea de la 5 luni), pt ca a facut kk moale dupa el, desi era combinat cu mar si banana.

Da de ce ai decupat dovlecelul ?? si banana???? pediatra ta nu iti spune ce si cum sa dai???

fericita de ranjita delicioasa Maya Andreea , din data de 6-oct-2009

Povestea nasterii printesei cu ochi albastri

www.youtube.com/watch?v=EZMAyvih51Q" target="_blank">Ceva special pentru fata si sotul meu! VA IUBESC!!!

Mergi la inceput

Simina eu nu ma iau dupa pediatra mea...daca ma luam dupa ea, acum Flavius la aproape 6 luni mai avea doar 2 mese de lapte si manca cam tot...ce mancam si noi...
Am citit mai multe carti..si am luat ce mi s-a parut mie ca spune mai multa lume. De banana am citit ca se scoate partea din mijloc cu punctuletele negre...de dovlecel nu am citit..dar ma gandeam ca fiind seminte...se respecta regula...

ingerasul Darius-Andrei

Poveste si POZE

Mergi la inceput